Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

אני מחפש רכב סביב ה 25K. 

כיוון: יונדאי I35 . מאזדה 3. קיאה פורטה. מחפש סגנון כפי שציינתי בדגש על אמינות (רכב שני במשפחה-  לא נוסע יותר מידי)

ראשית, אם למישהו יש השגות על הדגמים אשמח לשמוע

שנית,  אני מחפש כבר זמן רב, הרבה רכבים נראים לא טוב, וכאלו שנראים טוב מידי ובמחיר זול- ישר הרכב נראה לי "חשוד".

בנוסף, הרבה מוכרים ביד 2 מסתירים את לוחית הרישוי- אוטומטית נראה לי לא טוב- מה יש למישהו שעושה עיסקה לגיטימית להסתיר מספר רישוי של הרכב??? עוד רכבים שיורדים מבחינתי מהפרק

מעבר לזה אני מחפש רק רכבים עם 3 ידיים ומטה ( שוב , חשוד בעיניי רכב שעבר מלא ידיים- כמובן שיש גם כאלו שהם בסדר, אבל הראש שלי , ככלל, רכב שעבר הרבה ידיים גם "חשוד" בבעייה כלשהי..

ונושא שבטח גם נטחן, קנייה ממגרשים. יש היצא פי כמה וכמה של הרכבים הנל במיגרשים, איכשהו כל הרכבים נראים מעולה, המון עם קילומטראז' נמוך בצורה קצת מוזרה ובקיצר, אני פשוט מדפד, הלאה כל רכב ממגרש ( מה שאוטו' מוריד לי משמעותית את ההיצע)

מפה לשם, מתקשה למצוא רכב..

בקיצר, אם למישהו יש תובנות על הנושאים לעיל אשמח לשמוע. 

תודה ואחלה יום.

פורסם

להיות חשדן זה טוב, אבל לא צריך להגזים. 

לפני 35 דקות, GOMO2 כתב:

הרבה מוכרים ביד 2 מסתירים את לוחית הרישוי- אוטומטית נראה לי לא טוב- מה יש למישהו שעושה עיסקה לגיטימית להסתיר מספר רישוי של הרכב??? עוד רכבים שיורדים מבחינתי מהפרק

הרבה מוכרים מסתירים מספר כי הם רואים שהרבה מסתירים מספר. סתם אפקט עדר חסר משמעות. 

ויש כמוני שגם מסתירים מספר כי הרכב שלהם מגיע למאגרי נתונים כמו אתר "משומשת" עם המון פרטים שלא הייתי מעוניין שישארו אחרי שאני מוחק את המודעה ביד 2. 

לפני 38 דקות, GOMO2 כתב:

מעבר לזה אני מחפש רק רכבים עם 3 ידיים ומטה ( שוב , חשוד בעיניי רכב שעבר מלא ידיים- כמובן שיש גם כאלו שהם בסדר, אבל הראש שלי , ככלל, רכב שעבר הרבה ידיים גם "חשוד" בבעייה כלשהי..

אתה מחש רכבים בני 12 + שנים. יד 4 אמנם זה גבוה, אבל לא מופרך. אתה יכול לא לרצות כי זה ישפיע על המכירה העתידית, אבל אין מה להיות חשדן. 

ובאופן כללי, למצוא רכב טוב במחיר נמוך זה קשה, בטח כשאתה מחפש רכבים מבוקשים אבל מצד שני גם "יפני זה אמין אחשלי, לא צריך לטפל ברכב".

תפתח לסוגי רכבים נוספים, בטח כשמדובר על רכב שני שלא יסע הרבה. 

פורסם

תקשיב אתה קונה רכב ב25 אלף שקל ולא ב100 אלף שקל.

אני חושב שאתה צריך לקחת בחשבון שבתקציב הזה קשה למצוא רכבים עם ק"מ נמוך ויד נמוכה. 

לגבי עניין הסתרת המספר דווקא מזה לא הייתי דואג, צור קשר עם המוכר ותבקש ממנו מספר אין סיבה שהוא לא יתן לך. 

מגרשים הייתי נמנע, תמצא משהו שנראה לך ותתקדם לך תראה את האוטו במציאות ותחליט.

• תוכן חדש...