Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החניתי קבוע ברחוב הזה בנתניה, הפסקתי כשיקבלתי דוח על "הפרעה לתנועה", היום להפתעתי חיכו לי בסניף הדואר שלושה דוחות נוספים שהונפקו יום אחרי יום.
אני חניתי בצד שלא צבוע, בצד השני יש אדום לבן אז הנחתי שאפשר לחנות באפור (כמו שאתם רואים אני לא היחיד). זה משהו שניתן לערער עליו? אולי עדיף ללכת למשפט?
מרגיש שהעירייה מנסה שיטת מצליח.

WhatsApp Image 2023-09-27 at 17.49.42_6180fdab.jpg

WhatsApp Image 2023-09-27 at 17.50.32_c17077a4.jpg

פורסם

שמע לא יודע למה קיבלת ואיך לא מכיר תאיזור אם זה דוח ראשון שלך יש לך אפשרות להמיר באזהרה זה החוק רק אם זה ראשון שלך  ותברר במפות בדרכ יש איזורים שאסור לחנות בכלל למרות שהרבה חונים שם יכול להיות שהפקח היה ראש קטן

פורסם
לפני כשעה, de כתב:

שמע לא יודע למה קיבלת ואיך לא מכיר תאיזור אם זה דוח ראשון שלך יש לך אפשרות להמיר באזהרה זה החוק רק אם זה ראשון שלך  ותברר במפות בדרכ יש איזורים שאסור לחנות בכלל למרות שהרבה חונים שם יכול להיות שהפקח היה ראש קטן

בחייאאת זומזום, תביא אסמכתא לחוק הזה...😆

לפות"ש - אם מדובר על רחוב דו סטרי, הרי שהמכוניות החונות סוגרות נתיב יחיד לכיוון אחד, ואם מגיע רכב ממול, יהיה פקק. תזכורת קטנה: אדום לבן=אסור לעצור. כך שבצד אחד לא רק שאסור לחנות, אלא אף לעצור את הרכב לשניה. בצד השני סתם אסור לחנות, כי אתה חוסם נתיב.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

יש סימני צבע מוזרים על אבני השפה.

@fatboy1340 המכוניות חונות שם בשני הכיוונים, רמז לרחוב דו סטרי.

פות״ש -תעלה מיקום במפות גוגל, ובהזדמנות קרובה צלם את הכניסה לקטע משני הצדדים, כדי שנראה איזה תמרורים מוצבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה לדו״ח משטרה, וכדי להמירו לאזהרה הנהג צריך לעמוד בשורת תנאים, בהתאם לאישום.

אני מניח שפות״ש קיבל דו״ח מפיקוח העירוני. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות אני קיבלתי דוח עירוני על חנייה במקום שאסור לחנות וויתרו לי

פורסם

ככל הנראה זו לא המרה לאזהרה אלא ביטול דו״ח בעקבות ערעור. הליך שונה לחלוטין, שכן דו״ח אזהרה הוא דו״ח לכל דבר, מינוס הקנס. דו״ח שבוטל משחרר אותך לחלוטין מהעבירה.

פורסם
לפני 11 שעות, fatboy1340 כתב:

בחייאאת זומזום, תביא אסמכתא לחוק הזה...😆

לפות"ש - אם מדובר על רחוב דו סטרי, הרי שהמכוניות החונות סוגרות נתיב יחיד לכיוון אחד, ואם מגיע רכב ממול, יהיה פקק. תזכורת קטנה: אדום לבן=אסור לעצור. כך שבצד אחד לא רק שאסור לחנות, אלא אף לעצור את הרכב לשניה. בצד השני סתם אסור לחנות, כי אתה חוסם נתיב.

בדיעבד אתה צודק, אבל העירייה משחקת פה ראש קטן בכך שצבעה רק צד אחד באדום לבן

לפני 11 שעות, sperial כתב:

יש סימני צבע מוזרים על אבני השפה.

@fatboy1340 המכוניות חונות שם בשני הכיוונים, רמז לרחוב דו סטרי.

פות״ש -תעלה מיקום במפות גוגל, ובהזדמנות קרובה צלם את הכניסה לקטע משני הצדדים, כדי שנראה איזה תמרורים מוצבים.

זה המקום - https://maps.app.goo.gl/DdfeTSsmc3cvaKrWA

השתנה מאז הפעם האחרונה שעבר הרכב של גוגל

פורסם
לפני שעה, oakbarn כתב:

אבל העירייה משחקת פה ראש קטן בכך שצבעה רק צד אחד באדום לבן

אתה יכול לנסות לטעון זאת, ולבקש התחשבות. אולי יבטלו חלק.

אם כי תאורטית, כפי שנכתב, אם מדובר בכביש דו סטרי, נעברה עבירה.

פורסם
לפני שעתיים, oakbarn כתב:

בדיעבד אתה צודק, אבל העירייה משחקת פה ראש קטן בכך שצבעה רק צד אחד באדום לבן

זה המקום - https://maps.app.goo.gl/DdfeTSsmc3cvaKrWA

השתנה מאז הפעם האחרונה שעבר הרכב של גוגל

תסביר לי למה לדעתך יש הקטנת ראש של העיריה. שוב, אדום לבן זה איסור עצירה. לפי התמונה , בצד של אדום לבן יש כניסה למתחם כלשהוא, לכן סביר שיאסרו עצירה בצד זה כדי לאפשר כניסה ויציאה ללא הפרעה.בצד השני, אין סימון. קרי מותר לעצור, אבל לא לחנות. איסור חניה הוא על פי תקנות תעבורה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

תסביר לי למה לדעתך יש הקטנת ראש של העיריה. שוב, אדום לבן זה איסור עצירה. לפי התמונה , בצד של אדום לבן יש כניסה למתחם כלשהוא, לכן סביר שיאסרו עצירה בצד זה כדי לאפשר כניסה ויציאה ללא הפרעה.בצד השני, אין סימון. קרי מותר לעצור, אבל לא לחנות. איסור חניה הוא על פי תקנות תעבורה.

גם בצד של האפור יש כניסה למתחם אבל לא מסומן באדום לבן. לדעתי העירייה מקטינה ראש כי בצד אחד היא צבעה ובצד השני לא, כמו כן לא מסומן על הכביש קווקוו של נתיב. 

בדיעבד אני מבין שאכן "חסמתי" נתיב נסיעה (למרות שכל הנתיב מכוניות חונות עד קו ה12 מטר שמסומן באדום לבן!), למרות ששוב, העירייה הייתה צריכה לסמן באמצעות סימון אדום לבן/שלט המורה על איסור חנייה (לא קיים) 

עריכה אחרונה על ידי oakbarn
פורסם

אתה יכול לבקש להישפט, לטעון בדיוק מה שאמרת ואולי השופט יתחשב בך כי:

1. הפסקת לחנות כך ברגע שקיבלת את הדוח הראשון. 

2. יש המון רכבים שחונים כך וזה נראה בתמונות. 

3. אתה מבין שאי ידיעת החוק לא פותרת מהחוק ואתה מבין שזה שכולם עברו עבירה לא מאפשר לך ושאכן חנית בנתיב נסיעה, אבל אתה מבקש התחשבות לאור זאת כי הסימון מבלבל וכנראה שלא רק אותך. 

אם יתחשבו אחלה אם לא תזכור שהשופט לא קבול לקנס המקורי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...