Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה שהעלה מגזין אוטו מעניינת מאוד לכשעצמה ובעצם מציעה להתרחק מכל הרכבים בעלי הרצועה הטבולה, רכבי סטלאנטיס עם מנועי פיורטק, אבל גם הונדה סיוויק מנוע 1.0 ופורד מנוע 1.0, שמצוידים בטכנולוגיה דומה.

אגב, הגעתי לכתבה בעקבות המלצה של דפדפן הכרום, אך כשנכנסתי לקישור נראה שהיא הוחלפה בכתבה אחרת, על השקת אולם תצוגה של יבואנית רכב חדשה, כנראה בשל כשל טכני באתר.

בכל מקרה, מכיוון שהאינטרנט (לרוב) זוכר הכל, מצרף את הכתבה.

הלך מנוע_ רכבים משומשים שכדאי להימנע מהם.pdf

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אני בכלל מתפלא שכתבה כזאת עלתה. כניראה העורך לא עמד על המשמר. 

בכול מקרה, כול הכבוד על הביצים, איתי שטיינברג, מקווה שאתה עוד מחזיק במשרתך. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם (נערך)

כתבה קשורה מאתמול ב-TheCar:

שומר כספו ירחק: אל תמהרו לקנות רכב משומש עם רצועת תזמון רטובה

אבל חבל ש-TheCar לא המשיכו לעקוב אחרי הטיפול (או, הרושם הוא יותר כמו אי-טיפול) של לובינסקי לפי הרחבת האחריות מהיצרן ל-10 שנים / 175K ק"מ.

ולמי שרוצה את הכתבה של אוטו, בעקיפין מהקישור המקורי, אבל עם עיצוב הרוס:

https://archive.is/jskXx#20%

אגב, מהכתבה:

ציטוט

המוצעים למכירה במחיר זול במיוחד. כמה זה זול? דגמים בני כחמש שנים מוצעים למכירה במחירים נמוכים מ-80,000 שקלים

לא ידעתי ש-80 למכונית בת 5 זה זול.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • אהבתי 1
פורסם

אני הגעתי דרך n12, מקור שכנראה נמצא מול הרבה זוגות עיניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

כניראה העורך לא עמד על המשמר. 

עמד, הכתבה שכבר עלתה הייתה אחרי צנזורה מסוימת

פורסם

אני לא יודע מה הסיפור שהיה שם, אבל מציע תרחיש:

הוכנה כתבה (טובה, חייב לציין מקריאה זריזה) אודות הבעיות של השימוש ברצועה טבולה. 

בכתבה צוינו שמות הדגמים שעושים בהם שימוש בסוג כזה של רצועה, אבל לא נעשתה פנייה ליבואניות כדי לשאול מה הפתרונות או כיצד הן מטפלות במצב הזה. אגב, פניה שהיא לא רק נכונה מקצועית-עיתונאית, אלא גם יכולה להציף בפני הקוראים שהם בעלי רכב מסוג זה את הפתרון הרשמי שמציעה היבואנית, מפיה, פיקסל על גבי מסך.

לאחר מכן, ירדה הכתבה עד קבלת תגובות רשמיות מהיבואניות ועלתה בחזרה עם תגובת מי שהגיבה.

מה שכן, תרחיש או לא, אני מזהה נימה קצת שונה בין העותק הראשוני שלה לבין זה שבאתר כעת, הנוסח הנוכחי מעודן ומרוכך יותר. אני רוצה לשפוט לכף זכות, אז פשוט אחשוב שזה נעשה משיקולי זרימה של הקריאה באינטרנט וכדי לא להעמיס בפרטים הטכניים.  

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ממליץ לקרוא את הכתבה המצורפת בטופיק  במקביל לכתבה החדשה באוטו. בידור מובטח. 

זה מתחיל בפסקאות שנמחקו מהם מילים ספציפיות ומחירים. וממשיך במחיקת פסקאות שלמות שעוסקות במוסכי היבואנים. פשוט מביך.

אין לי אף טענה כלפי מפרסם הכתבה, זה מה שמכתיבים לו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ובמקרה גם נשמטה רשימת כל הדגמים, בהם מככבים דגמים של יבואן פיג'ו סיטרואן.............................

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...