Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יכול להיות שהטלפון שלך היה לא זמין?

כי בעיקרון הם מחוייבים להודיע לך את זה ולא מספיק מייל

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם

אין שום חובה חוקית שהמבטח חייב ליצור קשר טלפוני ולידע את המבוטח שתקופת הפוליסה שידועה מראש נגמרה.

הם מסתפקים לרב במכתב (אפילו לא רשום) ומגדילי הראש שולחים גם SMS /מייל.

אם הביטוח פג תוקף חברת הביטוח לא מחויבת לך לשום דבר ואל תבנה על תשלום ממנה.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

האפשרות שלך היא לחפש את הגנב, או לבכות את מר גורלך.

ברגע שהביטוח נגמר הוא נגמר - אין לחברת הביטוח שום מחויבות כלפיך, הרי לא שילמת לה תמורת המחויבות זו. אז היית מכוסה עד 31.1.25 בשעה 23:59,  מ-1.2.25 שעה 00:00 אין כיסוי. נקודה. אם לא תוכיח שהרכב נגנב לפני הדקה הקובעת האחריות עליך.

אגב, השנה החלפתי את המבטח שלי, קיבלתי מהקודם כמה תזכורות וגם ימיל או שניים עם איומים מה יקרה אם לא אדאג לביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לשקול לתבוע את חברת הביטוח ו/או חברת הדוא"ל ו/או המפקח על הביטוח שאישר שימוש וכזה בדוא"ל. דוגמה: למה המפקח לא אישר חובת משלוח דוא"ל עם אישור קבלה כפי שקורה רבות במערכת המשפטית. מעלה מחשבה. אבל קח בחשבון גם אשם תורם. צריך להשקיע מחשבה בנושא, וזה לא אומר שאתה צריך להרים ידיים.

• לא הבנתי... 1
פורסם

לפני שפג תוקף הביטוח שלי קיבלתי לא פחות משני מיילים ו-2 הודעות SMS מחברת הביטוח על כך שהוא עומד לפוג...  ובסופו של דבר גם טלפון מנציג שתהה למה עדיין לא חידשתי (וזאת כבר ההזדמנות להוריד במחיר, אבל זה סיפור אחר)

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

פג׳ו 3008 בשווי של כ-150,000.
יש פוינטר - יצרתי קשר ואני מחכה לשמוע מהם. אמרו שהייתה התראה, אבל לא עשו עם זה כלום. להבנתי הם מחוייבים רק לעשות מאמץ, אך אין להם אחריות בנושא.

• מעניין 1
פורסם
לפני 18 שעות, mcaspi כתב:

אתה יכול לשקול לתבוע את חברת הביטוח ו/או חברת הדוא"ל ו/או המפקח על הביטוח שאישר שימוש וכזה בדוא"ל. דוגמה: למה המפקח לא אישר חובת משלוח דוא"ל עם אישור קבלה כפי שקורה רבות במערכת המשפטית. מעלה מחשבה. אבל קח בחשבון גם אשם תורם. צריך להשקיע מחשבה בנושא, וזה לא אומר שאתה צריך להרים ידיים.

אין מה לתבוע את חברת הביטוח (ואת חברת הדוא"ל? נו באמת)

הלקוח לא רכש ביטוח לתקופה הזו, חד וחלק

• אהבתי 1
פורסם

יצאתי גם כן לחו"ל במקביל לסיום תקופת הביטוח. אם להיות כנה, חשבתי למשוך את נושא החידוש עד שאחזור ארצה וככה גם לחסוך חודש ביטוח על הדרך.

הרי הרכב גם ככה עומד בחניה ללא שימוש בזמן הזה.

לבסוף עבר לי תסריט בראש כמו שפות"ש מציין והשארתי פרטי אשראי לסוכן שיחדש ברגע שמגיעה העת.

תאכלס, שני דברים:

1. גם כשיש ביטוח החברות עושות הכל כדי להתחמק מתשלום. אז שפוליסה לא בתוקף? תעשה קל וחומר פשוט.

2. הזכרת לי לבדוק שהסוכן אכן חידש את הביטוח. אמנם זה אלפא ורק גנב עיוור חיגר ובלי שכל ינסה לגעת בה אבל לך תדע. קרו דברים מעולם.

אגב, סתם מסקרנות, למה לא מכרת את הרכב? ועוד לשלם עליו ביטוח למרות שאתה כבר לא גר כאן..

היכן השארת אותו? ברחוב או חניון מסודר לטווח ארוך? במידה וכן אולי יש להם סוג של אחריות? 

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 3 שעות, אלעדית כתב:

אין מה לתבוע את חברת הביטוח (ואת חברת הדוא"ל? נו באמת)

לא אמרתי לתבוע, אמרתי לשקול לתבוע. ולמה אין מה לתבוע את חברת הביטוח? יש לה חובה לשלוח הודעה ל-INBOX, ולא לדואר זבל. בקיצור, מדובר על 150K ש"ח.

• מצחיק 3
  • לא הבנתי... 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...