Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים.

הגיע הזמן לרענן את הצבע הלבן מטאלי על מזדה 3 בת 4.5 שברשותי.

קיבלתי מס הצעות ,כל מיני מחירים…

מעוניין לבצע פוליש להורדת סוירלים ואוטם צבע . 

השאלה: נאמר לי שהלכה ברכבים יפניים יחסית דקה , במדידה במס מקומות ברכב , מדדנו 60-70 מיקרון.

איזה עובי של שכבה בדרך כלל יורד בעבודת פוליש? לא מעוניין לסכן את הלכה. 

המלצות? מישהו באיזור נתניה? תודה,

פורסם

הכל תלוי במידת הגסות/עדינות של הליטוש.

לרכבים עם רגישות לליטוש, המקצוענים יודעים ללטש עם grit גבוה . אולטרה פיין שזה 3000-4000 . שימוש בפד רך ביותר. 

לא מכיר סדנאות בנתניה למעט אודיבה ארט שנמצא על הצד הגבוה של הסקאלה אבל בטופ של הביצוע.

לא פחות טוב ממנו, מהיכרות שלי, זה ליאור מוטולה tlm detailing במושב נווה ימין , לדעתי שווה נסיעה קצרה מנתניה. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה תלוי כמובן בחומרים בהם עושים שימוש (הפד והמשחה) אך בגדול מה שדק ברכבים של מאזדה זו שכבת צבע הבסיס ופחות הלכה. פוליש אגרסיבי יכול להוריד משהו בין 2-3 מיקרון (תלוי מאוד בצבע של הרכב), בינוני משהו כמו מיקרון ועדין/קל כבר קשה למדוד וצריך לבצע מספר פעמים כדי להבחין באיזה שינוי. אם אתה לא "מופרע" כמוני שרואה כל סווירל וזה גם מפריע לו, אז הייתי הולך על פוליש בינוני כשלב אחד שיטשטש היטב את כל הסווירלים העמוקים יותר ויסיר את רוב השטוחים ואז דווקא הייתי בוחר בציפוי ננו מלא שמוסיף עוד דרגה של טשטוש/מילוי וגם קצת עמיד יותר נגד סווירלים משטיפה (ביתית ידנית). אם אתה לא רוצה התקנה של מקצוען, אתה יכול ליישם בעצמך, רמת החומרים היום מעולה ודי קלה ליישום וכן דורשת רק שכבה אחת. כן רצוי לבצע את זה רק במקום סגור כי אנחנו בקיץ ובמדינה שלנו יש המון אבק באוויר. 

פורסם
בתאריך 28.7.2025 בשעה 02:14, madmaxx כתב:

זה תלוי כמובן בחומרים בהם עושים שימוש (הפד והמשחה) אך בגדול מה שדק ברכבים של מאזדה זו שכבת צבע הבסיס ופחות הלכה. פוליש אגרסיבי יכול להוריד משהו בין 2-3 מיקרון (תלוי מאוד בצבע של הרכב), בינוני משהו כמו מיקרון ועדין/קל כבר קשה למדוד וצריך לבצע מספר פעמים כדי להבחין באיזה שינוי. אם אתה לא "מופרע" כמוני שרואה כל סווירל וזה גם מפריע לו, אז הייתי הולך על פוליש בינוני כשלב אחד שיטשטש היטב את כל הסווירלים העמוקים יותר ויסיר את רוב השטוחים ואז דווקא הייתי בוחר בציפוי ננו מלא שמוסיף עוד דרגה של טשטוש/מילוי וגם קצת עמיד יותר נגד סווירלים משטיפה (ביתית ידנית). אם אתה לא רוצה התקנה של מקצוען, אתה יכול ליישם בעצמך, רמת החומרים היום מעולה ודי קלה ליישום וכן דורשת רק שכבה אחת. כן רצוי לבצע את זה רק במקום סגור כי אנחנו בקיץ ובמדינה שלנו יש המון אבק באוויר. 

תודה רבה, אני בהחלט קצת ״מופרע״ בעניין הרכב, לכן חופר וחופר. הצבע הוא אגב ״לבן פנינה מטאלי״

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...