Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסעים לאילת - מאיפה? (צו 9 וכאלה ..)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב שלום לכולם.

מתאר לעצמי שאין אחד שפספס את מה שקורה בכבישים בדרום הארץ, חסימות של ארגון צו 9 במטרה למנוע הכנסה של ציוד הומניטרי לאן שלא צריך להכניס אבל זה לא הנושא .. 

כביש מצפה ראיתי כי נחסם כבר באחד הניסיונות שלהם להעביר..

אני לא גאון גדול בכבישי ישראל ולאילת לא נסעתי כמה שנים טובות ואי אפשר באמת לדעת איפה ומתי יחסמו ולכן קשה לי להגיע לתשובה לבדי. אני נוסע עם אישתי והילדה ואשמח לעבור באיזורים כמה שיותר בטוחים (זכור לי תקופה שהכבישים היו מלאים בפרזיטים על לנד קרוזרים עם רובים שלופים באיזורי הפזורה .. אולי זה פסק ואני לא מעודכן.) 

אשמח לעצות מחוכמת ההמונים והמנוסים כאן מהיכן הכי בטוח ליסוע? אין לי בעיה שהדרך תיארך מעט.

אני יוצא מגן יבנה (ליד אשדוד) בשעות הבוקר המוקדמות.

המשך ערב טוב בטוח ושקט לכולם.

פורסם

מאין אתה יוצא?

חסימות כבישים אינן צפויות.

אישית אני אוהב את כביש מצפה ושונא את כביש הערבה.

אחד הבנים שלי נסע לפני שבועיים לאילת וחזרה בדרך זו והכל היה חלק.

הסיפורים על הבדואים הם לגבי כביש 31 (ב״ש ערד), אולי 25 (דימונה), וגם התנועה היותר כבדה, עם משאיות היא בכביש הערבה, עם קטעים חד מסלוליים ארוכים מאוד.

בכביש  מצפה צריך לוודא שהקטע בין היציאה מהמכתש לכניסה להרי אילת (קרוי המישר) לא חסום לתרגילים וניסויים צבאיים, אבל אלה ארועים נדירים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

בכביש  מצפה צריך לוודא שהקטע בין היציאה מהמכתש לכניסה להרי אילת (קרוי המישר) לא חסום לתרגילים וניסויים צבאיים, אבל אלה ארועים נדירים.

במידה ויש כוונה לחסום את הכביש, אז מציבים שילוט בכניסה לכביש עם מידע לגבי תאריכים ושעות חסימה צפויות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

מאין אתה יוצא?

חסימות כבישים אינן צפויות.

אישית אני אוהב את כביש מצפה ושונא את כביש הערבה.

אחד הבנים שלי נסע לפני שבועיים לאילת וחזרה בדרך זו והכל היה חלק.

הסיפורים על הבדואים הם לגבי כביש 31 (ב״ש ערד), אולי 25 (דימונה), וגם התנועה היותר כבדה, עם משאיות היא בכביש הערבה, עם קטעים חד מסלוליים ארוכים מאוד.

יוצא מכיוון גן יבנה (אשדוד), דרך כביש בש-ערד אני לא אסע. מתלבט בין מצפה לדימונה. דיברתי עם איש קרוב אליי (נהג אוטובוס במקצועו) והוא המליץ לי דרך דימונה כי לדעתו סיכוי נמוך שיחסמו את הכביש הזה לעומת מצפה. 

ברור לי שחסימות זה דבר לא צפוי ובכל מקרה אחייג למשטרה בסמוך ליציאה לנסות למזער את הסיכוי שאתקע באחד. חשבתי לנסות להתייעץ פה ולקוות להארה לגבי עוד דרכים שאוכל ליסוע דרכם.. 

שוב, אני לא מתמצא גדול בכבישים של הדרום הרחוק ואני רואה שהאופציות לא השתנו כל כך מאז הנסיעה האחרונה שלי שזה 10 שנים בערך.

לפני 3 דקות, guya72 כתב:

במידה ויש כוונה לחסום את הכביש, אז מציבים שילוט בכניסה לכביש עם מידע לגבי תאריכים ושעות חסימה צפויות.

גם אם מדובר בחסימות מהסוג הזה? כלומר - לא חסימה מכוונת של המשטרה. עד כמה שידוע לי הארגון הזה מקבל מידע פיראטי מאנשי משטרה מתי ואיפה המשאיות האלו אמורות לעבור ואז מבצעות את החסימות שהן כאמור לא "חוקיות".

יותר מזה .. אני לא רוצה להגיע למצב שאני מגיע למצפה ורואה שהכביש חסום כי אם אני לא טועה אצטרך לחזור כמעט שעה נסיעה אחורה וליסוע דרך דימונה.

התלבטות קשה, שמעתי לא מעט מקרים על תאונות נוראיות בכביש דימונה כתוצאה מאנשים שיוצאים לעקיפה אחרי חישוב לא נכון של המרחק ומזה אני חושש.

תודה לכם על המענה.

פורסם

ציינתי שחסימות צבאיות של כביש 40 נדירות. צריך רק לבדוק בתקשורת שאין חסימות. היתרון של כביש 40 שהוא הרבה פחות משעמם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...