Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים :)

יש לי כמה בעיות במאזדה 3 ספיריט 2007 

שמלוות אותי תקופה ארוכה אשמח ממש להכוונה כי אני אוהב לסדר לבד.

1) יש בריחת מים לא קבועה, כלומר כמה ימים לא יורד ופתאום יכול לרדת הרבה, אני לא רואה נזילה פיזית בשום מקום אבל מידי פעם באמצע נסיעה אני מריח ריח של המים ירוקים מתאדים (ככה לפחות נראה לי).

2) מחוג הטמפרטורה נמצא במקום הנכון, כלומר באמצע ברכב הזה, אבל אחרי נסיעה אם אחרי שכיבתי את הרכב אני מנוע בדקות הקרובות שוב המחוג מטפס למעלה למשהו כמו שניה ואז יורד לאמצע. לא הייתי נלחץ מזה וחשבתי שזה לא משנה אבל שמתי לב שהוא לא עולה תמיד לאותו המקום, כלומר הוא באמת משקף משהו ויכול להיות שאני מתעלם מבעיה ודופק את הרכב. (יש לציין שלפני כמה חודשים נסתם לי צינור והרכב עבר התחממות).

3) הבעיה הכי מציקה, כשאני מניע את הרכב כשהוא קר אני חייב ללחוץ על דוושת הגז ואם לא הוא נכבה, וגם עם הדוושה לחוצה לוקח לו כמה פעמים וזה עושה רעשים של בומים קטנים. מה ששלתי: זה לא חיישן מאפ וזה לא הצינורית ואקום עצמה. אמרו לי לבדוק מנוע צעדים ו/או מעבר אוויר שעוקף את המצערת אשמח לדעת איפה הוא ברכב הזה.

תודה מראש וסליחה על האורך

פורסם

לא ברור איזה צינור נסתם, האם צינור מים שזה לא הגיוני או שהרדיאטור סתום. אם הרדיאטור, האם הוחלף? מה נעשה לאחר ההתחממות? האם נסעת עם מד טמפרטורה מעל הרצוי או שכיבית וגררת את הרכב?

הייתי מתחיל מבדיקה האם בית פילטר האוויר יושב טוב וצינורות האוויר סגורים ובמקומם, ניקוי מצערת והחלפת פקק רדיאטור

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

לא ברור איזה צינור נסתם, האם צינור מים שזה לא הגיוני או שהרדיאטור סתום. אם הרדיאטור, האם הוחלף? מה נעשה לאחר ההתחממות? האם נסעת עם מד טמפרטורה מעל הרצוי או שכיבית וגררת את הרכב?

הייתי מתחיל מבדיקה האם בית פילטר האוויר יושב טוב וצינורות האוויר סגורים ובמקומם, ניקוי מצערת והחלפת פקק רדיאטור

נסתם הצינור הדק שמגיע מהרדיאטור למעלה אל המיכל עיבוי והוא לא הוחלף רק ניקיתי אותו. מרגע ששמתי לב לא נסעתי, אבל אם יש לך סיבה שמסבירה שקשורה להתחממות לך כל זה כי הייתה התחממות רצינית. אפילו אחרי איזה שבועיים נקרע הצינור התחתון מהרדיאטור למנוע כנראה כתוצאה מזה. אני אבדוק את הבית פילטר והמצערת נוקתה מספר פעמים. בנתיים לצערי היום בדיוק נשרף הסטארטר מרוב ניסיונות כושלים :( בכל מקרה תודה רבה

פורסם
לפני 5 שעות, Israelior כתב:

נסתם הצינור הדק שמגיע מהרדיאטור למעלה אל המיכל עיבוי והוא לא הוחלף רק ניקיתי אותו. מרגע ששמתי לב לא נסעתי, אבל אם יש לך סיבה שמסבירה שקשורה להתחממות לך כל זה כי הייתה התחממות רצינית. אפילו אחרי איזה שבועיים נקרע הצינור התחתון מהרדיאטור למנוע כנראה כתוצאה מזה. אני אבדוק את הבית פילטר והמצערת נוקתה מספר פעמים. בנתיים לצערי היום בדיוק נשרף הסטארטר מרוב ניסיונות כושלים :( בכל מקרה תודה רבה

אם הרדיאטור מקורי, סביר להניח שכדאי להחליפו. תבדוק את הפלאגים, האם לפי הנדרש ואת מצבם. בדיקה בעין יכולה ללמד על בעיה. 

פורסם

יש באוטו הזה מעבר מים במצערת? יכוללהיות ששם הבעיה.

היה לי פעם מאזדה שמים היו נגמרים לפעמים לאט ולפעמים מהר וזה היה מהמשאבה.

והנעה קשה יכולה להיגרם גם מחדירת מים לבוכנה במהלך הלילה.

פורסם
לפני 5 שעות, מאזדה 3 כתב:

יש באוטו הזה מעבר מים במצערת? יכוללהיות ששם הבעיה.

היה לי פעם מאזדה שמים היו נגמרים לפעמים לאט ולפעמים מהר וזה היה מהמשאבה.

והנעה קשה יכולה להיגרם גם מחדירת מים לבוכנה במהלך הלילה.

איך אני מזהה אם יש לי את

המעבר מים הזה

החלפתי פלגים לפני לא הרבה זמן, אבל המוכר שהיה נראה רציני טען בתוקף שאני לא צריך אירידיום ברכב הזה מה שהיה לי קצת מוזר כי הוא מנוע 2000

• תוכן חדש...