Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז רק עבר חודש וכבר הרכב נגרר למוסך :-(

וזו תמונה שלי בעת הארוע :

Shy Blushing Man Cartoon Royalty Free ...

שימו לב לפנים המסמיקות מבושה.  25 שנים אני מתדלק את הרכבים שלי בסולר.  אז מאיפה קפצה פתאום הידית של הבנזין?  למזלי שמתי לב בעת התדלוק (כ 1/3 מיכל בנזין).  השלמתי את המיכל בסולר והעברתי את הרכב מהמשאבה הצידה שיהיה מוכן לגרר.  בשישי בצהרים הרכב נכנס למוסך והיום בצהריים הוא היה מוכן.

עכשיו רק נשאר להכניס אותי למוסך ולכוון איזה בורג.

העלות - 1,738 ש'ח.

20250615_carsforum.thumb.jpg.2c566367d9f378d794d1d08fad267958.jpg

מצד שני, יחסית למה שקורה מסביב, בקטנה.

• אהבתי 1
  • מבאס 3
פורסם

קרה לזוגתי עם הרכב הקודם, בערך בתדלוק השני או שלישי שהיא ביצעה, כשהרכב היה חדש (פיקסו דיזל 2.0). 

היא הספיקה לעצור את המילוי על 1.6 ליטר בנזין. והתקשרה אלי לשאול מה לעשות. אמרתי לה לעשות בדיוק את מה שאתה עשית, למלא על הבנזין מיכל מלא סולר.

היא הייתה במרחק של כ-4-5 ק"מ מהעבודה וכיוון שהיה מדובר על כמות מאוד קטנה של בנזין ביחס למיכל מלא (60 ליטר) אמרתי לה להמשיך לעבודה והזמנתי לשם גרר שיקח את הרכב למוסך. 

במוסך רוקנו את המיכל בצעו איזה ניקוי ושלחו את הרכב. כמה ימים אחר כך, לא זוכר בדיוק כמה, נדלק  נורת תקלה ובמוסך אבחנו שצריך להחליף משאבת דלק. 

בקיצור לפעמים ליטר וחצי של בנזין עולים לא מעט. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 6 שעות, dani666 כתב:

אז רק עבר חודש וכבר הרכב נגרר למוסך :-(

וזו תמונה שלי בעת הארוע :

Shy Blushing Man Cartoon Royalty Free ...

שימו לב לפנים המסמיקות מבושה.  25 שנים אני מתדלק את הרכבים שלי בסולר.  אז מאיפה קפצה פתאום הידית של הבנזין?  למזלי שמתי לב בעת התדלוק (כ 1/3 מיכל בנזין).  השלמתי את המיכל בסולר והעברתי את הרכב מהמשאבה הצידה שיהיה מוכן לגרר.  בשישי בצהרים הרכב נכנס למוסך והיום בצהריים הוא היה מוכן.

עכשיו רק נשאר להכניס אותי למוסך ולכוון איזה בורג.

העלות - 1,738 ש'ח.

20250615_carsforum.thumb.jpg.2c566367d9f378d794d1d08fad267958.jpg

מצד שני, יחסית למה שקורה מסביב, בקטנה.

למה להשלים בסולר?

בכל מקרה הדלק נזרק

פורסם

@lanosforce אני זוכר פעם ששמעתי ממישהו שהביטוח המקיף החזיר לו כסף על תיקון כזה בעקבות תדלוק שגוי.

בדקתי גם מול הג'מיני והוא אכן מאשר את זה.

מציע לך לבדוק.

• מעניין 1

פורסם

אצלי לא היה מקרה של תדלוק שגוי - אצלי היו מקרים של רכישות שגויות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, dani666 כתב:

כי עדין הייתי צריך ליסוע איתו כמה עשרות מטר לחניה.  

דוחפים את הרכב או מזמינים גרר מה פתאום להניע רכב עם דלק לא מתאים! 

פורסם
לפני 23 דקות, lanosforce כתב:

אצלי היו מקרים של רכישות שגויות

גם תדלוק של בנזין במקום סולר זו בעצם רכישה שגויה 😉

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

ממליך לשים דלקן פרטי.

בדלקן מוגדר סוג דלק, המילוי לא יתחיל אם מנסים לתדלק דלק לא נכון. 

• מעניין 2

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, dani666 כתב:

כמה עשרות מטרים לא יגרמו נזק

ממש לא נכון, זאת מחשבה חפיפניקית לחלוטין, סלח לי זה לא ביקורת אישית נגדך אלא נגד הפעולה שביצעת וכדי להזהיר אחרים.

ראה את ההוא שהתקלקלה לו משאבת הדלק וגם אצלו היתה מחשבה חפיפניקית כזאת.

ויכלת גם לגרום נזק למנוע ויכול להיות שכבר נגרם נזק למנוע.

לא צריך להניע אפילו את המנוע.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, bigzoltar כתב:

ראה את ההוא שהתקלקלה לו משאבת הדלק

ראיתי -

לפני 17 שעות, אורי מ. כתב:

היא הייתה במרחק של כ-4-5 ק"מ מהעבודה

אני הייתי במרחק של 2.8 ק'מ מהמוסך.  30/40 מטר ליסוע לא יגרמו נזק.  2.8 ק'מ זה ספור אחר.  קח קצת אוויר ותרגע.

פורסם
לפני 4 שעות, שחר 1 כתב:

גם תדלוק של בנזין במקום סולר זו בעצם רכישה שגויה 😉

יורו 6 צפונה - כנראה שכן - בטח שלשימוש של רכב פרטי. תמהיל הנסיעה שלי סה"כ מתאים לדיזל עדיין - הבעיה זה לא סוג הדלק, זה מערכות ביטול זיהום האוויר. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...