Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם יש מוצר שמאפשר קביעה של לחץ מסויים והוא מוריד את הלחץ במדוייק?

יש לי קומפרסור שהגיע עם הרכב, שזה אחלה אבל אם אני רוצה לחץ מדוייק מאוד זה לא מאוד נוח.

הUSE CASE שלי הוא: לפני סשן נהיגה\עליה למסלול אני רוצה להוריד את הלחץ צמיגים ללחץ נכון בהתאם למצב.

המטרה היא מכשיר שיוריד לחץ עד ללחץ מסויים ואז יעצור כשמגיע ללחץ הדרוש.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

יש מדי לחץ (אנלוגיים) בעלי שסתום פריקה לחיץ שאתה יכול לשחרר כמה שצריך. יכול להיות שיש גם מתאם כזה שיכול להתחבר בין המשאבה שלך לגלגל. 

זה סידור דומה למה שראיתי בכמה צמיגיות. 

פורסם

יש לי מד לחץ אנלוגי, אבל אני צריך להוריד לחץ מדוייק ממש, וזה לא נוח לכך, בכלל.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אתה צריך דיוק עשרוני?! 

תרכוש משאבה שיודעת לעשות את זה, וגם אז רמת הדיוק של מוצר כזה הוא עם טולרנס כלשהו (מכמה שראיתי 1+/- psi) וסביר שיצטרך כיול (אם אפשרי בכלל) כל תקופה מסויימת. 

אומנם לא ניסיתי בעצמי, אבל נראה לי שמכשיר ידני כזה, יאפשר דיוק ברמת 0.5-1psi (וכמובן לפי טולרנס הדיוק שלו ממילא) אם לשחרר אוויר דרכו בעדינות. 

פורסם

מד דיגיטלי איכותי יעשה את העבודה, המחירים הם בהתאם לרמת הדיוק ומומלץ לרכוש אחד של 0-45 או 0-60 psi ולא יותר מכך. 

• תוכן חדש...