Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח לדעתכם על הsetup שלי לשטיפה רכב שעבר ציפוי ננו

פוסטים מומלצים

היי , רכשתי רכב(צבע שחור) והוא עבר ציפור ננו השבוע, הרכבתי רשימה לשטיפה בלי לפגוע בציפוי בהתאם למלאי של מוצרים שיש בארץ וביקורות שקראתי , אשמח לדעתכם על הרשימה

* ברשותי גרניק עם מקציף

שטיפה ראשונית ושטיפה ידנית

• Koch Chemie GSF - Prewash
  • Koch Chemie Nano Magic Shampoo
  • Gyeon Q²M Smoothie Wash Mitt
  • Chemical Guys CYCLONE Dirt Traps (x2) + 2 Buckets

חלונות

• CarPro Clarify
  • The Rag Company Diamond Weave Glass Towel (40x40 cm)

QD:

• CarPro EliXir
  • The Rag Company Edgeless 365 Microfiber Towel

צמיגים:

• Sonax Xtreme Wheel Cleaner
  • Mothers Wheel & Tire Cleaner
  • Chemical Guys ACC_G09 Brush
  • Chemical Guys ACC_G08 Brush
  • CarPro Darkside
  • CarPro Tire Applicator

מגבת:

• (Gyeon Q²M Silk Dryer (90x70 cm

איך המוצרים? משהו שכדאי לשנות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאתה מתכנן לשטוף את הרכב באופן קבוע, נאמר אחת לשבועיים. אז זו ההמלצה שלי. 

שמפו - Carpro Rest

לפעם בשלושה חודשים/חצי שנה שטיפה ידנית עם - Carpro descale

הייתי מוותר על שמפו ננו ולגבי יישום QD, המוצר EliXir אמנם נראה לא רע אבל לא ממש מחזיק מעמד. Reload 2.0 עדיף מהבחינה הזו ויש בכלל מוצרים עדיפים, תלוי גם באיזו חברה השתמשת עבור ציפוי הננו. עקרונית, זה לא מוצר חובה ליישום על ציפוי ננו.

כפפה - Carpro DabDab, Gyeon SMOOTHIE EVO, The rag company Cyclone Ultra

CYCLONE Dirt Traps - מספיק אחד ודלי אחד

חלונות - המון חומרים טבים, אישית משתמש ב- meguiars perfect clarity glass cleaner שהוא קצת זול יותר ועובד מעולה.

לחלונות משתמש תמיד במגבת וואפל קטנה, עובד לי מעולה. לא ניסיתי את ה- Diamond Weave שלהם. 

חישוקים צמיגים:

CarPro Darkside מעולה

חומרי ניקוי - תכלס אני עצלן בתחום הזה אז אין לי המלצה טובה אבל כן ראיתי ש- Adams Wheels&Tires cleaner נחשב לאחד הטובים ביותר בתחום וגם Koch MWC עושה עבודה מעולה בנושא. 

מגבת ייבוש:

Gyeon Q²M Silk Dryer EVO אחלה, The Rag Company liquid8r כנראה קצת ספוגת יותר 

The Rag Company Edgeless 365 Microfiber Towel - קנה חבילה של 10, שמור 5 לחיצוני-צבע בלבד והשאר לתא הנוסעים וכו'. 

אני הוספתי גם Edgeless 500 שהיא רכה יותר לניגוב סופי של אוטמים או QD. 

שים לב שלגבי מוצרי Gyeon, תחפש מוצרים עם תוספת EVO לשם שהם מוצרי הדור העדכני של החברה עם מגוון שיפורים. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניסיתי את החומרים כאן,

אבל נשמע לי מגוון חומרים איכותיים והמחירים שלהם בהתאם (מביקורות שיצא לי לראות ביוטיוב).

בהצלחה,

ותהנה מהתהליך.

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.3.2025 בשעה 17:02, Supertigre כתב:

אני מניח שאתה מתכנן לשטוף את הרכב באופן קבוע, נאמר אחת לשבועיים. אז זו ההמלצה שלי. 

שמפו - Carpro Rest

לפעם בשלושה חודשים/חצי שנה שטיפה ידנית עם - Carpro descale

הייתי מוותר על שמפו ננו ולגבי יישום QD, המוצר EliXir אמנם נראה לא רע אבל לא ממש מחזיק מעמד. Reload 2.0 עדיף מהבחינה הזו ויש בכלל מוצרים עדיפים, תלוי גם באיזו חברה השתמשת עבור ציפוי הננו. עקרונית, זה לא מוצר חובה ליישום על ציפוי ננו.

