Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את התופעה שאתה מתאר, בפועל כמעט ולא נתקל בזה, כי אני עושה את רוב הדברים לבד. ניקיון, התקנת אביזרים, טיפולים ותיקונים.

אני נעזר בבעלי מקצוע שאני מכיר כבר שנים ולכן שם זה לא קורה. את אלה שמחייבים "מס יוקרה" כבר ניפיתי לפני שנים.

פנצ'רמאכר, מגיע אליו גם עם רכבים "רגילים" וגם עם רכב "יוקרה". משלם על פנצ'ר רגיל בערך 40 (לא זוכר בדיוק) ועל ראנפלט 70. כאשר בראנפלט יש באמת הרבה יותר זמן עבודה. מחיר הצמיגים כמובן על פי המידה שלהם.

בשל כמות הדלק, השמן, הפלאגים, סוג המצבר באמת משלמים יותר כי אתה לוקח יותר. אבל אין כאן ניצול לרעה.

הדבר היחיד שממש מרגיז אותי - אגרת הרישוי שמשולמת על פי קבוצה 7 בזמן שהרכב שווה פחות מרכב עממי משומש.

מזה נובע גם מחיר אגרת הבדיקה לפני קנייה במכוני רישוי, שבעבר נקבעה על פי מספר צילינדרים והיום על פי קבוצת הרישוי. אין לזה שום הצדקה וזאת אחת הסיבות שהפסקתי להשתמש בבדיקות האלו.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 23.3.2025 בשעה 09:31, עדי-אל כתב:

נשמע הגיוני

לדוגמה לפני פסח ניקוי הרכב יעלה יותר משאר השנה כי זה "ניקוי פסח"

חליפה רגילה תעלה פחות מחליפת חתן

בעל העסק מנסה להבין מה המחיר המקסימלי שמישהו ב"מעמד" שלך ישלם.

הפיתרון הוא ללכת רק לבעל עסק שמפרסם מראש את המחירים ועדיף באינטרנט.

פורסם

חליפה רגילה תעלה פחות מחליפת חתן

מה זה חליפת חתן? משי טהור חד״פ?

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לדוגמה לפני פסח ניקוי הרכב יעלה יותר משאר השנה כי זה "ניקוי פסח"

זה נכון מאוד ולא פרופרציונלי במחיר בעליל ביחס לכמות ההשקעה של המכון.

שלא לדבר על זה שבעלי שטיפות רכב במרכז למדו את הטריק ועושים רק את זה כבר מפורים.

לא שווה את המחיר לדעתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...