Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימר לדוד - מה מומלץ?

boli19

פוסטים מומלצים

היי

אני מחפש שעון - טיימר לדוד

היו לי כבר שלושה
כולם היו עם המתגים הקטנים הפיזיים של הרבע שעה
לרוב, אחרי שנה, שנה וקצת המתגים היו נתקעים, או שהשעון עצמו היה נתקע וקופא

או שכמו שקרה עכשיו - המפסק שבורר בין מצב ידני לטיימר פשוט 'צנח' למטה (הקפיץ הלך)

חשבתי לקנות את כל המתגים החכמים שנשלטים על-ידי אפליקציה

אבל ראיתי שגם הם נשרפים או פתאום אין תקשורת, או נתקעים
והכי בעייתי, יש כאלה שכתבו שאין להם ניתוק כפול - כמו שיש במתגים ה"טפשים יותר"

לפי חוק החשמל, שמנתקים גם את הפאזה וגם את האפס, ולא רק את הפאזה - לא יודע עד כמה המידע נכון.

בקיצור, מצאתי את הדבר הזה, שהוא שילוב בין מתג "טיפש" למתג "חכם" - רק בלי החיבור ל-WIFI

לחץ להגדלת התמונות עבור שעון לדוד דיגיטלי D2 אנכית תחת הטיח TIMEBACH

האם למישהו יש ניסיון איתו? או עם החברה המייצרת "TIMEBACH"
בארץ הוא משווק על-ידי ניסקו.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בבית יש וויסבורד טיפש.

כבר 8 שנים ועדיין עובד.

גילוי נאות הוא לא עובד הרבה. כי יש מחמם מים בגז.

אבל עדיין מסתובב ונדלק שצריך

לפעמים יוצא שאני מדליק אותו בגלל אילוצים מסויימים ובנתיים לא אכזב 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אצלי יש סוויצ'ר, עובד כבר כמה שנים (3? 4? לא סגור על זה), לפניו היה לי סמארט-גארד, שאני לא זוכר מה קרה לו (משער שהתקלקל, אחרת לא זוכר למה החלפתי)

לשניהם יש תקינה ישראלית אז קצת מוזר לי מה שכתבת על הניתוק של הפאזה, אולי זה מתייחס למתגים שנמכרים בעלי?

אני זוכר שבזמנו כשהתקנתי את הסמארט-גארד היו לו בדיוק אותם חיבורים שהיו לטיימר המכני שלפניו, ואת הסוויצ'ר כבר התקין חשמלאי כי היה צריך לעשות לו נקודה בכל מקרה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות, אני פשוט זוכר שקראתי פעם באיזה פורום חשמל. אבל אני לא בטוח שהבנתי נכון. יכול להיות באמת שמדובר בכאלה שקונים בעלי.

קשה להאמין שיאשרו מכירה של מוצר כזה בחנויות חשמל רציניות מבלי שיעבור אישורי תקינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את החכמים. 

היו לי בעצמי שלל בעיות בהתחלה בדירה הנוכחית עם הפשוט: כן, הבורר ידני\שעון צונח. זו מחלה של כולם. אני לא משתמש בו- או טורח לכוון את השעון טוב יותר או משתמש בכפתור OFF. 

מעבר לזה, בדירה הזו הוחלפו 3 (או 4? לא זוכר) בתוך מספר חודשים. המחוגים היו נתקעים והמפסק לא היה עובד. 

התעצבנתי. 

לפני שהכנסתי את האחרון, פשוט הרחבתי עם אזמל (בקטנה) את החור בקיר, כדי שלא ילחץ על הקופסא ("ניקיתי" את קצוות החור).

הניחוש התברר כמדוייק, וטפו טפו עובד עד היום. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, boli19 כתב:

לרוב, אחרי שנה, שנה וקצת המתגים היו נתקעים, או שהשעון עצמו היה נתקע וקופא

מוזר, גם בדירה שלי וגם אצל ההורים יש טיימר מיושן כמו שאתה מתאר כבר מעל 20 שנה.

אולי יש הבדלי איכות וכדאי לנסות לקנות את היקרים? אם כי יתכן שהיום כולם אותו זבל ופשוט לא מייצרים יותר את אלה שמחזיקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בטיימר הדיגיטלי מעלי. נכנס במקום הטיימר המכאני העגול.

