Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפשים לשדרג את הרכב של אישתי  

כרגע היא נוהגת על מאזדה 6 שכבר מתחילה להראות סימני עייפות. 

התחלנו לעשות סיבובים באולמות התצוגה והיא נדלקה על האאודי q3 עם מנוע 2.0 טורבו. 

לקחנו את הרכב לנסיעת מבחן והיא אהבה אותו מאוד. 

השאלה היא לפני שאני משקיע סכום כזה על הרכב יש איזה מחלות שאני אמור לדעת עליהם? משהו מיוחד בשגרת הטיפולים?

האם הגיר זה הגיר הרטוב או היבש?

הרכב ירכש כחדש. 

אשמח לתובנות מאנשים שהיה בבעלותם רכב כזה. 

תודה רבה. 

פורסם (נערך)

אחלה רכב בגרסה הזו, אמין יחסית, נוח ומאובזר. גיר רטוב שצריך להחליף לו שמן כל 60 אלף לדעתי. טיפולים רגילים ויקרים במורשה גם בגלל שזה אאודי וגם בגלל שהיבואן יקרן . ביטוח לא זול כי זה רכב יוקרה

הרכב עצמו מצוין. 

במקומך הייתי גם הולך לראות וולוו xc40/xc60 באותם מחירים בגרסות הבנזין האמינות- מאובזרות אפילו יותר,  אמינות והביטוח יותר זול למיטב ידעתי.

אם נעולים על הרכב הזה אז הוא מוצלח ותהנו ממנו מאוד. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 19 דקות, nissan1211 כתב:

אחלה רכב בגרסה הזו, אמין יחסית, נוח ומאובזר. גיר רטוב שצריך להחליף לו שמן כל 60 אלף לדעתי. טיפולים רגילים ויקרים במורשה גם בגלל שזה אאודי וגם בגלל שהיבואן יקרן . ביטוח לא זול כי זה רכב יוקרה

הרכב עצמו מצוין. 

במקומך הייתי גם הולך לראות וולוו xc40/xc60 באותם מחירים בגרסות הבנזין האמינות- מאובזרות אפילו יותר,  אמינות והביטוח יותר זול למיטב ידעתי.

אם נעולים על הרכב הזה אז הוא מוצלח ותהנו ממנו מאוד. 

תודה רבה

• תוכן חדש...