Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יריעת בידוד למכסה מנוע

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לקנות בארץ בידוד אקוסטי לרכב אצל מתקיני מערכות שמע, אבל אין לי מושג אם זה מתאים גם לתא המנוע.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

מדהים שיש כאן 16 תגובות ועדיין פות״ש לא טרח לציין באיזה רכב מדובר כששואל שאלה מאוד ספציפית.

שאלתי שאלה מאוד ספציפית לגבי יריעה אוניברסלית. לא קשור לאיזה רכב.

לפני 4 שעות, Camaro 92 כתב:

כי ככל הנראה באותן השנים הרכב הגיע במקור ללא היריעת בידוד הזאת ולכן גם אין תוצאות לחיפוש חלק חדש מקורי

איך קשור מק"ט של החלק בכל השנתונים לזה שאולי הרכב הגיע בלי?

עייפתם אותי, כולה ביקשתי רעיון ליריעה. טוב ש @SlowRide ענה לעניין ונתן רעיון מעניין

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
לפני 5 שעות, tza כתב:

תודה, חיפשתי. בעלי ראיתי כמעט רק למרצדס ובאמזון המצב דומה, מצאתי רק מפירוק באירופה ביוקר.

באמת לא מבין מה הקושי. בבוקר לא אמרת שזה למטרת בידוד רעש. עכשיו ניסיתי לכתוב automotive sound insulation, יש עשרות סוגים. החל מ$30 ועד $300. חלק עם משלוח חינם. תקרא ביקורות ותראה מה מתאים לך.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

הקושי הוא ש-  hood insulation לא נתן תוצאות רלוונטיות, automotive sound insulation באמת נותן לי שפע תוצאות מתאימות. תודה רבה לך!

היה ברור לי שבשונה מקיר האש במכסה המנוע אין עניין בבידוד חום אלא רק בידוד רעש ואין צורך לציין זאת.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם (נערך)

יש יריעות בידוד תא מנוע לפי סוג הרכב באליאקספרס (ועוד כיסוי לבגאז' שיהיה אסתטי ולא יראו את הבפנים של הדלת של הבגאז' שעולה), אני קניתי מאליאקספרס ב- 200 ש"ח לפיג'ו 301 שלי את שניהם.

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

מדהים שיש כאן 16 תגובות ועדיין פות״ש לא טרח לציין באיזה רכב מדובר כששואל שאלה מאוד ספציפית.

מדובר ברנו לוגאן ככל הנראה, לא ברור לי למה הסוד הגדול

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אם כבר כתבת..

לא קשה להבין שזה הרכב לפי היסטוריית ההודעות שלי בפורום, אפשר לומר שאני מרגיש בפורום אווירת חוסר לגיטימיות להחזיק כזה רכב. למרות שאני מתחזק אותו ברמה גבוהה. אפשר לומר שלא פירטתי מחשש לביקורת על עצם החזקתו.

אבל אולי הכל בראש שלי..

ובהזדמנות זו תודה לך על המדריך להחלפת נוזל בלמים מלאה, בוצע בקלי קלות.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

שמח שעזר לך

תתעלם מתגובות של אנשים ש'מורידים' אותך בגלל הרכב הספציפי שיש לך, אם אתה נהנה ממנו ומתחזק אותו - מעולה תמשיך.

זכור לי לפני עשור בערך, שרשור דומה על מועדון ה'גטס' שפתחנו. הייתה הרבה צרות עין אבל בסופו של דבר, המועדון הזה עוד די קיים עד היום (מבחינת החברים, הגטס רובן ככולן נמכרו כבר מזמן...)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, tza כתב:

אם כבר כתבת..

לא קשה להבין שזה הרכב לפי היסטוריית ההודעות שלי בפורום, אפשר לומר שאני מרגיש בפורום אווירת חוסר לגיטימיות להחזיק כזה רכב. למרות שאני מתחזק אותו ברמה גבוהה. אפשר לומר שלא פירטתי מחשש לביקורת על עצם החזקתו.

אבל אולי הכל בראש שלי..

ובהזדמנות זו תודה לך על המדריך להחלפת נוזל בלמים מלאה, בוצע בקלי קלות.

כנראה אם מישהו יפיעיל את החוש של חוש חש הבלש ימצא , אבל למה להסתיר? 
אתה מתחזק את הרכב, תיהיה גאה בו ובעצמך , מי שמצקצק בעיה שלו. 
אני לקחתי את האוטו הישן שלי שעכשיו אצל ההורים שועשיתי לו דיטיילינג שעות, הבאתי אותו למצב יותר מבריק מאיך שקניתי אותו לפני 8 שנים. 
מי שכואב לו בעין שלא יסתכל. 

לנושא. 
בידוד אקסטי אצל מתקיני סאונד זה אחלה וזה היה גם הדבר הראשון שחשבתי עליו. אבל קפצו לי 2 אבלים. 
1 החום שאיתו מתמודד בידוד אקוסטי  שונה מאוד מהחום שאיתו מתמודד בידוד בתא מנוע. 
2 אם הידע שלא מטעה אותי , בידודים עלולים להתפורר. סוגים מסויימים. בתא מנוע איפה שיש דברים שזזים, אולי משהו מתפורר יהיה רעיון גרוע. אז צריך לבחור את הנכון בקפידה. 

עריכה אחרונה על ידי ninickname
  • רעיון טוב! 4

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם (נערך)

לפני 7 שעות, ninickname כתב:

בידוד אקסטי אצל מתקיני סאונד זה אחלה וזה היה גם הדבר הראשון שחשבתי עליו. אבל קפצו לי 2 אבלים. 
1 החום שאיתו מתמודד בידוד אקוסטי  שונה מאוד מהחום שאיתו מתמודד בידוד בתא מנוע. 
2 אם הידע שלא מטעה אותי , בידודים עלולים להתפורר. סוגים מסויימים. בתא מנוע איפה שיש דברים שזזים, אולי משהו מתפורר יהיה רעיון גרוע. אז צריך לבחור את הנכון בקפידה. 

אכן נראה שאלה שלא מצופים אלומיניום פחות מתאימים, תראה בקישור ש- @YaronNahum הביא זה מוצר שמיועד למכסה מנוע. 

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
בתאריך 12.2.2025 בשעה 21:29, Deutz912 כתב:

יש יריעות בידוד תא מנוע לפי סוג הרכב באליאקספרס (ועוד כיסוי לבגאז' שיהיה אסתטי ולא יראו את הבפנים של הדלת של הבגאז' שעולה), אני קניתי מאליאקספרס ב- 200 ש"ח לפיג'ו 301 שלי את שניהם.

באמת זה הוריד משמעותית את הרעש מהמנוע?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שקניתי את יריעת הבידוד הזו מאלי אקספרס גודל 2000x500x10mm-L שהספיק לי יפה ב-₪25 שלמים! והאמת הופתעתי לטובה מהמוצר, נראה טוב עד כמה שאני (לא) מבין בזה, והשיפור מורגש.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...