Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 185/55/15 למזדה 2

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מומלץ עד 800₪-1000₪ לרביעייה (איך המותגים הסיניים) ?

אחרי כמה שנים יש להחליף צמיגים ?

הם בני 4 שנים ואני לא רוצה ליפול עליהם בטסט

תודה !

פורסם (נערך)

אל תיתן לענין הטסט להכריע, תדאג שהצמיגים יהיו פשוט תקינים (לא שחוקים מדי ולא יבשים מדי וסדוקים - שזה גם בעיקר מה שעשוי להכשיל בטסט).

4 שנים בתנאים בארץ, בעיקר עם הרכב מרבה להיות בשמש, זה די הגבול מבחינת רבים.

הדגמים בעלי עלות-תועלת הכי זולים שאני רואה הם - קלבר דינקסר HP4, פאלקן ZE310 (אם יש מלאי), הנקוק K435. יש אולי עוד כמה.

אפשרויות יקרות יותר - גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, מישלין פרימסי 4, קונטיננטל פרימיום-קונטקט 5.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אם אתה מחפש צמיגים זולים אבל לא זבל סיני אני ממליץ לך לבדוק את המחירים של ריקן, אני עם ניסיון איתם, עשו עבודה מצויינת במחיר נמוך יחסית (לדעתי למידות שלך יעלה לרביעיה באיזור 1200-1500).

בהערת אגב הטסט לא אמור להדאיג אותך יותר מהבטיחות שלך! הצמיג הוא אחד מאמצעי הבטיחות המשמעותיים ביותר ברכב, אסור להתפשר על זה.

עריכה אחרונה על ידי דניאל.
פורסם (נערך)

לצמיגים סיניים מאוטו דיפו  מרחק בלימה משמעותית ארוך יותר מאשר לצמיגים מחברות נורמליות, במיוחד בכבישים רטובים.  לאדם הגיוני זה צריך להיות מספיק כדי לא לחפש "בזול"

אין לי מילה טובה להגיד על צמיגי ריקן, Sorry.... הם רועשים, לא אוחזים טוב.

לא רוצה לשלם מחירים של מישלין/ גודייר/ קונטיננטל ? תקנה צמיגים בדרגת מחירים ביניים של חברות.הבאות: Hankook, Kumho,  Kleber, Toyo. Falken

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התקן לא מעיד על מגוון הביצועים הנדרשים מצמיג.

הצמיגים הסינים נוטים לסבול ממרחקי בלימה ארוכים והתנהגות גרועה בכביש רטוב, ששם צריכים אותם הכי. גם בכביש יבש יש הבדלים, גם ברמת ההתנהגות וגם מבחינת נוחות ורעש.

למיטב ידיעתי אין בארץ תקן לגבי מרחק בלימה של רכב. אבל בחו"ל יש התייחסות לדוגמה, למרחק בלימה (לא כולל זמן תגובה) של 55 מטר ממהירות 100 קמ"ש. צמיגים מובילים יעצרו ביבש נגיד סביב 35 מטר בעוד סינים לכיוון ה-40 מ'. ברטוב נגיד סביב 40-45 מ' למובילים והסינים מעל 50 מ'. זה לא נשמע הרבה, אבל המהירות השארית משמעותית והמרחק הזה הוא הבדל בין כמעט תאונה או תאונה קלה לתאונה קשה הרבה יותר. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...