Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכב שנקנה לפני כמה שבועות עם שני מכשירים שמחוברים לשמשה, אחד המכשירים כבר לא פעיל (המכשיר בחלק העליון של השמשה) כי בעל הרכב ביטל את המנוי עבורו.

אני רוצה לנתק אותו, אבל רציתי לדעת לפני זה אם מישהו כאן אולי יודע לאן המכשיר מחובר? תיבת פיוזים או ישירות למצבר? האם הניתוק יחסית פשוט או שעדיף לפנות לחשמלאי רכב?

חוץ מזה, ברכב מותקנת גם מערכת של סטייה מנתיב, המערכת עדיין פועלת ודווקא עושה עבודה טובה ולא מציקה, אבל לא הצלחתי לזהות את היצרן של המכשיר (לא מובילאיי).

אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לזהות את היצרן של המערכת לפי התמונה שהעליתי. 

תודה לעוזרים!

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

Untitled-4.jpg

פורסם (נערך)

זה מכשיר אחד, מובילאיי (או דומה, אין יותר מידי אפשריות). המצלמה ליד המראה והצג על הדאשבורד.

מובילאיי מחובר למחשבי הרכב, לא כדאי להתעסק בלי ידע. חוץ.מזה, אם הוא רשום ברישיון הרכב חל איסור לפרק אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

זה מכשיר אחד, מובילאיי (או דומה, אין יותר מידי אפשריות). המצלמה ליד המראה והצג על הדאשבורד.

מובילאיי מחובר למחשבי הרכב, לא כדאי להתעסק בלי ידע. חוץ.מזה, אם הוא רשום ברישיון הרכב חל איסור לפרק אותו.

אני לא רוצה לנתק את המערכת הזאת, היא דווקא עושה עבודה מאוד טובה, התכוונתי לניתוק של המכשיר שמחובר מעל המראה עם הכפתורים של הטלפון. 

זה מכשיר שנועד להתריע על מקרי חירום של תאונה בזמן אמת וכל מיני אירועים מהסוג הזה, ברגע שהמנוי מבוטל המכשיר הזה חסר תועלת. 

לפני 7 דקות, Tom_22 כתב:

העליון - זה.

התחתון + המצלמה - אחד הדגמים של איווקס, אולי אחד הדורות הקודמים.

תודה!

אלו באמת המכשירים שמחוברים לרכב, האם יש דרך לדעת לאן המכשיר (הכפתור) מחובר?

פורסם (נערך)

לפי הכתבה נראה שיש חיישני משקל (מניח שבמושב אחורי) ואולי מצלמה (מניח שאין אצלך, אחרת היה גם מסך עבורה). כמו כן, מניח שקיים "מוח" נפרד לעסק הזה, שמחובר למצבר ואולי גם רמקול.

עוד כתוב שם, שלפחות דאז, ההתקנה ופירוק המערכת היו ללא עלות. לכן אם תחליט אכן להסיר אותה (אם היא לא מפריעה ולא גורמת לזליגת זרם, אולי שווה להשאירה לטובת בעלי רכב עתידיים),  הייתי מתחיל בפניה למוקד השירות שלהם תחילה. מאחר והם בבעלות של קוברה, אני מניח שאפשר גם דרך נקודות השירות שלהם.

הייתי בודק אם גם אפשר אולי להעביר את המערכת למישהו שכן מעונין בה (כאן מופיע גם עלות למכשיר הזה שלא מבוטלת).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם

לא ידעתי שיש כמה רכיבים שמתוקנים עבור המערכת הזאת, זה הופך את הפירוק להרבה יותר מורכב, אבל אני מופתע מהמחיר של המערכת.

אני חושב שאולי עדיף להשאיר את המערכת, למרות שהייתי רוצה לנתק לפחות את החלק העליון אבל אני כנראה אוותר כי אין לי מושג אם יהיו השלכות על יתר הרכיבים.

התקשרתי לשירות לקוחות שלהם ואמרו לי שהפירוק כרוך בעלות כספית, צריכים לחזור אליי לגבי המחיר.

תודה על העזרה!  

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...