Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא בנאדם שאוהב לדבר יותר מדי.

אבל ככלל, מי ששואל על הרכב שלי בדרך כלל שואל איזה מנוע יש לו ואני מרגיש שזאת השאלה הכי פחות חשובה. אני לא יכול לספר על רגל אחת את כל עשרות התיקונים והשיפורים שעשיתי לו במשך 20 שנה, כאשר לכל חלק יש את הסיפור באיזה ארץ נקנה, למה נבחר ואיך היה מסובך להרכיב אותו.

אז לא ממקום רע, מי שבתחום ויודע לשאול דברים יותר מדויקים אענה לו בשמחה. מי שעוד לא יודע שום דבר, ושואל באיזה שנה יוצר הרכב, שיתכבד וילך לקרוא, לצפות בסרטונים להעשיר את הידע שלו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

צודק ומובן. 

באותה הנשימה,

לא כל אחד רוצה / מעוניין / יבין / יתלהב

מכל סיפורי המכס והציד אחר חלק כזה או אחר,

או איך הרכב ניצל רגע לפני הגריסה. 

רוצים תמונה כוללת ופשוטה. 

מי שממש ירצה עוד פרטים, אפשר יהיה להפנות אותו לפורום או סתם חיפוש ברשת

ולהציע לו להגיע למפגש הבא. 

אני סנוב! 

ובתור סנוב אני מבין את העיניין בלא לענות אם מישהו שואל אותי רנדומלית ברחוב. 

פורסם

כבעלים של רכב ואופנוע אספנות צנועים, שנוהג מדי פעם לפקוד מפגשים כאלה ואחרים.

-חביבים עליי המפגשים של שישי באיירפורט סיטי, והמפגש החודשי בעלונית בשרון-

במפגשים אני תמיד נחמד לכל אדם, ואני יוצא מגדרי כשמדובר בילדים, כולל צילום ברכב ולפעמים אפילו נהיגה קצרה – למה לא?

הכלל שלי: גם אני הייתי פעם ילד שחולם.

האהבה שלי לרכבים היא חלק גדול מהאישיות שלי, והמפגשים האלה מאפשרים לי לשתף את התשוקה הזו עם אחרים. כשאני רואה את הפניהם של הילדים, זה מחזיר אותי לעצמי בשנות ה-80 המוקדמות.

זה מה שמניע אותי להיות נחמד ופתוח, לתת להם לחוות את ההתרגשות והקסם של רכב.

יחד עם זאת, ישנם מפגשים שאני פחות מסמפט, משהו בתמהיל האנשים והרכבים הופך אותם לסוג של חונטה סגורה ולא נעימה. זה גורם לתחושת ניכור, לא לאווירה הפתוחה שאני מחפש."

ולכן אני לא שם. 

• אהבתי 5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...