Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח מקוריאה לארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

אני מעונין לקנות תושבת מנוע מקוריאה ולשלוח לארה"ב

ומשם חבר יביא את זה לארץ

השילוח יתבצע דרך FedEx האם יש משהו אם נסיון או מידע בדבר הסיכונים או העמלות /אישורים של חברת השלחויות והמכס האמריקאי

מדובר אל תושבת מקורית בעלות 80 $

המוכר מוכן גם לשלוח לישראל ע"י FedEx בלבד אבל בגלל העמלות של FedEx העסק כבר לא שווה

תודה מראש

פורסם

הייתי מתייעץ עם עמיל מכס שמתמחה בנושאים הללו מראש

לא חושב שמישהו כאן מוסמך לתת לך תשובות וודאיות

פורסם (נערך)

אני לא חושב שעמיל מכס ישראלי יבין בזה

כשאני קונה מאיביי האם הסיכוי יותר נמוך להסתבך ?

עריכה אחרונה על ידי רמי יו
פורסם

נראה שהמוכר הזה מציע את הפריט ב 59 דולר + 30 משלוח כך שזה עדיף כי אתה נשאר מתחת לגבול המכס.

שילוח בדואר רגיל.

https://www.ebay.com/itm/156000885337?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=aecchyhetj6&sssrc=4429486&ssuid=V6J0JDo2SDu&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

ממה שזכור לי תושבת מנוע נכללת בקבוצת שחרור מהיר כך שלא צפויים עיכובים או עלויות מיוחדות. אבל שווה לוודא קודם.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עד כמה שביררתי פדקס מחשבים את הפריט +השילוח ביחד 

ורק אחרי ששלמתי אני יכול לקבל את ההחזר לאחר הגשת ערעור אבל את העמלות אם לא מחזירים

אבל זה הבעיה הקטנה 

הבעיה הגדולה זה העמלות שלהם שיכול הגיע ליותר משווי הפריט אם זה נעצר לבדיקה

https://www.fedex.com/he-il/shipping/import-fees.html

פורסם (נערך)

צירפתי לך קישור עם מוכר ששולח בדואר רגיל, שים לב שבתיאור המוצר רשום פדקס אך בשיטת המשלוח Expedited אז כנראה שפדקס זו רק אופציה או למדינות מסוימות. ? אצלם גם על פריט של דולר תשלם רשימת עמלות כאורך הגלות ללא קשר עם זה מתחת או מעל הסכום הפטור ממכס.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם

אם זה הקישור הזה 

כבר התכתבי אם המוכר והוא מוכן לשלוח רק בפדקס 

בכל מקרה תודה על המאמץ 

לפני 22 דקות, Muzic4Ever כתב:

נראה שהמוכר הזה מציע את הפריט ב 59 דולר + 30 משלוח כך שזה עדיף כי אתה נשאר מתחת לגבול המכס.

שילוח בדואר רגיל.

https://www.ebay.com/itm/156000885337?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=aecchyhetj6&sssrc=4429486&ssuid=V6J0JDo2SDu&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

ממה שזכור לי תושבת מנוע נכללת בקבוצת שחרור מהיר כך שלא צפויים עיכובים או עלויות מיוחדות. אבל שווה לוודא קודם.

השאלה אם בכל העולם זה העמלות שלהם

פורסם

124 דולר עם משלוח EMS שווים היום למשהו כמו 450 ש"ח, בהנחה והתושבת הזו נמכרת רק דרך היבואן והמחיר שם הוא 716 ש"ח זה עדיין כדאי מאשר לשלוח לארה"ב ומשם להטריח מישהו להביא את זה ארצה. זה גם לא בדיוק משקל נוצה להעביר למזוודה.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...