Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך פתרון אחד ויחיד - הפתרון שלך צריך להיות לנסות ליצור קשר ולנסות לקבל את הרכב.

אם תצליח זה יעלה לך. ויש מצב שגם יש נזקים לרכב, מחשב רכב למשל. נזקים חיצוניים. אולי הרכב כבר שחוט.

אין לי שמץ של מושג למי אפשר לפנות.

אבל זה להתעסק עם אנשים שכולנו מבינים מיהם ומהם.

פורסם
לפני 18 שעות, fatboy1340 כתב:

תחליט , קיימת הוראה של המפקח או שהם פשוט שולחים מרצונם הטוב להרוויח עוד כמה שקלים

מכיוון שאני מקבל את המכתבים הללו, אני מניח שקיימת הוראה לשלוח מכתבים בנוגע לביטוח רכוש שעוסקים בסיום התקופה ובמספר התביעות בתקופת הביטוח. בירו אפילו הביאה את הטקסט שלפיו פועלות החברות: "חברת הביטוח תציין בהודעה כי קיימת חשיבות לרצף ביטוחי וכי העדר כיסוי מתאים, עלול לחשוף את בעל הפוליסה לנזק עצמי (במקרים של נזק גוף או רכוש) או לחבות כלפי צד שלישי". לבדיקות יותר עמוקות בנושא אין לי זמן, ואתה מוזמן לחדש או שלא. מכיוון שאנחנו לא יודעים בדיוק מה נשלח ומה לא, זה כמו לדבר על משפט כשאין לנו את כל הפרטים. אבל אנחנו יודעים שנשלח לפחות מכתב אחד. לכן אני מציע שנעסוק רק בנושא דואר הזבל, שזה, לדעתי, הנושא העיקרי והחידוש כאן.

לפני 18 שעות, Be roo כתב:

אין לך מושג איזה מושג יש לאחרים בנושא.

לכל אדם יש מושג איזה מושג יש לאחרים לאחר שיחה קצרה או ארוכה.

לבקר אחרים על חוסר מומחיות, כשבעצמך יש לך ידע כללי בלבד, אבל זה לא מונע ממך לקבוע שלאחרים אין גם את זה. ולהמשיך להתבסס על דברי נמסיס ששוב ושוב סותרים אותך.

אני רואה שהמילה מומחיות מוצאת חן בענייך, למרות שהבהרתי לך שלא חיפשתי את זה. את מוזמנת להמשיך לדבר לעצמך על מומחיות.

דברי נמסיס לא סותרים אותי אלא מחזקים ואומרים את מה שאמרתי בהתחלה שנושא הספאם הוא עולם שלם.

אתה מוזמן לקרוא את ההוראה במלואה, אין שם אפילו אזכור לאופן המשלוח, או חובה לשלוח בדואר רשום, ובטח לא דרישה להשתמש בכלים לעקיפת ספאם. 

כי אופן המשלוח תלוי עד כמה שזכור לי בפרטי ההתקשרות שיש לחברה על המבוטח. בכל מקרה הם צריכים להשתמש בטכניקות לעקיפת מסנני ספאם, אחרת הודעות שלהם יכולות להיות מסומנות כספאם ולא להגיע למבוטחים.

פורסם
לפני 4 דקות, mcaspi כתב:

דברי נמסיס לא סותרים אותי אלא מחזקים ואומרים את מה שאמרתי בהתחלה שנושא הספאם הוא עולם שלם.

נמסיס סתר אותך וקבע שאין לשלוח יכולת לשלוט על הגעת דואר לספאם.

לפני 6 דקות, mcaspi כתב:

תלוי עד כמה שזכור לי בפרטי ההתקשרות שיש לחברה על המבוטח. בכל מקרה הם צריכים להשתמש בטכניקות לעקיפת מסנני ספאם

לאור חוסר היכולת שלך להבין לוגיקה ולהפנים שנמסיס סתר אותך, אז להסביר לך את ההבדל בין ״תלוי״ ו״צריך״, ובין חובה מפורטת בפקודה לבין כזו שמתוארת בכלליות, אז כמו בדיון הקודם שלנו, זה כבר מעבר ליכולותי, הרמתי ידיים.

פורסם

כל חברה ששולחת משרת מיילים שלה דואגת שהוא יהיה חתום ומאובטח ע''י חברות שמאמתות את האבטחה ושהשולח לא ספאמר אחרת הוא ייכנס באופן קבוע לספאם ואלי גם ייחסם ע''י גוגל

אם זה נכנס לקידומי מכירות או עדכונים בתיבת המייל של גוגל זה החלטה שנעשית ע''י גוגל וכמעט אין דרך לשנות את זה

אין סיכוי שחברה בטח שלא בסד''ג של חברת ביטוח תדלג על השלב הזה 

אם המייל בכ''ז מגיע לספאם זה בגלל העדפה אישית של המקבל שהוא שולח הכל לאשפה ולספאם אז אוטומטית התיבה מעבירה הודעות כאלה לספאם

אני לא מומחה בתחום אבל אני יודע שבגדול כך הדברים עובדים 

פורסם

מי שימציא דרך לעקוף את מנגנוני הספאם במייל, כדי שהדוא"ל יגיע רק לאינבוקס, יהפוך למליארדר כמעט בין לילה. 

כרגע אין אפשרות לשולח לקבוע לאן המייל יגיע, לא בוודאות ולא ברבע וודאות. המייל יגיע לכתובת הנמען, משם כל תוכנת מייל עושה מה שהיא רוצה או אמרו לה לעשות או אימנו אותה לעשות.

נקודה, סוף פסוק. 

למה דחפתי את המקור שלי לדיון הזה אין לי מושג. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לך שלוש אפשרויות כמו שאני רואה את זה -

1. לקפל זנב גם אם אתה כועס

2. לתבוע אותם, ובהצלחה לך.

3  לחפש אנשים שיודעים להוציא לך רכב מהשטחים. הבעיה שאתה לא בארץ. והחברה האלה, איך נגיד, כנראה לא עובדים עם ביט. ויש מצב שגם צריך לפגוש אותם בשטחים. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...