Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אתם מרגישים פחות בטחון לגבי העתיד התעסוקתי שלכם?

Aviv13467

פוסטים מומלצים

אבא שלי כבר עבד בתחום אז ב87 הוא ידע להשקיע יותר ולקנות AT286 עם 1 מגה זיכרון ודיסק קשיח של 20 מגה בזמן שלרוב היו XT עם דיסקטים בלבד.... 

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי את ה-XT הראשון שלי ב-1988 עם שני כונני דיסקטים ו-256 ק״ב זכרון, ואז, בהדרגה, הגדלתי את הזכרון ל-640 ק״ב (המכסימום שנתמך על ידי ה-8088) והוספתי דיסק קשיח 20 מ״ב. עם הדבר הזה משכתי 7 שנים (מגבלות תקציב), למרות שהדפסה של שקף במדפסת הסיכות עם Harvard Graphics היתה נמשכת איזה 8 שעות, ואני ממש לא מגזים. בין הטרטורים של מעבר העגלה היו חולפות דקות ארוכות. 

במחלקה שבה עבדתי נעשה שימוש באיזה PDP שהיה מתוכנן להחזיק כמה שנים, אבל כבר אחרי כמה חודשים שודרג לאיזה microVAX. תהליך העברת המידע בוצע ידנית על ידי מנהלת המחלקה ולווה קללות עסיסיות שנשמעו בכל רחבי המחלקה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, sperial כתב:

העברת המידע בוצע ידנית על ידי מנהלת המחלקה

לזה קראנו טנדר-פרוססינג (העברה פיזית של מדיה ברכב מחדר מחשבים לחדר בו נשמרו גיבויים) 

את הדיסקים הקשיחים מכל הדורות של המחשבים הביתיים שלי, כולל הראשון שהיה מצויד בדיסק 20 מגה, תמיד העברתי לכוננים חיצוניים

לא בטוח שניתן לקרוא את כל הקבצים כיום. אבל תמונות ששמורות על כוננים של הלפטופים השונים עדין ניתן לראות מצויין וזה כולל את אותן אלו שהעלתי לכאן מתיעוד ״מירוצי אשקלון״ (1988) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה לפני בערך 37 שנה, אז אני לא בטוח שאני זוכר נכון, נדמה לי שהיה מדובק בסרטים מגנטיים כלשהם (קסטות). המרחק הפיזי היה לחצות פרוזדור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי מה אתה אומר. 

בינתיים, מאז שזה נכתב = באה מהפכת האינטרנט לחיינו. 

מאז שבאה מהפיכת האינטרנט = התפוצצה בועת הדוט קום. 

מאז שהתפוצצה בועת הדוט קום = הבליחו האפליקציות בחיינו. 

מאז שהופיעו האפליקציות בחיינו = הופיע נושא הבינה המלאכותית. 

מאז שהופיעה הבינה המלאכותית בחיינו = רואים עלייה משמעותית בכמות המלחמות בעולם, כנראה עובדים על לייצר את ג'ון קונור.

:LOL:

המהפיכה הבאה תהיה המיחשוב הקוואנטי הממוזער לדעתי, הבאה אחריה תהיה רובוטים שיכולים לנצל את 2 המהפיכות האחרונות בצורה יעילה, והמהפיכה הבאה אחריה תהיה לגבי מי שידע אילו גרגרים ללקט למאכל  ואיך בונים מחסה יקבל את הנשים הכי פוריות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תמיד עם אסימוב מקצוע.

למרות שכבר לא יושבים ליד מנקבי הכרטיסים...

• אהבתי 1
  • מעניין 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הכרתי את הספר. שווה חיפוש, אהבתי את הקונספט. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

תחזית משנת 1987.

image.thumb.png.7d9cf6f9a7169c25744848e752facaf1.png

בדיוק מה שכתבתי על מה שאמר המורה שלי למחשבים בכיתה ט' ב-1981

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...