Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי סדר בבגאג:

מגבר לאנזר ויבה 210

200 וואט כפול 2 - סוס עבודה .

סאב וופר 8 אינץ של חברת דראגסטאר כולל תיבה מקורית מרובעת בגודל 45*28*28, הסאב אומנם קטן אבל בכיוון של 50HZ הוא דופק ומרעיד את כל הרכב.

המגבר היה מחובר ברכב בבריד'ג למגבר הנ"ל, המגבר היה מכוון בעוצמה שלו על פחות מחצי,למגבר יש גם כיוון תדרים :

LOW 40-350 HZ , HIGH 80-2.5 KHZ

הכל עובד ,הכל תקין.

הסאב והמגבר בקושי עבדו היות ואשתי שונאת באסים.

לכן המערכת בקושי עובדת וסתאם תופסת לי מקום ומשקל ברכב.

המחירים הינם: 350 לסאב ו 300 למגבר, מי שלוקח את שניהם יקבל תוספת באסים והנאה מובטחת!!!

הסאב היה מאובטח\מקובע לבגאג - מקובע ע"י ברגים ותופסנים ולכן יש על הקופסא כמה סימני חורים של ברגים אבל לא חורים שחודרים עד בפנים כי העץ עבה מאוד - עובי של העץ 2.5 ס"מ והכל מרופד בבד אקוסטי מקורי שחור כך שאת החורים האלו אפילו בקושי רואים = חסר משמעות מבחינה אקוסטית.

לכל המעוניין נא לפנות בפרטי.

אני מאיזור הקריות.

רק לידיעה - סאב כזה חדש עולה מעל 1000 ש"ח .

תמונות מצורפות - אפילו לא העברתי עליהם מטלית עדיין.

IMG_0665.jpg

IMG_0666.JPG

IMG_0667.JPG

IMG_0669.JPG

IMG_0670.JPG

פורסם

המגבר נימכר.

נשאר הסאב, מי שימהר לא יתחרט,מדובר במשהו איכותי וחזק במיוחד,פשוט מציאה.

מי שלקח את המגבר,יש לו סאב 12 ברכב...חיברנו במקום את הסאב דראגסטאר שלי 8 אינץ בסך הכל - צריך לשמוע אותו בשביל להאמין,דופק יותר חזק מה 12 .

• תוכן חדש...