Jump to content

oakbarn

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של oakbarn

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. גם בצד של האפור יש כניסה למתחם אבל לא מסומן באדום לבן. לדעתי העירייה מקטינה ראש כי בצד אחד היא צבעה ובצד השני לא, כמו כן לא מסומן על הכביש קווקוו של נתיב. בדיעבד אני מבין שאכן "חסמתי" נתיב נסיעה (למרות שכל הנתיב מכוניות חונות עד קו ה12 מטר שמסומן באדום לבן!), למרות ששוב, העירייה הייתה צריכה לסמן באמצעות סימון אדום לבן/שלט המורה על איסור חנייה (לא קיים)
  2. בדיעבד אתה צודק, אבל העירייה משחקת פה ראש קטן בכך שצבעה רק צד אחד באדום לבן זה המקום - https://maps.app.goo.gl/DdfeTSsmc3cvaKrWA השתנה מאז הפעם האחרונה שעבר הרכב של גוגל
  3. החניתי קבוע ברחוב הזה בנתניה, הפסקתי כשיקבלתי דוח על "הפרעה לתנועה", היום להפתעתי חיכו לי בסניף הדואר שלושה דוחות נוספים שהונפקו יום אחרי יום. אני חניתי בצד שלא צבוע, בצד השני יש אדום לבן אז הנחתי שאפשר לחנות באפור (כמו שאתם רואים אני לא היחיד). זה משהו שניתן לערער עליו? אולי עדיף ללכת למשפט? מרגיש שהעירייה מנסה שיטת מצליח.
×
×
  • תוכן חדש...