Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הדעות שלכם לגבי השאלה אם סטוניק או קאמיק. מאחר ואת הסטוניק אני מכירה ( יש לי עכשיו..) הגעתי לסוכנות סקודה בבני ברק, מול קניון איילון
שעת צהרים, אפס אנשים באולם תצוגה
הגיע אלי נציג, הסביר, הראה,. בקשתי  חוברת עם דגמים ומפרטים  - אין !
הדפיס לי את הצעות המחיר ושלף דפי מדפסת ונתן לי. ביקשתי פולדר כלשהו - אין !
בערך כמו שהבן שלי מביא ציורים מהגן, כך הוא נתן לי שני דפי מדפסת
אין פולדר, אין ברושור, אז לפחות מעטפה ?  אין.   ניילונית - אין
בהערת סוגריים אציין שאפילו הירקן השכונתי אצלנו נוהג לשים שתי עגבניות בשקית ולא נותן אותן ביד
כך יצאתי מהסוכנות עם שני דפי מדפסת הנקראים "הצעת מחיר"
וכשאבוא הביתה וארצה  להשוות את הדגמים - אין לי איך כי אין ברושור..( אז נכון שיש באינטרנט, אבל אין כמו מפרט בחוברת יצרן)
ושיא הזלזול , נציג המכירות אפילו לא טרח לתת לי כרטיס ביקור שלו, או להצמיד  אותו לאחד מדפי המדפסת
לא יודעת מה אתכם או מה עם סקודה וצ'מפיון מוטורס..אבל כשאני קונה רכב בסכום של 150000 שח ומעלה
אני רוצה לצאת מהסוכנות עם איזה שהיא חוברת צבעונית, לכל הפחות..
ועוד תהייה... אם זה הזלזול (לא שירות ) במכירות, מה יהיה לאחר הרכישה שכמובן לא אבצע
בשביל הכסף שלי, אני רוצה קצת,  אבל קצת כבוד . כלקוחה לא יותר.

• אהבתי 3
פורסם

מה את מרוויחה מזה שאת מציפה את זה פה?

זה יותר יכול לגבול בהוצאת שם רע...

במקומך, הייתי מציף את זה מול היבואן, מול הנציג.

אולי היו מנסים לפייס אותך עם פיצוי כלשהו.

• רעיון גרוע 3
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

מבאס, אבל -

בעולם דיגיטלי שהופך בהדרגה ל paperless , זה לא מפתיע.

בעבר הלא כל כך רחוק היו חוברות צבעוניות של הדגמים השונים, אצל כולם לא רק צ׳מפיון. בהדרגה עברו לדף בודד מודפס משני צדדיו שמציג תמונה בצד אחד ומפרט כללי וטבא של תכונות ואבזור וזהו.

את שני אלה תמצאי באתר היבואן, לפעמים (אצל מרבית היבואנים) יהיה אותו הדף מודפס במדפסת.

אם את רוצה להשוות - יש אתרי השוואה שהידוע ביניהם (כיום תחת מטריית ynet) הוא iCAR , אין ממש טעם ״בחוברות צבעוניות מודפסות על נייר משובח״ על מנת לקדם מכירת דגם כלשהו אצל כל אחד מהיבואנים.

יש אכן זלזול מסויים בעצם זה שאין אפילו ניילונית לשים בה את המידע המודפס.

העצה שככל הנראה תעלה כאן היא - קיראי ברשת, צפי בסרטוני  מבחני דרכים, ( למשל כאן) קחי נסיעת מבחן ברכב של היבואן ואז תגיעי לשלב הניירת. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 16 דקות, Morde כתב:

מה את מרוויחה מזה שאת מציפה את זה פה?

זה יותר יכול לגבול בהוצאת שם רע...

במקומך, הייתי מציף את זה מול היבואן, מול הנציג.

אולי היו מנסים לפייס אותך עם פיצוי כלשהו.

זו מין חווית קנייה (שספק כבר אם תהייה...).

או פוסט פריקה.

תוארו פה בעבר כבר מקרים דומים.

