Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, זה. במערכות הבטיחות האקטיביות אכן יש לה מעט חוסר. זה אם אני מבין נכון:

"והסטנדרט בסגמנט כולל מערכת בלימה אוטונומית גם במהירות בין עירונית ומערכת אקטיבית למניעת סטיה מנתיב הנסיעה. חלק גדול מהמתחרות אף מציעות אבזור נוסף כגון מערכת לניטור שטחים מתים, בקרת שיוט אדפטיבית, וחיישני חניה היקפיים."

קצת מוזר לי שאומרים שחסר ניטור שטחים מתים, כי אני חושב שיש.. (אולי יש רק בדגם ספציפי)

סטיה מנתיב יש מערכת פסיבית.

אדפטיבית אני גם חושב שיש לה (בדגם החדש)

בלימה אוטונומית אני יודע שיש במהירות נמוכה, לא בטוח בגבוהה .. (יש עד 80 קמש)

פורסם (נערך)

בטיחות של רכב זה ממש לא רק מערכות אקטיביות אלא ובעיקר פסיביות. מה יקרה לרכב אם התאונה כבר קרתה וכמה הנוסעים מוגנים בתוך הרכב.

חיזוקים בשלדה, קורות מרכב, הגה קורס ועוד כל אלה לא מעודכנים ונכונים לתכנון של לפני 10 שנים.

כמו שכבר נרשם תעשיית הבטיחות עברה שנות אור ב10 שנים האלה. וכל זה אחרי שנשים בצד את תא הנוסעים המיושן והצפוף ביחד למתחרות, השילוב המיושן של המנוע והגיר (אטמוספירי ופלנטרי - אמין אבל שתיין דלק ובעל ביצועים פושרים) ואפילו מערכת המולטימדיה שמתאימה ל2018 הכל במכלול פשוט ישן ולא מתאים לסטנדרט של 2024. 

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...