יתרונותיו העיקריים:

לא מושפע מהפסקות חשמל (טיימר מכאני צובר איחורים בכל הפסקת חשמל ואצלי יש הרבה). מדוייק (בטיימר המכאני "שעון" שהוא מנוע חשמלי).

שלל תכניות הפעלה (17) - לפי שעה (ברזולוציה של דקה) ויום בשבוע. בטיימר המכאני - רק הפעלה יומית ברזולוציה של רבע שעה.

נח יותר לשימוש ואמין יותר מהמכאני.
חוסך בחשמל (כן, המכאני צורך כמה וואטים באופן קבוע, וגם מרעיש/מזמזם).

לדוגמה:

https://www.aliexpress.com/item/1005006171485205.html?spm=a2g0o.productlist.main.53.22713c96d7nBuC&algo_pvid=48ebfb57-b804-4f3a-8574-612ffbb1f0a7&algo_exp_id=48ebfb57-b804-4f3a-8574-612ffbb1f0a7-26&pdp_npi=4%40dis!USD!4.39!4.39!!!4.39!4.39!%40212a6e3217307042817194284eae49!12000036108641914!sea!IL!141749253!X&curPageLogUid=Ozc1Nau3UpaQ&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

image.png.dac3bbedf692226f508dd7df8cf88ace.pngimage.png.bbdb47e94b48401420307ad47aa80452.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Be roo כתב:

אולי יש הבדלי איכות וכדאי לנסות לקנות את היקרים? אם כי יתכן שהיום כולם אותו זבל ופשוט לא מייצרים יותר את אלה שמחזיקים.

לא ידוע לי על הבדלי איכות, כמו שאמרתי החלפתי סביב 3-4 בתוך כמה חודשים, לפחות 2 מהם היו שונים (ובעלויות שונות). 

ממה שהבנתי, זו לא הייתה בעיית איכות אלא בעיית התקנה. 

התיבת פלסטיק יחסית דקיקה, ויכולה להילחץ ולהשפיע על המנגנון הפנימי בזמן העבודה שלו. כשהרחבתי את החור בקיר, התיבה הפסיקה להילחץ והמנגנון עובד תקין. 

לגבי הצ'ופצ'יק, אני לא משתמש בו כבר שנים כמו שציינתי, כך שאני לא יודע לגבי הבדלי איכות שם. אני יודע שזו מחלה של כל השעונים האלו ולכן לא משתמש בו... 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הבדלי איכות. השעון המכאני המקורי תוצרת גרמניה Grasslin  -  הרבה יותר איכותי ועמיד, וגם יקר.

ועדיין זה פתרון מיושן.

image.png.c3c7a2fc3d08423150405e035efd718f.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • רעיון טוב! 1
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מיושן, אבל עדיין עובד.

ציטוט מאחד מסרטי שליחות קטלנית- "old. not obsolete "

• מצחיק 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם סוויצר כבר חמש שנים,  עובד פגז ללא בעיות מיוחדות. 

התקנתי לבד ולא זוכר ענייני פאזה וכאלה, מחברים בדיוק כמו שכתוב בהוראות התקנה שהגיעו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

בסוף קניתי את המוצר הזה

לחץ להגדלת התמונות עבור שעון לדוד דיגיטלי D2 אנכית תחת הטיח TIMEBACH

נוח לתפעול, בלי WIFI , אבל עושה את העבודה...

הבעיה... אחרי יום השעון מתאפס, והוא מתאפס, ובעצם מתחיל מחדש, וכל התזמונים להפעלת הדוד מתאפסים.

הטיימר הזה כולל סוללה פנימית שמספיקה עד שבוע. ככה שגם אם יש הפסקת חשמל, הוא אמור לשמור את הכל, ובאמת

ניתקתי אותו מהחשמל והכל נשמר.

בהתחלה חשבתי שהמוצר לא תקין, אבל בדקתי אותו בבית אחר, ושם הוא עובד מצויין ולא מתאפס.

מה יכולה להיות הבעיה? חשבתי אולי משהו אצלי בחשמל, קפיצות מתח קטנות או משהו דומה

למישהו יש רעיונות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...