Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205 50 17 מאזדה 3

Tamlin

פוסטים מומלצים

מאזדה 3 ספיריט צורה ראשונה. המידה היא 205 50 17, לא נפוצה ואין הרבה אפשרויות.

כרגע נועל pilot sport 3 והייתי מרוצה מאד, גם ממידת השחיקה וגם מהאחיזה, החזיקו לי 8 שנים עקב נסועה נמוכה (כ40 אלף קילומטר) אבל כעת הגיע הזמן להחליף אחרי שנראים סימני התייבשות וסדקים קטנים.

ה3 לא נמכרים יותר ונראה שלקנות pilot sport 4 זה הצעד המתבקש. מבדיקה באינטרנט המחיר הוא כמעט 700 לצמיג בקניית רביעייה.

החלטה הגיונית או שיש אופציות אחרות שאולי עדיפות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש אנטי-תזה לזה שמישלנים מתייבשים מהר 😅

האם ברשיון הרכב מצוין קוד עומס ומהירות? זכור לי מצד אחד שבשנות התפר לא צוין, ומצד שני, אם צוין, דרישה לקוד מהירות W שאולי מגבילה חלק מהבחירות הפוטנציאליות.

מבחינת דגמים אפשריים אחרים, תראה שחלק מהם עם קוד עומס 93 ולא 89 (שלדעתי היתה הדרישה העקרונית לרכבך), מה שעשוי לפגוע מעט בנוחות. מצד שני, אולי תעדיף לרכוש צמיגי פרימיום טורינג שאמורים להיות נוחים יותר בהגדרה, ביחס לקטגוריה שבה נמצאים הפילוט ספורט. כמו כן, שים לב שחלק מהצמיגים במידה הם ראן-פלאט, שאין לך צורך בהם.

בכל מקרה, יהיה צורך לבדוק זמינות וטריות בפועל של מה שמופיע ברשת.

פרימיום טורינג: מישלין פרימסי 4+ (בחו"ל קיים כבר 5, לא יודע אם מיובא כבר), קונטיננטל פרימיום-קונטקט 6 (לא אקו!), גודייר אפינשטגריפ פרפורמנס, הנקוק K125.

אופציות מקבילות קטגורית ל-PS4, שאני לא בטוח ומיובאים: גודייר אסימטריק 6, פאלקן FK520, טויו פרוקסס Sport.

אופציות כלליות יותר זולות: פאלקן ZE310, קלבר דינקסר HP4 (בחו"ל כבר HP5), טויו R32 (הצמיג המקורי), דביצ'ה/סאווה UHP2.

כמובן יתכנו עוד כמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצות! ברישיון יש דרישה ל89V.

אמצא פנצרייה קרובה ואתכנס על דגם לפי מה שקיים ועד כמה הצמיג חדש. מעדיף להשאר בקטגוריה של ps4 אבל לא פוסל את הטורינג. כמו שאמרתי אני לא נוסע הרבה וגם הנסיעות עצמן לא ארוכות, אני דווקא אוהב את ה״תקשורת״ של הps3 אם כי הוא אכן רועש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבנתי, מתוך הטורינג, הקונטי יחסית קרוב בביצועיו ל-PS4,או לפחות יהיה כנראה בקרוב ביותר בהשוואה לאחרים. 

https://www.tyrereviews.com/Compare/Premium-Contact-6-VS-Pilot-Sport-4.htm

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...