Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת חלק לטויוטה ראב 4 2012

מעבר לפיתרון נפתר ע"י chrono,

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש ברשותי טויוטה ראב 4 שנת 2012 

לפני שנתיים בערך גנבו לי את הניקל שמכסה את פנס הערפל 

החלטת שאני רוצה למצוא לו חלק חדש 

חיפשתי וחיפשתי גם באיביי ובאתרים אמריקאים ולא מצאתי איפה קונים🤷🏽

אשמח לעזרה …

בתודה

IMG_3907.png

0C6E4090-D5FC-4769-B903-C24E576A699B.jpeg

92BED297-9396-471B-B2D2-7231E5573DDE.jpeg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 27.8.2024 בשעה 16:31, itzik123 כתב:

לא מתאים אבל תודה רבה בכל זאת 

בתאריך 27.8.2024 בשעה 16:48, chrono כתב:

תנסה כאן: https://www.amayama.com/en

תכניס את מס' השלדה (VIN), ותראה האם קיים אצלם במלאי. יהיה מדובר בחלק מקורי, וזמני המשלוח לא נוראיים (במידה וקיים במלאי).

נראה לי שזה החלק הזה אבל אני לא בטוח אם זה הצד שמתאים (או שזה לא משנה) יודע אולי ? 

IMG_4198.jpeg

• פיתרון
פורסם

החלק שאתה צריך זה לא מה שסימנת, אלא מה שמופיע הכי משמאל, מול לוחית הרישוי. 52127D. התרשים לא ברור, הייתי מצפה מהם לציין את מס' החלק לצד ימין ולצד שמאל באזור שאתה סימנת.

פורסם
לפני 5 שעות, chrono כתב:

החלק שאתה צריך זה לא מה שסימנת, אלא מה שמופיע הכי משמאל, מול לוחית הרישוי. 52127D. התרשים לא ברור, הייתי מצפה מהם לציין את מס' החלק לצד ימין ולצד שמאל באזור שאתה סימנת.

תודה רבה אחי !!

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שים לב שרציתי להזמין חלק מ-Amayama אתמול, והם ענו לי שלא מבצעים כרגע משלוחים מיפן לישראל בגלל המצב (זה די חדש, לפני כמה חודשים הזמנתי והכל היה בסדר). מקווה שזה ייפתר בקרוב. בינתיים יכול לנסות את Tosshin (רק שים לב שאם אתה בוחר במשלוח הימי, הזול ביותר, זה מאוווד איטי כרגע - כמה חודשים), או באופן כללי לחפש את המק"ט שהוצאת מ-Amayama. או שאולי משלוח מהאמירויות ב-Amayama כן אפשרי, לא ניסיתי.

עריכה אחרונה על ידי chrono
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...