Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם

שכיר שחלק מהכנסתו (כגון שעות נוספות/הפרשי שכר/עמלות) משולמות לו בד"כ במשכורות עוקבות (מעין שוטף +30/60 כזה) עוזב את מקום עבודתו.

המשמעות שלפחות בחודש-חודשיים הסמוכים לעזיבת מקום העבודה ימשיך לקבל תלושי שכר עם אותן הפרשות. 

 

אותו שכיר זכאי לדמי אבטלה מהיום הראשון ומגיש בקשה כנהוג.

האם המשך קבלת תלושי המשכורת יכולים להוות בעיה? או שמספיק מכתב מהמעסיק שהעסקתו הסתיימה? 

 

תודה

פורסם

אין חיה כזו.
סיום עבודה, המעסיק ממלא טופס 161. 

אם אין טופס כזה, לא נראה שבט״ל ישלם. 

 

ט.ל.ח

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם

בטופס של בקשה לדמי אבטלה, המעסיק צריך למלא 2 עמודים אחרונים שקשורים לתקופת עבודה ולשכר. אני מאמין שהוא ירשום את זה שם.
 

פורסם

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/gethtmlform.aspx?formType=T1500%40btl.gov.il

 

שים לב,

חשוב לפנות בפעם הראשונה ללשכת שירות התעסוקה מיד עם הפסקת עבודתך, אחרת אתה עלול לאבד את זכאותך לדמי אבטלה
אם הגשת תביעה לדמי אבטלה שאושרה, וטרם חלפו 12 חודשים מהחודש שבו החלה הזכאות הקודמת לדמי אבטלה, אין צורך להגיש תביעה חדשה. יש לעדכן אותנו על מצב התעסוקה שלך באתר.
מסמכים שיש לצרף לתביעה:

טופס 100 – המעסיק שלך צריך לשדר עבורך טופס 100 (קובץ של ריכוז נתוני שכר), עבור תקופת העבודה שלך ב-12 החודשים האחרונים, לרבות תאריך הפסקת עבודה והסיבה להפסקת העבודה. נא לוודא עם מעסיקך שביצע זאת.
אם המעסיק לא שידר טופס 100 ואין אפשרות שהטופס ישודר על ידו, עליך לצרף מכתב הפסקת עבודה, החתום בחתימה וחותמת המעסיק, המציין את תאריך הפסקת העבודה ואת סיבת הפסקת העבודה (כגון: פיטורין, התפטרות, יציאה לחופשה ללא תשלום, פנסיה וכד'). אם המעסיק מילא עבורך את "אישור המעסיק על תקופת העסקה ועל השכר" (טופס בל/1514) - עליך לצרפו לטופס התביעה.
אם המעסיק הוציא אותך לחופשה ללא תשלום, לפחות 30 ימים, עליך לצרף אישור מהמעסיק המציין ביוזמת מי היציאה לחופשה ללא תשלום, תאריך היציאה לחופשה ללא תשלום ואת יתרת ימי החופשה המגיעים לך – במידה ויש. אם ניצלת את כל יתרת ימי החופשה, המעסיק נדרש לציין כי אין יתרת ימי חופשה.
אם עבדת אצל שני מעסיקים או יותר – עליך למלא בטופס התביעה את נתוני ההעסקה מכל המעסיקים, גם אם אתה ממשיך לעבוד אצל אחד או יותר מהם.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...