Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שלא מסתדר לי.

הרי רוצים להגיע למקסימום יעילות ואתה מתאר מצב של יעילות יותר גבוהה עם פחות גז שלא רק שנותנת קירור יותר טוב אלא גם מורידה עומס מהמדחס. תיאורתית ניתן להקטין את הרדיאטור כזי להגדיל מהירות זרימת אויר, לשים פחות גז ולקבל יעילות משופרת ויחידה יותר קטנה (וזולה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תיאורטית. 

מעשית, יש לך את הנתונים הספציפים של הגז, אורך הצנרת, זמן העבודה של המדחס, יחסי זמן עבודה לקירור נפח חדר, ועוד 1001 נתונים שצריך לקחת בחשבון. 

אני די בטוח שהמהנדסים שמתכננים את המזגנים חשבו על מה שאתה אמרת כדי לייעל את המוצרים, אבל יש סיבות שבגללן זה לא קורה. 

קטונתי, אני ממש לא מומחה להסעות חום ולדברים כאלו. 

אינטואטיבית, זה הגיוני לי שהמזגן קופא כשיש לו פחות גז; אין לי  מושג איך להסביר את זה.

אם יש טכנאי מזגנים בפורום, אשמח לקבל הסבר בעצמי :-)

מעבר לזה, בגללך הסתקרנתי, וחיפשתי גיפים שיכולים להסביר איך זה עובד בצורה ויזואלית. 

מצאתי את הלינק הזה ואת הלינק הזה.

אולי זה יצליח לענות לך על השאלה בצורה יותר טובה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

את עיראון העבודה אני מכיר. פשוט קיפאון נובע מטמפ' יותר נמוכות ולא מוצא היגיון לעשות מזגן פחות יעיל מהמקסימום ועוד על ידי העמסה מיותרת על המערכת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...