Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון c1 לבעל רישיון b

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברצוני להוציא רשיון c1 ואני בעל רישיון b מזה כעשור.

יש לי כמה שאלות ברשותכם:

1. אם אני נכשל בטסטים האם יש לזה השפעה על הרישיון הקיים?

2. כאשר רוצים להשכיר רכב בחול, האם הוותק של הרישיון ייחשב מהוצאת הפרטי? או שיכולים להסתכל על תאריך הוצאת הרישיון החדש ובעצם זה יפגע בוותק?

אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שהיא כלל לא אמורה להיות.

3. יש לי רשיון בינלאומי בתוקף. האם נדרש להוציא חדש אחרי שעוברים טסט או שהוא עדיין תקף ואפשר לטוס איתו?

תודה!!

פורסם

2. לא. ברישיון יש פירוט של שנת קבלת הרישיון לכל דרגה בנפרד.

3. לא בהכרח,, הרי הרישיון הבינלאומי אינו רישיון אלא רק תרגום של רישיון הפלסטיק. מכל מקום, לא תשקיע 8 ש״ח בקרטון חדש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. לא. אין השפעה על הרישיון הקיים, מה שכבר שלך - שלך.

2. כמו שאמר ספריאל בדיוק למטרה זו בגו הרישון מופיע באיזה שנה הוצאת רישון לכל דרגה בנפרד. 

IMG_20240601_102924.thumb.jpg.40a9aefa6cd30e72e0f1f66c46af0d0b.jpg

3. ברוב מהמקרים בכלל לא מבקשים ממך בחו"ל רישיון בינלאומי כשאתה רוצה לשכור רכב, רישיון פלסטיק ישראלי מספיק. ממני ביקשו רק פעם אחת. דיברנו על זה בפורום וגם אנשים אחרים העידו שהמקרים בהם נדרשו להציג רישיון בינלאומי, נדירים ביותר. 

בכל מקרה ירצו לראות שברישיון הבינלאומי יש את הדרגה שאתה שאתה רוצה לשכור, ואתה לא הולך לשכור רכב שדורש C1...

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

2. לא. ברישיון יש פירוט של שנת קבלת הרישיון לכל דרגה בנפרד.

3. לא בהכרח,, הרי הרישיון הבינלאומי אינו רישיון אלא רק תרגום של רישיון הפלסטיק. מכל מקום, לא תשקיע 8 ש״ח בקרטון חדש?

תודה רבה! כמובן שלא מדובר במחיר אלא מתוך המחשבה שאם עדיין יהיה תקף אזי שישאר רק התיעוד לרישיון הישן.

לפני 5 שעות, Buki כתב:

1. לא. אין השפעה על הרישון הקיים, מה שכבר שלך - שלך.

2. כמו שאמר ספריאל בדיוק למטרה זו בגו הרישון מופיע באיזה שנה הוצאת רישון לכל דרגה בנפרד. 

IMG_20240601_102924.thumb.jpg.40a9aefa6cd30e72e0f1f66c46af0d0b.jpg

3. ברוב מהמקרים בכלל לא מבקשים ממך בחו"ל רישיון בינלאומי כשאתה רוצה לשכור רכב, רישיון פלסטיק ישראלי מספיק. ממני ביקשור רק פעם אחת. דיברנו על זה בפורום וגם אנשים אחרים העידו שהמקרים בהם נדרשו להציג רישיון בינלאומי, נדירים ביותר. 

בכל מקרה ירצו לראות שברישיון הבינלאומי יש את הדרגה שאתה שאתה רוצה לשכור, ואתה לא הולך לשכור רכב שדורש C1...

תודה רבה! אכן לא מבקשים מנסיון אפילו, כשהצגתי את הבינלאומי אמר לי הנציג אנחנו צריכים רק את המקורי.

חשבתי אולי בארה״ב נניח בגלל שלנהגי רכב פרטי מותר לנהוג על סילברדו ודומיהם אולי יסתכלו דווקא על הוצאת הc1 למרות שכמובן אשכיר רכב פרטי.

פורסם

בנושא רישיון בין לאומי - ביפן חובה, ולא מספיק שיהיה בתוקף, אלא שהופק לפני פחות משנה - ברמה של יום!

פעם אחת באיטליה (נאפולי) דרשו לראות את הרישיון הבינלאומי, ולא את הפלסטיק.

באופן כללי - את חברות ההשכרה, לרוב מעניין רק הפלסטיק, אבל, את המשטרה, לא עלינו, מעניין רק הבין לאומי ולכן אני לא יוצא לנסיעת חו"ל ללא שניהם.

• מעניין 1

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

רק במקרה של תאונה חלילה, לא בבדיקת רשיונות שגרתית (מנסיוני המועט).

דרכון גם מבקשים לראות לעיתים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 1 דקה, tinoki כתב:

רק במקרה של תאונה חלילה, לא בבדיקת רשיונות שגרתית (מנסיוני המועט).

דרכון גם מבקשים לראות לעיתים.

קרוב לוודאי נכון, למרות שלא יצא לי להתקל בבדיקת רשיונות בחו"ל.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...