Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שנים אנחנו צופים בסלקום טי וי דרך טלוויזיית LG.

ללא ממיר. יש אפלקצית סלקום ל LG

בנוסף צופים בטלוויזיה גם באפליקציה (גם כן עם אפלקצייה ייעודית של Lg). ויוטיוב (כנל).

תמיד הממשק של סלקום היה איטי יותר מנטפליקס או יוטיוב. אבל בחודשים האחרונים מתדרדר משמעותית. כולל ניתוקים רבים. רק בסלקום

האם mi box או איזה כרומקאסט יפתור את הבעיות?

חשבתי לבדוק עדכון אפלקצייה וכעת אני שם לב שגם ה LG content (שם מעדכנים ומתקינים אפלקציןת) קורסת. כך שלא יכול לעדכן את אפלקציית סלקום.

למישהו רעיונות?

אולי לשחזר הגדרות יצרן? מעולם לא ביצעתי בטלוויזיה.

פורסם

1. האם טלוויזיה מחוברת ב WIFI? אם כן, במקום ראוטר, תחבר אותה לנקודה חמה בטלפון ותראה עם הבעיות עדיין קיימות.

2. אם יש לך פייסבוק, בקישור הזה יש הפניה לקבוצה של LG , זו קבוצה שלא קשורה ליבואן. תשאל אותה השאלה שם:

https://www.lgwebos.co.il/?p=563

3. פניה לח.י היבואן של LG וגם לסלקום.

4. אם אחרי כל זה אין פתרון, הייתי עושה שחזור להגדרות יצרן.

יש לי גם LG ולפני חודש התחברתי לסיבים של פרטנר עם ראוטר שלהם. אחרי השינוי גיליתי שיש בעיה עם אפליקציית FREE TV. שאר האפליקציות פעלו תקין.

תחילה פניתי ל FREE TV, אחרי בדיקות אמרו שהבעיה בספק אינטרנט, כשפניתי לפרטנר, כנראה שהבעיה מוכרת להם, הם ביטלו בהגדרות של הראוטר את IPV6 והבעיה הסתדרה.

בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תקנה ממיר שיומי או סטרימר שמריץ android ותוריד שם סלקום, זה הפתרון הכי טוב והכי זול.

סלקום TV עובד מצויין על מערכת הפעלה android כי סלקום עצמם מספקים ממיר מבוסס android, וזה ממיר ''הדגל'' שלהם.

רק עדיף שתדאג לחיבור אינטרנט קווי, או שאם אין לך אפשרות אז לחיבור WIFI במהירות 20 מגה לפחות כדי שלא יהיו בעיות צפיה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי FuriousLift
פורסם

אין בעיה בגלישה. יש סיב. והטלוויזיה מחוברת עם כבל רשת.

ואכן יוטיוב עובד סבבה וגם נטפליקס.

החזרתי את הטלוויזיה להגדרות היצרן. והצלחתי ב lg content להתקין את סלקום שוב.

זה עובד כעת בסדר. אבל זה עדיין לא חלק.

כנראה ארכוש איזה סטרימר אנדרואיד

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

זה עובד כעת בסדר. אבל זה עדיין לא חלק.

כנראה ארכוש איזה סטרימר אנדרואיד

לפעמים זה תלוי בכושר העיבוד של המעבד בטלויזיה עצמה וכמובן כמות הזיכרון וכו. נסה לצמצם את טווחי הרוזלוציה של המסך ותראה אם זה משפיע (נסה להוריד מ 4K ל FHD)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סטרימר שיומי 4k עושה עבודה טובה.

אין לו חיבור את'רנט אבל ניתן לקנות מתאם מUSB.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לי יש בעיה כזו בטלויזיה lg עם האפליקציה של יס פלוס.

שמתי בכל הטלויזיות בבית סטרימר שיומי או גוגל כרום קאסט וזהו.

כנראה שהחברות הישראליות לא רוצות או לא מסוגלות לתחזק אפליקציות על כל הפלטפורמות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...