Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור שיניים לבת 12

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התשובות המנומקות, מעריך מאוד. זו אכן החברה אינוויזלין, כתוב קצת אחרת אבל זו החברה. זו ההצעה מהבוקר:

הצעה פלטה.JPG

תודה רבה על התשובות המנומקות, מעריך מאוד. זו אכן החברה אינוויזלין, כתוב קצת אחרת אבל זו החברה. זו ההצעה מהבוקר:

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מחיר טוב אינויזאליין, תבדוק באתר שלהם פרטים על הרופא

בארהב ממה שראיתי אינזילאליין עולים בערך אותו דבר כמו בארץ(כ6000$)

כנראה באמת משחק עם המחיר אין פה יותר מידי, אני ראיתי הצעה בארץ של 20 עגול (רופאה מדורגת גבוה באינויזאליין)

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 5 שעות, Michazzz כתב:

הצעה פלטה.JPG

אנחנו שילמנו 21 או 2 אם אני זוכר נכון על רופא עם רשימת המתנה, אבל על טיפול שכולל ה-כ-ל בלי מחירון כמו שלך.

יכול להיות ששלך כולל בדיוק את מה שהיה אצלנו, אבל שים לב שלפעמים הצעות כאלו הן מתכון לגבייה נוספת - למשל צריך לעשות עוד צילום או נשברה פלטה.

תשאל גם מה לגבי אחרי הטיפול? כי אנחנו מגיעים לביקורת בתדירות פוחתת (שלושה חודשים, חצי שנה, שנה) ולמשל השבוע קפצנו לתיקון של הפלטה של הלילה ללא עלות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אין ממש צורך בביקורת אצל האורתודנט לאחר סיום הטיפול.

במידה ואתה מרגיש שמשהו השתנה אפשר לגשת שוב.

ההצעה שהוא קיבל לפי התמחור זאת הצעה מקופת החולים, היא תהיה זולה יותר מהצעה בפרטי, היחס פחות אישי והכל בתשלום - תשבר פלטה? ישלם.

אגב, אם היו מחייבים את הרופא שלך בתיקון או החלפת הפלטה כנראה שגם היה מחייב אותך. 

השאלה הנשאלת האם ה-5 אלף שקל הבדל האלה שווים לו את הנוחות של מרפאה פרטית. וזה רק הוא יודע. 

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • מעניין 1
פורסם
לפני 14 שעות, GTאי כתב:

אנחנו שילמנו 21 או 2 אם אני זוכר נכון על רופא עם רשימת המתנה, אבל על טיפול שכולל ה-כ-ל בלי מחירון כמו שלך.

יכול להיות ששלך כולל בדיוק את מה שהיה אצלנו, אבל שים לב שלפעמים הצעות כאלו הן מתכון לגבייה נוספת - למשל צריך לעשות עוד צילום או נשברה פלטה.

הממ קשה לסמוך על הכל כלול. דוגמא-הקיבוע השתחרר באחת השיניים. האם זה נכלל או לא? כנ"ל לגבי איבוד פלטת קיבוע או עזרים במהלך הטיפול. אני לא עשיתי במרפאה פרטית ונתנו לי המון חריגים בחינם כי אין שם פיקוח הדוק מי מקבל מה (זה לא יוצא מהכיס של הרופא המטפל). דוגמא-עשו לי פלטה נוספת כי לטעמי היא לא ישבה טוב וגם קיבלתי בסוף עוד אחת אקסטרה למרות שמדובר ביצרן חיצוני שמשלמים לו, רק כי רציתי שיהיו לי עוד זוג למקרה שאחד יאבד. אבל בעיקר - קיבלתי שלב נוסף באינוויזיליין, שזה אומר שמשנים באמצע את התכנית, זה לחלוטין בסמכות הרופא המטפל ובתכל'ס האריך להם את ההתעסקות איתי ולא בטוח שרופא פרטי היה מוכן לזה. לכן לא בטוח שכל אלה נכללים בתכנית הכל כלול.  Nakamichi צודק שזה פחות נוח אבל לי זה התאים כי הרופא עבד ביום החופשי שלי.

לפני 14 שעות, GTאי כתב:

תשאל גם מה לגבי אחרי הטיפול? כי אנחנו מגיעים לביקורת בתדירות פוחתת (שלושה חודשים, חצי שנה, שנה) ולמשל השבוע קפצנו לתיקון של הפלטה של הלילה ללא עלות.

מסקרן לדעת - לקחו מידות חדשות או שכפלו את הקודמות? 

פורסם

במהלך התקופה הקיבוע השתחרר וזה לחלוטין היה חלק מהטיפול.

הגענו לפחות 3 פעמים מחוץ לתורים הרגילים כי זה לא ישב טוב בפה וכו'.

רופא פרטי צריך לשמור על השם שלו, התשלום הוא גם על שירות וחוויה... אם הוא חכם (ושלי מאוד) העוד חצי שעה במצטבר שהוא והצוות שלו משקיעים בי שווה להם את הלקוח הבא.

לא יודע, אולי לא שאלתי מספיק, אבל מבחינתי כל מה שרציתי וביקשתי קרה על הצד הטוב ביותר.

אגב, אצלנו הזמינו את רוב הפלטותבהתחלה ואז אחרי נניח 70% עשו הזמנה נוספת בהתאם להתקדמות, אז הוא גם קיבל החלטה מתי מסתיים הטיפול (בהתאם להתקדמות).

לשאלתך, התיקון הזה הצריך ליטוש בלבד. וגם כאן שלחתי וצאפ בבוקר וכבר בשעה 16:30 הבת היתה שם ל-10 דקות שיוף עד שזה תוקן.

פורסם
לפני 20 שעות, Mech Morphix כתב:

(רופאה מדורגת גבוה באינויזאליין)

הדירוג של הרופא אינויזלין הוא בעצם מבוסס מכירות.

רופא שמוכר הרבה אינוזלין מקבל אצלהם דירוג גבוה יותר - שהמשמעות שלו מבחינת הרופא אגב היא גם הנחות גדולות יותר מול החברה.

רופא שמוגדר יהלום או פלטינום (לא זוכר כבר את ההגדרות המדויקות אצלהם) משלם פחות פר ערכה לעומת רופא שהוא כסף או זהב.

• תוכן חדש...