Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חברי הפורום.

לחבר שלי יש את הקומפוננטים של MOREL DOTECH MKII (חמש ורבע) והוא לא מזמן התחדש במגבר מהדיוטי-פריי , כמובן מדובר ב JBL GTO-75.4 לצורך העניין הוסיף על ה-HU של ALPINE-CDA-9853 ,ואת הסאב : Rockford Fosgate RFP-4412.

חיברנו את כל המערכת, הכל עובד יפה עד שליו מסויים שהוא הווליום - כלומר כשמגברים את ה-HU עד 30 (מתוך 35) הצליל מתעוות/נהיה חדש וצורב לאוזן (שלא אמור להיות עם הקומפוננט דומה ובעיקר לא עם המערכת הזאת) .

ופה נולד המבחן, הוצאתי מהרכב שלי את המגבר העממי והלא אהוב לכולם, שבדרך כלל מזייף את הנתונים שלו :wink: , כפי שכבר גילתם מדובר על : Lanzar Heritage 424 , חיברנו עליו את הרכבים שציינתי (את הקומפוננט ואת הסאב) ועלפי טעם האזן + השוואה של מגבר קודם (JBL) היה ברור לנו ישר את ההבדל המשמעותי, כלומר הדוטק התחיל לנגן יותר יפה ולעמוד בווליום יותר גבוהה שבמגבר קודם (JBL) לא יכלנו לקבל אותו . ולגבי הסאב - לא היה הבדל משמעותי בשתי המגברים , אני יגדיר את זה כאין הבדל/אפפקט דומה .

המוזיקה שנבדקה במהלך כל האירוע : טרנס, ווקל , פופ .

אשמח לשמוע תגובותכם בעניין ואודה אם תשקלו את מידעתי .

מש"ק זרזור

פורסם

לא פשוט יש מצב שעשו כאן מסע תעמולה לטובת הJBL כאילו זה מגבר שמלאך הפיל אותו מהשמיים ואמר

הוא מדהים ויעלה פרוטות.

שמעתי אותו, חיברתי כזה- וזה לא זה...

THERE'S NO SUCH THING AS AGREAT AMPLIFIET WITH 104RMS (4OHM)IN 800 NIS

פורסם

סך הכול הבדיקה הנ"ל רחוקה מלהיות מבחן טוב למגברים אך בהחלט יש כאן משהו.

רק אל תשכח שמדובר על אוזניים סוביקטיביות.

בהחלט נעשתה כאן תעמולה לטובת ה-JBL ע"י רבים (מיותר לציין שרובם פחות משנה מתעניינים באודיו לרכב, נכון?!).

בכול מקרה, יש פה עניין אולי ל "בוחן הנודד", שי (בצחוק, רוח טובה וללא כל כוונת השמצה או זלזול חלילה) למבחן עיוור.

פורסם

זיכרון לסאונד אין בדרך כלל, כלומר אחרי שניתקת את המגבר ה1 וחיברת את ה2 קשה מאוד לזכור איך ה1 נשמע וה2 נשמע לך הרבה יותר טוב...

חוץ מזה גם לנזר נורא זולים (4X150 RMS ב1200 שקל וכו' וכו'), אני מאמין המגבר GTO 75.4 ואולי הלנזר יותר טוב...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
ניסית לשחק עם האקולייזר והג'יין?

בוודאי, הכל היה מכוון לפי מה שהאוזן אוהבת, ותאמין לי יש ניסיון רב בכיוונים והתקנות, כך שיש לי תיאור קודם של הדברים האלו.

כל החיתוכים היו מבוצעים דרך המכשיר עצמו כך שהמגבר היה על פלט ו הגיין על 0 + הגברתי אותו על רבע.

אני לא בא לבקש עזרה מהפורום כי את הפיתרון כבר מצאתי ואת המסקנות כבר השגתי, כל הטקסט למעלה נכתב אך ורק כדי להתחלק איתכם על משהו שחוויתי ולמנוע את הויקוחים שצצים פה בקשר למגברים האלו, לספר דברים עובדתיים על המגבר האהוב ולהעלות את המוניטין של המגבר שנחשב כ"מגבר מזייף נתונים" .

מש"ק זרזור

פורסם

סט?ס מה זאת אומרת פלט\קלט?

אם אני רוצה לחתוך מהמכשיר אני שם על פלט ואם אני רוצה לחתוך מהמגבר אני שם על קלט נגיד (INPUT\OUTPOT)?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
סט?ס מה זאת אומרת פלט\קלט?

אם אני רוצה לחתוך מהמכשיר אני שם על פלט ואם אני רוצה לחתוך מהמגבר אני שם על קלט נגיד (INPUT\OUTPOT)?

שרון, התכוונתי ל-FLAT (מצב רגלי, בלי חיתוכים, כלומר המגבר לא מעבד צליל - אלה מקבל אותו כמו שהוא יוצא מהמכשיר)

ולא ל- פלט\קלט .

מש"ק זרזור

פורסם

אתה בעל הלאנזר ובאופן אוטומטי תרצה שמהגבר שלך ישמע יותר טוב מהאחר ולכן אתה חושב שהלנזר נשמע טוב יותר מהג'י בי אל

בצחוק כמובן :mrgreen:

פורסם

זה שטויות, אם לי יש מגבר של קאדנס זה אומר שאם אני אשמע מגבר של

SOUNDSTREAM אני אגיד אוטומטית ששלי יותר טוב...

זה היה התקציב שלי בזמנו וזה מה שקניתי יש תמיד דברים יותר טובים בשוק

מה הוא מרמה את עצמו?הוא יודע ששלו פחות טוב אבל הוא יפרסם שהשני פחות טוב?שטויות...

מה יש לו להוכיח פה? מה האינטרס שלו - הוא לא נציג מכירות של LANZAR בארץ

פורסם

עמרי_ זה שאני בעל הלנזר זה לא אומר כלום, אתה יכול לראות שלא התערבתי בהרוב נושאים/ויקוחים שחלו פה לגביי ירידה על המגברים שלהם .אבל למרות כל מה שנאמר פה אני עדיין חושב יותר לצד הלאנזאר,בגלל המקרה/בדיקה הספציפית, עובדה שקומפוננט ברמה כזו, נשמע יותר טוב ויותר חי/עדין/נעים על המגבר שאף אחד לא ציפה שהוא יעשה את עבודתו כמו שצריך, כי מה ? אני בטוח ב מיליון אחוז שיש פה כאלו שאף פעם לא שמעו את המגבר של לאנזאר, ויודעים לפי המלצות של אחרים שה"JBL" הוא מגבר תותך וכל שני פה ממליץ אותו , אני לא מתנגד שה"JBL, פחות טוב- פשוט לטעמי, וגם הבעל של ה"JBL" במקרה שלנו אהב אפילו יותר איך שהלאנזאר התנהג, והתחרט שהוא לקח אותו.

ROEE7 : אני לא נציג מכירות של לאנזאר (לצערי) , ואני לא בא לרמות את עצמי ולא אותכם , ואני לא חושב שאמור להיות פה ויקוח, האינטרס שלי הוא להתחלק איתכם במקרה/מבחן מסויים שערכתי, ביון שני המגברים (שאחד נחשב טוב - והשני נחשב כטוב רק לחלק מאיתנו)

מש"ק זרזור

פורסם

כמה פעמים אני עוד צריך לעשות קופי פייסט בשביל שתראו שכתבתי בצחוק ???

• תוכן חדש...