ואם זה תיאור של "אמת אמרתי", וזה הנוהל באולם קנייה זה - אז מה הקשר להוצאת שם הרע ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אין טעם להפחיד, אין פה ענין של דיבה, אפילו לא בסביבה. יש פה תאור של חווית ביקור שלילית אצל היבואן וטוב עשית שאת משתפת. שילמדו איך מתנהגים עם לקוחות. מקווה שהחוויה אצל יונדאי תהיה טובה יותר. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, חולגי כתב:

זו מין חווית קנייה (שספק כבר אם תהייה...).

או פוסט פריקה.

תוארו פה בעבר כבר מקרים דומים.

ואם זה תיאור של "אמת אמרתי", וזה הנוהל באולם קנייה זה - אז מה הקשר להוצאת שם הרע ?

תודה על האבחון הפסיכולוגי
ולעצם הענין, אם הייתי יודעת איך לפנות ליבואן, הייתי עושה זאת 
בינתיים השתמשתי ב "צור קשר" שלהם באתר של היבואן
זה לא הוצאת שם רע, זה תיאור עובדתי
ואני לא פורקת, אני משתפת בפורום של קניית רכבים 
משתפת על חוויה שלי, מה רע בזה?
לשתף על בדיקת רכב במכון כזה או אחר יותר מעניין?

לפני 6 דקות, רועי5 כתב:

אין טעם להפחיד, אין פה ענין של דיבה, אפילו לא בסביבה. יש פה תאור של חווית ביקור שלילית אצל היבואן וטוב עשית שאת משתפת. שילמדו איך מתנהגים עם לקוחות. מקווה שהחוויה אצל יונדאי תהיה טובה יותר. 

תודה. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רוב הסיכויים שקיים pdf באתר של צ'מפיון באיכות טובה. מתיישבים מול מחשב עם מסך גדול ומדפדפים.

הציפייה שלך לחוברת צבעונית מודפסת דומה לציפייה שישלחו לך תקליטור לבית בעקבות זכייה בחידון. העולם מזמן לא שם. לא רק צ'מפיון. הדפסה צבעונית זה יקר.

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמי שנמצא הרבה מאוד בסוכנויות רכבים, בהרבה מהן אין כבר ברושורים מודפסים.

יש מפרטים באתרי היבואנים, והם יותר מעודכנים מברושורים שיש להם תאריכי פרסום.

אני נעזר המון במפרטים, וב - 100% מהמקרים ( לא 99.5%) זה רק מפרטים מהאתרים ב PDF, גם מהסלולרי.

גם המחירים כמובן משתנים.

הצעת מחיר? שישלחו במייל. למה צריך את הנייר? 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אנחנו בשנת 2025,
ברושורים עבר זמנם.
אין תחליף לביקור באולם תצוגה ולנסיעת מבחן, אבל כל מה שקשור לחומר לקחת הביתה - חבל על הנייר, יש הכל מעודכן באינטרנט, וגם הצעת מחיר אפשר לשלוח במייל.
סתם להשוואה - אני עובד במטה של גוף פיננסי גדול של אלפי עובדים, ופעם אחרונה שעבר שם איזשהו מסמך מודפס - היה לפני הקורונה. הכל דיגיטלי. וטוב שכך.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כנראה שזה משהו ספציפי באולם התצוגה הזה, או קריזה של הנציג שירות. לא הייתי ממהר להכליל את כל צ'מפיון ובגלל זה לחתוך על רכב שאהבת (?)

הייתי בצ'מפיון בהרצליה, באתי לאסוף רכב לעבודה - הייתי שם 5 דקות והלכתי אבל חוץ ממסאז' הציעו לי הכול, שירות אדיב ומקצועי

לגבי הטפסים אין לי מושג, כנראה שלחו את זה לנציגת השרות אצלנו או משהו באזור.

בסיכום המפגש שלי עם אולם התצוגה בצ'מפיון הרצליה - היה שירות מעולה לא אתנגד לעבור שם שוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

גם בחו"ל זה ככה. אין כבר כמעט ברושורים, בטח לא החוברות הצבעוניות העבות שאפשר היה לקבל לפני 15 שנה. הכל עבר לאינטרנט.

• רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני חושב שאנשים פיספסו את מסר.
אם הנציג הנכבד היה מסביר לה שאין יותר ברושורים כי אנשים לא מעוניינים \ איכות הסביבה, מציע לה קפה ומסביר הכל על הרכב, היא לא היתה יוצאת בהרגשה כזאת.

• רעיון טוב! 6
פורסם (נערך)

במקרה הייתי אתמול בצ'מפיון בבאר שבע.

גם בסקודה.

גם בסיאט. הסוכנות שם עוברת שיפוץ, לכן הכל הוזז ל VW. הציעו לי לשתות קפה ואני חושב שהם מאוד משתדלים.

בשני המקרים הקדישו לי זמן.. הדפיסו הצעת מחיר.

דיברו, הקשיבו. וזאת עדיין לא חוויית קניה בעיניי. רק שלב במו"מ פוטנציאלי. 

חשוב לי להגיד שאני לקוח חוזר וכבר מכירים אותי. רכשתי סקודה פאביה עוד ב2010. (ידנית!!). מאז היו עוד 2 איביזות חדשות גם מהחברה. 

לפני קצת מעל שנה רכשתי סיאט איביזה 2024. חדשה. חוויית הקניה היתה בסדר. אפילו כל הטקס בבני עיי"ש היה טו מאצ' בעיניי. אין לי בעיה לקבל את האוטו בעיר מגוריי. יש כיבוד נחמד ומושקע בעיניי, ואפילו העבירו לי בביט את מחיר הנסיעה במונית לשם.

אני חושב שבסוף, לי, בתור לקוח, אכפת כיום רק מהמחיר של הקניה. פחות מ"החווייה". ואם האוטו משרת אותך מצוין, אז כנראה שתחזור אליהם.

לדעתי חוויית השירות תלויה בסוף באותם אנשים, מוכרים.

לי היתה חוויה טובה מאוד. 

אם כבר אני כותב מדי פעם בפורום הייתי רוצה טיפים למו"מ בקניה של האוטו. 

לפני 19 שעות, sapirush כתב:

בשביל הכסף שלי, אני רוצה קצת,  אבל קצת כבוד . כלקוחה לא יותר.

רק עוד הערה,

כשאני קורא את המשפט הזה, אני לא יכול שלא לחשוב על אמאזון. בעיניי ה-חברה ב -ה הידיעה שיודעת לתת שירות ללקוח. ואני מאז 2019, כשהצטרפתי לקנות אצלם באונליין - שיניתי את הרגלי הקניות שלי (גם אחרי הקורונה וכו'). 

כאן בארץ אני לא בטוח שיש חברה מסחרית שעובדת ברמה הזאת.

במעמד הקניה לפני שנה וקצת, 

בסיאט נתנו לי מחזיקי מפתחות חדשים. ולפני זה היו מאוד יעילים בהעברת מסמכים (כמו שכתבו קודם, אין נייר) דיגיטליים לחתימה, ועדכונים מסודרים במייל. וכשהאוטו מגיע הם מעדכנים בכל שלב ושלב. 

ת'כלס שיתנו לי הנחה במחיר הרכב, זה יותר חשוב. 😁

מה שכן, גם הציעו מעטפת ביטוח רכב טובה. שזה איזה מבצע של היבואן עם הביטוח. 

ובסוף - לדעתי הצנועה, מה שמשנה זה שרכשת מוצר יקר, איכותי שעומד בציפיות. כי אחרי שנה שנתיים, אני אשכח את מוכר X או Y אבל כן אהיה מרוצה מהאוטו.

עריכה אחרונה על ידי saar5555
מידע נוסף
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לפני כמה חודשים נכנסנו לסוכנות של קופרה בהרצליה. כזה יחס מתנשא לא קיבלתי שנים (גם חוסר מקצועיות...אבל בואו נניח את זה בצד). 

המשכנו הלאה. אני לא יודע אם ביקור מוצלח היה נגמר בהזמנה, מה שבטוח ביקור לא מוצלח הוציא אותי ולא יחזיר אותי לשם בקרוב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...