Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר החלפת מכטרוניק בפולקסווגן פולו GTI 2.0 2019 DSG6 DQ 250

Shakedgti

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 52 דקות, Fraysa כתב:

הצעת מחיר שכוללת מה?

מה עוד זה צריך לכלול ?מכטרוניק עם עבודה וכולל מעמ

כמובן שמוח גיא חדש מהנילון ולא משופץ

עריכה אחרונה על ידי Shakedgti
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול לכלול מצמדים, גלגל תנופה אם ניזוק, ועוד מיליון ואחד דברים. עדיף שתעלה אותה פה, עם פרטים מצונזרים, שנבין במה מדובר.

באם מדובר במכטרוניקס בלבד כולל עובדה, המחיר נשמע הוגן בהחלט ממה שאני מכיר.

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

יכול לכלול מצמדים, גלגל תנופה אם ניזוק, ועוד מיליון ואחד דברים. עדיף שתעלה אותה פה, עם פרטים מצונזרים, שנבין במה מדובר.

באם מדובר במכטרוניקס בלבד כולל עובדה, המחיר נשמע הוגן בהחלט ממה שאני מכיר.

אה אז זה רק מכטרוניק בלי גלגל תנופה או קלאצים.

ובנוסף הבאתי להם שמן גיר שיעשו גם טיפול על הדרך .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Eyal Amzleg כתב:

שואל מחוסר ידע, למה להשים חדש? ממה שראיתי ביטיוב המחשב גיר זה ממש לגו והחלקים שהם לא הכרטיס עצמו לא כאל יקרים.

כי אני מעדיף לא לקחת סיכון עם משופץ .

אתה לא יודע מה היה הלוז איתו אתה לא יודע איפה הוא היה וכמה זמן .

מעדיף חדש מהחברה 

כואב יותר בכיס אבל מאמין ששקט יותר ארוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Fraysa כתב:

אתה פועל נכון, ואני מקווה שזה יתגמל אותך בעתיד. ניתן לדעת באיזה רכב מדובר (אני מניח ש-gti?) ואיזה שנתון?

Polo gti 2019 2.0 

dq250

דיברתי מקודם עם המוסך הוא אמר לי שהשמן נראה על הפנים כי לא טיפלו בגיר 117 אלף קילומטר

וזה כנראה למה הלך המוח ועל הדרך שאלתי על הקלאצים הוא אמר לי שהם לא במצב טוב בכלל והוא יחזיר לי תשובה אם צריך גם קלאצים חדשים.

באסה שנפלתי על זה … 

כמה לדעתך קלאצים אמורים לעלות ? 

(גלגל תנופה אמר שבסדר)

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול, אמורים לבצע טיפול כל 4 שנים או 60,000 ק״מ (הקודם מבניהם). אם לא ביצעו טיפול כלל ב-117,000 ק״מ, זה אכן נשמע הגיוני.

החלפת מצמדים, למיטב ידעתי, אמורה לעלות כ-3,500 ש״ח כולל עבודה. בקיצור - יש לך פה סכום יפה לשים 😕.

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, Fraysa כתב:

בגדול, אמורים לבצע טיפול כל 4 שנים או 60,000 ק״מ (הקודם מבניהם). אם לא ביצעו טיפול כלל ב-117,000 ק״מ, זה אכן נשמע הגיוני.

החלפת מצמדים, למיטב ידעתי, אמורה לעלות כ-3,500 ש״ח כולל עבודה. בקיצור - יש לך פה סכום יפה לשים 😕.

כן נפלתי חזק עם הגיר בגלל המבוגר הקודם שהיה איתו .

לפחות הגיר כבר פתוח אז בטח יצא יותר זול העבודה.

יש לי להחליף גם בוקסות משולש פלאגים ברקסים 

קיצור השקעה השקעה  אבל יהיה שווה את זה בסוף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים איתך - נשמע שההשקעה הזו שווה לטווח הארוך. אני יכול להגיד לך שברכב הקודם שלי נאלצתי גם לשים סכום כמעט דומה (החלפת מצמדים וגלגל תנופה), אך לאחר שעשיתי זאת נהנתי מנסיעה מושלמת לכמה שנים טובות. אני מסכים שזה קצת מבאס שרכב בן 5 שנים נכשל ב-powertrain, אבל נקווה שזו הדאגה האחרונה שלך ומכאן אתה תהיה עם ראש שקט.

אכפת לך לשתף (אפילו בפרטי) היכן אתה מבצע את הטיפול? יש לי ניסיון ואוכל להמליץ ולכוון.

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, Fraysa כתב:

אני מסכים איתך - נשמע שההשקעה הזו שווה לטווח הארוך. אני יכול להגיד לך שברכב הקודם שלי נאלצתי גם לשים סכום כמעט דומה (החלפת מצמדים וגלגל תנופה), אך לאחר שעשיתי זאת נהנתי מנסיעה מושלמת לכמה שנים טובות. אני מסכים שזה קצת מבאס שרכב בן 5 שנים נכשל ב-powertrain, אבל נקווה שזו הדאגה האחרונה שלך ומכאן אתה תהיה עם ראש שקט.

אכפת לך לשתף (אפילו בפרטי) היכן אתה מבצע את הטיפול? יש לי ניסיון ואוכל להמליץ ולכוון.

ברור כבר שולח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מכטרונינק לבד כולל עבודה, נשמע לי קצת יקר. לפני חצי שנה ראיתי באחד ממוסכי צ'מפיון שלקחו על זה 7,000 

זה היה לפני חצי שנה ולא זוכר על איזה רכב בדיוק, אבל אם לא פולו זה היה או קודיאק או קמאיק

ולא נראה לי שהפולו יעלה יותר, אולי כדאי שתעשה סקר שוק. או שאתה אחרי והמחיר טיפס כ"כ מהר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, shlomiko כתב:

על מכטרונינק לבד כולל עבודה, נשמע לי קצת יקר. לפני חצי שנה ראיתי באחד ממוסכי צ'מפיון שלקחו על זה 7,000 

זה היה לפני חצי שנה ולא זוכר על איזה רכב בדיוק, אבל אם לא פולו זה היה או קודיאק או קמאיק

ולא נראה לי שהפולו יעלה יותר, אולי כדאי שתעשה סקר שוק. או שאתה אחרי והמחיר טיפס כ"כ מהר

קשה לי להרמין שמוסך צמפיון נתן מחיר כזה.

שאלתי את מוסך מורשה של צמפיון רק על קלאצים וקיבלתי הצעה של עשר אלף 

שלא נדבר על זה שהם עובדים על הפנים .

בלי קשר עשיתי סקר שוק וראיתי שאלה באמת המחירים פחות או יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...