Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 Access אוט' 1.6 (120 כ"ס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מצריכת דלק קצת גבוהה - הרכב סביר לגמרי.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חבר מחזיק בכזאת מאז שהייתה חדשה ב 2014, סך הכול האמינות טובה.

• רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בבדיקה קארזון :

רכב 55-455-64: פיג'ו 208, 2013, אקטיב 1.6 ליטר, אוטומטי, 120 כ"ס, 5 דלתות, 5 מקומות, אפור

אין לרכב רשיון בתוקף

מה זה אומר לגבי המכירה ?

מקוריות, יד עליה לכביש

•  
  • יד:
  • בעלות מקורית:
  • בעלות נוכחית: סוחר רכב
  • עליה לכביש: דצמבר 2013
  • תוקף רשיון: דצמבר 2021 , עבר לפני כ-25 חודשים

היסטורית בעלות

•  
  • פברואר 2018: יד 2, בעלות פרטית

הדילר פרסם :

רכב שמור מאוד יד ראשונה פרטית 00 בעלים קודמים נראה מצוין ונוסע מעולה טופל כל השנים במוסכים מורשים

שוב לא דובר אמת לגבי יד 1 ..

פורסם

היד פחות מטרידה אותי. יותר מטריד אותי שהרכב ללא טסט יותר משנתיים (אולי בגלל בעלות סוחר בשנתיים האחרונות?)

• מבאס 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מנחש שהרכב עבר תאונה קשה, התגלגל לסוחר לשיקום ומחפש את הפראייר התורן
רכב עם נתונים טובים לא מתגלגל לסוחר ושוכב אצלו שנתיים
כשימצא הפראייר, הוא יעביר את הרכב טסט בקומבינה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רכב שמור מאוד יד ראשונה פרטית 00 בעלים קודמים נראה מצוין ונוסע מעולה טופל כל השנים במוסכים מורשים לרכב שלל תוספות כגון מגנזיום מולטימדיה פנסי לד ועוד. נעשה טסט לשנה מלאה מצבר חדש וארבע צמיגים חדשים. התחייבות מלאה בבדיקה! לא בשבת.

פורסם
לפני 1 דקה, husky כתב:

רכב שמור מאוד יד ראשונה פרטית 00 בעלים קודמים נראה מצוין ונוסע מעולה טופל כל השנים במוסכים מורשים לרכב שלל תוספות כגון מגנזיום מולטימדיה פנסי לד ועוד. נעשה טסט לשנה מלאה מצבר חדש וארבע צמיגים חדשים. התחייבות מלאה בבדיקה! לא בשבת.

נראה כאילו הוא מעתיק את הטקסט הזה לכל הרכבים שהוא מוכר :-)

אני לא הייתי מתקרב בלי לבדוק היטב למה לא נסע שנתיים

בשביל הספורט, תבקש רישיון רכב בתוקף ואישור על טיפול 10000 אחרון ממוסך מורשה עם תאריך. נראה מה יגיד

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש מספיק כלי רכב כאלה למכירה - דפדף הלאה.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זה גם לא רכב יד ראשונה 00.

בפברואר 2018 הרכב החליף בעלות, מה שאומר שהוא לפחות יד שניה (כלומר 01 בעלים קודמים).

אם משקרים לי במודעה, לא הייתי טורח בכלל להתעמק מעבר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...