Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה סורנטו בנזין 2019 GTline

60K ק"מ

רעש תיקתוקים בהנעת ההגה ימינה ושמאלה במהירות (וגם רחש חלש בסיבוב ההגה, כאילו מתחכך במשהו - חשוב להמשך..)

קניתי את הרכב לפני שנה וחצי (עם 48K ק"מ), המוכר שיתף שיש רעש מההגה, אמר שביקר במוסך קיה ואמרו שהם לא מוצאים את הבעיה והמליצו לו להמשיך בינתיים ואם ייכשל בטסט לחזור ולראות מה עושים..

לפני כשנה, לפני הטסט החלטתי לטפל, הלכתי למוסכניק אמין שהפנה אותי למוסך מומחה בתחום, הקשיב וקבע - מסרק! שאלתי אולי קופלונג פשוט? אמר לא, זה מהמסרק עצמו.
החלפתי מסרק (סיני) בעלות סבירה (כ1000 לפני עבודה) ועברתי טסט

לאחר החלפת המסרק ציינתי לעצמי שבסיבוב ההגה עד הסוף מרגישים את הקצה כמו מכה קלה, ולא כמו במסרק המקורי שהיתה סיומת רכה, מן הסתם ענין של גימור סיני פחות מושקע.

לאחר לא הרבה זמן - יצא לי לשים לב שעדיין קיימים תיקתוקים בהגה, אמנם חלשים יותר.

עברה שנה, אני לפני טסט נוסף, והתיקתוקים (לא חזקים כמו בשנה שעברה, אבל בהחלט נוכחים) לא משאירים אותי אופטימי בענין הטסט, ואני רוצה לפתור את זה גם בלי קשר לטסט..

המוסכניק רוצה לשלוח אותי שוב למכון המומחה משנה שעברה, אני לא מצליח להשתחרר מהתחושה שאולי כבר אז היה מדובר בקופלונג פשוט ואולי סתם החלפתי מסרק

מפה לשם, צאט GPT הפנה אותי למסמך של קיה שמדבר על החלפת מיסב מסוים שקשור לרעש מההגה, אם אני מבין נכון מדובר ברעש האחר שאני שומע של רחש מסוים בסיבוב ההגה, אולי אני טועה

מצו"ב המסמך

מה אתם ממליצים לעשות כעת?

לבקש מהמוסך להחליף קופלונג (נקרא גם קופלינג, לא סגור על המינוח) בכל מקרה, וכך לבדוק מה קורה שם ולשלול / לאמת שזו הבעיה?

להחליף את המיסב המדובר במסמך של קיה? אולי זה קשור גם לתיקתוקים

לחזור למוסך המומחה ואם הוא יאמר שוב 'מסרק' אז להחליף שוב..? הגיוני שמסרק ילך תוך פחות משנה בנסיעה של כ10K ללא דרמות מיוחדות?

יש לכם המלצה על מישהו אמין ומומחה לנושא הזה, ברכב הזה? (בכל אזור המרכז המורחב, אני בפתח תקוה)

תודה

MC-10202227-0001.pdf

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...