Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה בלי לעבור בחנות נוחות שייפתחו את המשאבה.

בין תל אביב לחיפה, כל מקום על כביש 2 או 4 זה טוב.

פורסם
לפני 32 דקות, Markm4 כתב:

אם אני לא טועה,

בכל תחנה אפשרי.

התשלום יתבצע באחת מהמשאבות הרגילות. 

לא, בהרבה תחנות אין את האפשרות הזו, במשאבת אוריאה אין מתקן חיוב וצריך לגשת למוכרן בחנות, לשלם או להעביר אשראי ואז הוא פותח את המשאבה עם הגבלת הסכום ששילמת. אתה ממלא וחוזר לחנות שוב לבצע תשלום לפי מה שמלאת בפועל, אם ביקשת 80  ש"ח ומלאת ב 60 אז כמובן  תחוייב ב 60.  זה מסובך ולא נוח. 

רק במספר תחנות אפשר להעביר את מכשיר החיוב באחת המשאבות  הרגילות למשאבת אוריאה.

פורסם

אולי זה תלוי ברשת, תשלום בחנות בלבד ראיתי ברשת סונול ופז, בפז זה היה לפני כמה שנים אז אולי שינו מאז.

בסונול, זה עד היום ככה בכמה תחנות לפחות. 

פורסם
לפני 9 שעות, itaysamurai כתב:

מוזר, 4 שנים עם c5 ואוריאה, כל מילוי היה מול תשלום במשאבה.

וואלה, מעניין…

אני חדש בענייני הדיזל וסולר אני די מתדלק בתחנה קבועה, שם הסידור הוא כמו שבוקי מתאר. אבל בשום תחנה עוד לא ראיתי שיש מסופון על העמדה של האוריאה ואף פעם לא הייתה לי אופציה לבחור משהו שהוא לא 95,98 או סולר כשזה על המשאבה הספציפית שאני עליה.

אם זה כזה נפוץ, מישהו יכול לתת עוד כמה מיקומים?

פורסם

מסופון על עמדה של האוריאה גם אני לא ראיתי.

מה שכן ראיתי זה שבמסופן על עמדת בנזין/סולר שנצמאת ליד, אפשר להחליף מספר משאבה ולשלם על אוריאה. מיקום לא באיזור שרשמת אז לא רלוונטי.

פורסם

אני מתדלק בתחנת סונול קבועה, עם האפליקציה של סונול.

עם האפליקציה אני משלם גם על האוריאה.

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...