Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועד הטסט של האוטו מתקרב ורציתי לעבור על הצד המכני שלו כדי שלא יהיו לי בעיות בטסט.

כשקניתי את האוטו לא היה למוכר ספר רכב, ואני לא מצליח להשיג בשום מקום.

כל מי שיכול להמליץ על סוגי השמן העדיפים, רפידות בלימה,ושל איזו חברה, ומה עוד כדאי להחליף.

כל מי שיוכל להמליץ על מוסך טוב באזור טבריה, ועל מישהו שמקוון קרבורטורים אני אשמח.

האוטו המדובר הוא אאודי 80 שנת 86, לפי הבנתי לאוטו מנוע ותמסורת של אאודי מודל 87.

סיווג המנוע הוא RN.

נ.ב. כל מי שיודע היכן אני יכול למצוא לאוטו חלפים בזול (לא זול ברמה של "שבוע וצריך להחליף")

אשמח אם תפנו אותי לשם.

ועוד דבר, האוטו עבר 360000 ק"מ

והדגם הוא אוטומט.

פורסם

360000 ק"מ - אני קורא לזה אוטו אמין סוף הדרך.

:-D

אני מאמין שלאוטו שלך מתאים שמן מינרלי,רק תשתדל לקנות של ייצרן טוב.

נראה לי איציק פעם המליץ על רפידות REMSA.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

ברשותי ספר הרכב המקורי של ה-80, אך אין באפשרותי לסרוק אותו כרגע.

בנוגע לשמנים, הטבלה נראית לי מעט מסובכת, אך אני מסיק שהמומלצים הם SAE20W-50/SAE20W-40. אל תסתמך על דבריי יתר על המידה, והמתן שהמנוסים יאשרו זאת.

בנוגע לרפידות REMSA, חושבני שאיציק ממליץ עליהן כרפידות ספורטיביות - ולא נראה לי שזו כוונת המשורר (וגם פורסמה התרשמותו מהן, קישור בדף הפרוייקטים), אך אתן לו להעיד על כך.

את כיוון הקרבורטור מומלץ לבצע אצל ידידנו צביקה, על אף הנסיעה המעט ארוכה - ישנם לא מעט חברי פורום שגמאו מרחקים רבים ע"מ להגיע אליו, וכולם יצאו מרוצים עד מאוד.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...