Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, הרכב v40 2017. נדלקה נורת תקלה.

חיברתי סורק, ראיתי מה התקלה ומחקתי אותה בנוהל, אולי התראת שווה. תוך יום-יומיים התקלה קפצה שוב. כל אותו זמן הרכב נוסע רגיל לחלוטין. 

אני לא משחק עם הדברים הללו אז מיד נסעתי למוסך מורשה. התחברו וראו את אותה התקלה שאני ראיתי. אמרו שבסדר להמשיך עם זה עד הטיפול שנקבע כבר קודם - לעוד שבועיים, אז ייבדקו לעומק ויטפלו. יצאתי משם ללא נורת תקלה ועד היום, כשבועיים ומאות ק"מ - הנורה לא נדלקה שוב.

ואני שואל - ייתכן ואכן זו התראת שווה והמחיקה שלהם באמת מוחקת לעומת הסורק הפשוט שלי?

פורסם

לא ציינת מה התקלה. ואם תוכל לעדכן גם מה נעשה בטיפול.

יש גם דברים מוזרים. ראה משהו שקרה לי ואינו מוסבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

לא ציינת מה התקלה. ואם תוכל לעדכן גם מה נעשה בטיפול.

יש גם דברים מוזרים. ראה משהו שקרה לי ואינו מוסבר.

התקלה שהסורק שלי העלה וגם המחשב במורשה - תערובת עשירה.

הרכב עוד לא נכנס לטיפול מאז. בשבועות הקרובים ייכנס אך כאמור כרגע התקלה לא מופיעה וזו היתה השאלה שלי- האם המחיקה שלהם "שווה" יותר?!

פורסם

הסורק שלהם מוחק גם מהזיכרון של המחשב של הרכב שאתה לא רואה בתור נורה בדשבורד , אבל אני בספק אם יש לזה השפעה , כי אם החיישן מקבל נתון על תערובת עשירה הוא ידליק את המנורה שוב. 

פורסם

התשובה הפשוטה היא לא. אבל יכול להיות שהסורק שלהם ראה תקלות שדורשות סורק דו כיווני מקצועי והמחיקה שלהם או תיקון קטן כמו חיזוק בורג שעשו כתוצאה מאיזה קוד שראו עשו את ההבדל. ההבדל בין סורק פשוט או מתאם OBD פשוט, לבין סורק דו כיווני היא היכולת לא רק לקרוא מהמחשב והמערכות, אלא גם לכתוב ולהפעיל מערכות בצורה עצמאית בכדי לבדוק אותן כולל מודולים וסולנואידים. סורק כזה יקר בהרבה מהממוצע ולרוב בעלי הרכב הממוצעים אין כזה סורק, משער שגם לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...