Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממתי אני צריך 2 טסטים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, amosbmw כתב:

כך היה הניסיון שלי.

רכשתי ב2015 רכב מודל 1996 שהטסט שלו חל בדצמבר. הייתי בטוח שאקבל חידוש לחצי שנה, אבל בסוף 2015 עדיין קיבלתי חידוש לשנה שלמה.

אני לא מחפש הגיון, פשוט זה מה שהיה.

כי ככל הנראה רכב שנמסר בדצמבר 1996 היה משנת מודל 1997. אם יש לך התיעוד בדוק את התו העשירי ב-VIN

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

כי ככל הנראה רכב שנמסר בדצמבר 1996 היה משנת מודל 1997. אם יש לך התיעוד בדוק את התו העשירי ב-VIN

אני אומר שוב.

זה 20 שנה. לא 19. 

מודל 1996 התחיל שני טסטים בשנה ב 2016.

בתקנה רשום "רכב שמלאו לו 19 שנה, תוקף הרישון יהיה לחצי שנה". 

משום מה מתייחסים ל"מלאו לו" כ 19 + 1. 

זאת אומרת בשנה ה 19 טרם "מלאו לו", ובשנה ה 20 כן "מלאו לו" אז מתחילים משנה ה 20. 

זה ככה, מבלבל מאוד אבל זה המצב. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

לא הוא נמסר בדצמבר 1995. אני לא טועה במכוניות שלי.

אבל בוקי צודק.

יש תקווה שבעתיד ניפתר מהצרה הזאת של טסט כל חצי שנה.

עברתי עשרות טסטים בגלל התקנה הזאת, וכשזה בא יחד עם בדיקת זיהום אויר בסל"ד גבוה זה באמת מייאש.

https://www.kolhair.co.il/jerusalem-news/234866/

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא סותר את עניין שנת המודל.

פות״ש. כשתקבל טופס חידוש רישיון עם אגרה קטנה תדע שהרכב הגיע לגבורות. בינתיים תהנה ממנו כמו שהוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה אתה כל כך נהנה להתווכח? 

ייצור הדגם הופסק בסוף 1995 חד משמעית, וחיפשתי לקנות אקזמפלר שהגיע במשלוח האחרון לארץ. ה"מודל" היה 1996.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...