Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום

ברשותי שברולט אבאו 2006

עקב שינויים במקום מגורים השימוש שלי ברכב פחת לכפעם בחודש גג.

אני עדיין מעדיף לשמור אותו, מפירוק אקבל סביבות 1000 שח-בדקתי, ואין בשביל מה למכור אותו.

בחודש האחרון חבר עזר לי כבר פעמיים להתניע אותו עם בוסטר, עשיתי סיבובים בכל העיר ומחוצה לה, אך זה לא עזר למצבר להתמלא. כנראה המצבר כבר לא במיטבו- בן שנתיים. אני לא רוצה להטריח כל פעם את החבר הזה.

אני מתלבט אם לקנות לי בוסטר ולהתניע אותו מדי פעם, או להחליף מצבר. קצת חבל לי להחליף מצבר - הרבה כסף והשימוש ברכב גם ככה מועט. כרגע האוטו שוכב בחנייה הפרטית שלי. הצעות?

תודה רבה וכול טוב.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Mr.Longf כתב:

ואין בשביל מה למכור אותו

למה? 

הנסיעות פעם בחודש לא יכולות להתבצע במונית לצורך הענין? או רכב שכור/שיתופי? 

כעת אתה משלם ביטוח ותחזוקה/אחזקה על רכב שעומד רוב הזמן. 

לגבי המצבר, צריך לבדוק את מצבו האמיתי, לאחר טעינה מלאה. אם לחניה הפרטית שלך יש גישה לחשמל, אולי עדיף לרכוש מטען/משמר מצבר במקום בוסטר (אם כי זה אביזר שלא מזיק שיהיה בכל מקרה). 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הגיע הזמן לשחרר. 
ערך הרכב גם כך נמוך, אגרת רישוי וביטוח חובה ככל הנראה הם כ 50% אם לא יותר מערכו בשוק. 
מצטרף לטום מעלי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נסיעה פעם בחודש לא מצדיקה תשלום ביטוח., טיפולים, תקלות וטסט

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...