Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב10,000 יהיה קשה למצוא רכב שלא עבר דבר או שתיים בחיו. 

אני ממליץ לבדוק עם הסביבה ( חברים,משפחה ) אולי מישהו מהם תקוע עם רכב ישן שהם מנסים להעביר הלאה ואז אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל.

עכשיו בפורום המכירה של קארספורום יש 2/3 מכוניות שיכולות להיות אופציה טובה ושידוך מבית טוב

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב 10,000 אמין ובלי תקלות. זה מה שהוא חיפש.

ישור קו שאתם מציעים לעשות זה מצוין, אבל אז זה לא בתקציב שציין.

קורקינט בטוח שלא מתאים אבל זה הכלי היחיד שהוא יכול לקנות. אין טעם לחיות באשליות, רכב זה הרבה הוצאות מסביב. ביטוח, טיפולים, טסט, מוסך פה ושם. זה לא נגמר בסכום הראשוני. יש בלאי, צמיגים, בלמים, מגבים, נורות, מצבר.... 

אפילו זה עולה 10,500 ביד 2:

Club car

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני מצטרף להמלצות על פורד פוקוס 2010-2011 ללא ספק עסקה טובה במידה ותמצא רכב במצב טוב .

לא הייתי פוסל גם פוקוס דור 3 2011 - 2014 פעולת הגיר הרובוטי לא משהו בתוך העיר אבל מדובר ברכב אמין מאוד גם כן .

פורסם

אני קניתי מאזדה 3 2007 ב9000 מסוחר לפני חצי שנה עם 240 אלק"מ

ואני נהנה מאוד

תקלה משמעותית היה רק אטם מכסה שסתומים ב500 ש"ח.

חוץ מזה טיפול 10000 טסט ושתי צמיגים עלו לי עוד 1500 ש"ח.

אין לי מושג למה אנשים נגד רכבים זקנים ואמינים,

אולי כי פעם הפער בין הרכבים החדשים והישנים היה גדול, היום לדעתי הפער לא משמעותי , המנועים לא עשו הרבה דרך בעשור וחצי האחרונים, בטח לא של מאזדה 3...

אין ספק שצריך לקחת מראש רכב אמין ושמור ולא רנו מגאן ישנה ששימשה כמונית,

אבל ניתן בהחלט לקנות רכב בעשיריה, לא חסכוני כמובן, אבל מי שנוסע הרבה בכל מקרה עדיף לו לקנות משהו יותר מודרני בלי קשר לדלק - מצד הנוחות.

כל מה שמסביב לרכב יקר מאוד, אז לפחות ברכב עצמו אפשר לחסוך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 4 דקות, MELI כתב:

קורולה 2005

190,000 ק"מ

רכב שמור מאוד

שווה?

שמור מידיעה אישית שלך או שהמוכר רשם במודעה?

כי לצערי יש יותר מידי רמאים וכשזה מגיע לכסף הם ימכרו נבלה וישבעו באמא שלהם שזה הרכב הכי שמור בארץ,

ולעניינינו 190.000 זה לא מעט אך גם לא המון לשנתון הזה, סביר מאד שגם רכב שבאמת שמור ומטופל יצטרך ישור קו, קח את זה ככלל, ותמיד תשמור עוד כ1500-2000 ש"ח לזה.

אני לא חושב שזה בלתי אפשרי למצוא משהו טוב שישמש אותך ללא בעיות מיוחדות אבל אתה חייב להתעזר בסבלנות ולהתמיד בחיפוש,

קח אותי בתור דוגמא, הרכב הראשון שלי היה קורולה 2006, בערך ב2017 חיפשתי רכב עם נתונים טובים ומצאתי לאחר חצי שנה של חיפוש יומיומי! (54K ק"מ, ב19, מנהג מקצועי שכמעט לא השתמש ברכב הזה ששימש אותו לבית, רוסי שטיפל ברכב כמו שצריך).

• רעיון טוב! 1
פורסם

אותי בעיקר משעשע שחצי טעונים בתוקף שצריך לקנות פורד פוקוס, וחצי טוענים בתוקף שצריך לקנות מזדה 3, כשמכנית מדובר באותו רכב :)

למי ששאל לגבי רכב ידני - פוקוס דור שלישי אפשר למצוא עם גיר ידני וזה אחלה רכב - אמין, מרווח, ונוח. יצא לי לראות גם קורולה 5 דלתות מאמצע-סוף שנות ה-2000 עם גיר ידני. ומאמין שגם הונדה סיויק תפגין אמינות וקיימת עם גיר ידני (אבל מעריך שקצת יותר יקרה). כמובן שאם הולכים על רכבים קטנים יותר אפשר להסתכל על יונדאי/קיה, וגם פיג'ו הייתה קיימת עם גיר ידני לא רק בדגמי ה-GTi, לפחות פעם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

סיטרואן C4 פיקאסו. יש שם הכנה גם לילד 4 ו-5

בתקציב הזה נכנס הרכב מהשנתונים הבעייתים ביותר, גם עם היו משלמים לי לא הייתי לוקח את הרכב הזה...

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, נקודה טובה כתב:

אני קניתי מאזדה 3 2007 ב9000 מסוחר לפני חצי שנה עם 240 אלק"מ

ואני נהנה מאוד

תקלה משמעותית היה רק אטם מכסה שסתומים ב500 ש"ח.

חוץ מזה טיפול 10000 טסט ושתי צמיגים עלו לי עוד 1500 ש"ח.

אין לי מושג למה אנשים נגד רכבים זקנים ואמינים,

אין לי נתונים ואני מדבר רק מתחושת בטן והתרשמות צרה. אבל לדעתי אתה לא מייצג את הכלל אלא את החריג.

קנית רכב ישן ב 9000 ש"ח מסוחר ואתה מבסוט.

לדעתי רוב האנשים שבוחרים במסלול הזה יספרו סיפור יותר עגום....

אני מסכים איתך שיש יתרון כספי משמעותי לרכבים משומשים. אני פשוט חושב שהרף הרלוונטי לעסקה טובה לטווח שאינו קצר הוא 25-30 אלף ש"ח ולא 10,000

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה עדיף פוקוס 2009 שמורה מטופלת 185,0000 ק"מ

או קורולה 2005 190,000 ק"מ

שתיהם מטופלות ושמורות מידיעה

מה עדיף?

מה יותר שווה?

• תוכן חדש...