Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 5008


אריאל1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 מעוניין לקנות רכב 7 מקומות יד 2. תקציב 75k 

אחרי שיטוט ארוך כאן בפורום אני רוצה לבדוק את ה5008. ראיתי שיש מנוע 1.2 שאליו לא כדאי להתקרב . אשמח לדעת האם יש תקלות ידועות גם בדגמים האחרים? (בנזין 1.6 ודיזל) 

והאם הדיזל יותר מומלץ , הפער במחיר לרכב עם אותם נתונים הוא בערך 14k

תודה 

פורסם (נערך)

בתקציב הזה תחפש דיזל 1.6 הוא ידוע באמינות טובה.

האפשרות השנייה היא 1.6 טורבו בנזין 165 יש לו כמה מחלות לא זולות אפשר לראות כאן: (בנוסף תחפש שרשור על ה508 עם המנוע הזה)

מה1.2 תמנע בכל מקרה.

הדגמים החדשים יותר 1.5 דיזל ו1.6 בנזין 180 (הכי מוצלח ואמין) לא נכנסים בתקציב הזה.

 

 

עריכה אחרונה על ידי TZR84

 

 

פורסם
לפני 9 שעות, אריאל1111 כתב:

תודה רבה על התגובה! עושה סדר. 

יש שנכנסים באזור ה75k

מה חושב? זה חשוד במחיר הזה? 

Screenshot_2024-05-29-12-02-01-586_com.android.chrome.jpg

הרכב מליסינג ו130,000 ק"מ... זה המחיר המשוקלל שלו ואגב, כנראה נתת לבחור רוח גבית והוא העלה קצת את המחיר ואגב 2 - הרכב כבר חצי שנה במצטבר אצל שני סוחרים שונים... עוד לפני משהו חשוד - הנתונים לא משהו.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...