כפפה - Carpro DabDab, Gyeon SMOOTHIE EVO, The rag company Cyclone Ultra

CYCLONE Dirt Traps - מספיק אחד ודלי אחד

חלונות - המון חומרים טבים, אישית משתמש ב- meguiars perfect clarity glass cleaner שהוא קצת זול יותר ועובד מעולה.

לחלונות משתמש תמיד במגבת וואפל קטנה, עובד לי מעולה. לא ניסיתי את ה- Diamond Weave שלהם. 

חישוקים צמיגים:

CarPro Darkside מעולה

חומרי ניקוי - תכלס אני עצלן בתחום הזה אז אין לי המלצה טובה אבל כן ראיתי ש- Adams Wheels&Tires cleaner נחשב לאחד הטובים ביותר בתחום וגם Koch MWC עושה עבודה מעולה בנושא. 

מגבת ייבוש:

Gyeon Q²M Silk Dryer EVO אחלה, The Rag Company liquid8r כנראה קצת ספוגת יותר 

The Rag Company Edgeless 365 Microfiber Towel - קנה חבילה של 10, שמור 5 לחיצוני-צבע בלבד והשאר לתא הנוסעים וכו'. 

אני הוספתי גם Edgeless 500 שהיא רכה יותר לניגוב סופי של אוטמים או QD. 

שים לב שלגבי מוצרי Gyeon, תחפש מוצרים עם תוספת EVO לשם שהם מוצרי הדור העדכני של החברה עם מגוון שיפורים. 

תודה על התגובה, הציפוי הוא Nasiol ZR53. וכן אני מתכנן לשטוף פעם בשבועיים\שלושה.

אחליף לCarPro reset באמת בחירה עדיפה.

לא ידעתי לגבי הEVO. אבדוק שבאמת מה שמוכרים בארץ זה הדור העדכני

בהנתן הציפוי שעשיתי עדיין עדיף לשים Reload 2.0 במקום EliXir?

תודה!

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, darki כתב:

בהנתן הציפוי שעשיתי עדיין עדיף לשים Reload 2.0 במקום EliXir?

EliXir הוא יותר קוויקדיטיילר לעומת אוטם של ממש, בתכלס זו גרסה מוחלשת של Reload. במקרה שלך הייתי בודק שימוש במוצר המקביל Nasoil Rapid Shine. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, תתחדש על הרכב והציפוי. 

אכן רשימה ״מפוארת״ בהחלט ראויה.

לגבי הציוד לשלבים השונים -

המגבות של the rag company מצויינות, לטעמי אין שום יתרון למגבות מיצרנים שונים, מה שקובע זה הצפיפות של הסיבים. (gsm) , ככל שצפוף יותר המטלית רכה יותר ולא ״שורטת״ 

דליים של 17/18 ליטר תמצא בכל טמבוריה - את ה grit guard תוכל לקנות באלי אקספרס או באמזון במחירים זולים ללא קשר לשמות מותג.

בתאריך 16.3.2025 בשעה 11:29, darki כתב:

Chemical Guys CYCLONE Dirt Traps (x2) + 2 Buckets

למותגים אין שום יתרון ( אני מחזיק בציוד כבר 10 שנים) אם תמצא משהו במשלוח חינם אז מותג באמזון שעולה 10 דולר שווה את זה.

לנושא המברשות - קנה לך סט שמכיל גם מברשות צפופות , רכות וקשות, לשימושים שונים. לג׳נטים שווה להשקיע מעט יותר כמו זו , שאותה רכשתי אחרי שכמה שונות מכמה מקורות פשוט נשחקו/התפוררו (במיוחד אלו עם סיבי פלסטיק/פולימר) 

החומרים די דומים וההמלצות כאן טובות.

אני משתמש בחומרים של sonax לגלגלים , גם לג׳נטים וגם לצמיגים.  האפליקטורים מיותרים - כל ספוג רחצה צפוף טוב לזה. או כזה של ציחצוח נעליים

בהצלחה,

גילוי נאות, אני מחזיק ברכב שחור בצבע ״פרימיום״ (עם הנצנצים) 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האפליקטור CarPro Tire Applicator הוא גרושים (14 שקל) כך שאין כאן איזו השקעה במותג אבל אתה צודק בהחלט, כל ספוג צפוף יעשה את העבודה, עד לאחרונה הייתי משתמש בפד "3 של פוליש סופי עבור הצמיגים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...