Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח למצוא מכנה משותף. קניתי מכנסיים זולים בשוק לפני 3 שנים ואין בהם מצד שני קניתי חולצה ממותגת ודווקא היא פגיעה. יש לי חולצה של נייק שנשפך עליה צבע אז הפכתי אותה לפיג'מה ואין בה גולגול אחד והיא מאוד ישנה. אז אני לא יודע אם המיתוג או המחיר קובע. קניתי סט חולצה ומכנסיים מסין וכבר אחרי הכיבוס הראשון הופיעו גולגולים. אחרי הכיבוס השני אפשר היה לחשוב שהם איתי שנה לפחות. בתחתונים התופעה לא קיימת ובגרביים כן. בחולצות קצרות כמעט ואין אבל בארוכות וגופיות יש. מה אתם ממליצים לעשות?

WhatsApp Image 2024-01-08 at 2.01.09 PM.jpeg

פורסם

👍 יאללה אני תיכף מזמין זורם כסף קטן, בהנחה ואין פתרון וצריך להתמודד עם המציאות הזאת. אגב אם כבר הזכרנו עליאקספרס - אני מזמין משם הרבה דברים שונים ומשונים. האם כדאי להזמין אחת לחודש במכה אחת בסכום גבוה? מקבלים על סכומים גדולים קופוני הנחה? 

פורסם

לא. הם מאחדים חבילות, מעדכנים את המכס ולא נותנים הנחה בשילוח. אם בא לך לשלם מיסים תעשה הזמנות גדולות. אם לא - עשה הזמנות של פחות מ-75 דולר (וקח מרווח ביטחון), ורווח אותן 4-5 ימים כדי לא ליפול במלכודת המכס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, BarryG כתב:

יש לנו כזה, השתמשתי בו הסופ"ש, אשכרה עובד

ה״גולגולים״ הם סיבים של הבגד עצמו ש״יוצאים״ מהבד עקב החיכוך בכביסה ובמייבש. אין דרך להחזיר אותם למקום. אולי המכשיר מצליח להוציא אותם, אבל הבלאי כבר קרה.

למה יש בגדים עם יותר או פחות נטיה לכך, כנראה תלוי בסוג הבד.

כביסה עדינה יותר וייבוש בתליה עוזרים להפחית את התופעה:

https://www.repaso.co.il/2021/03/blog-post.html

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 13 דקות, Be roo כתב:

ה״גולגולים״ הם סיבים של הבגד עצמו ש״יוצאים״ מהבד עקב החיכוך בכביסה ובמייבש. אין דרך להחזיר אותם למקום. אולי המכשיר מצליח להוציא אותם, אבל הבלאי כבר קרה.

לא אמרתי שהוא מחזיר אותם למקום. המכשיר פשוט חותך אותם. מניסיון, התוצאה טובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נסיון לא טוב עם המכשיר, לא עשה כמעט כלום

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 41 דקות, avizaz כתב:

נסיון לא טוב עם המכשיר, לא עשה כמעט כלום

להערכתי הוא מסוגל רק לאסוף מוך שנדבק מבגדים אחרים, לשלוף את המוך שיצא מהבגד עצמו ועדיין מחובר לסיבים שלו, הוא לא יצליח.

או שהוא יהיה חלש מידי או חזק מידי וימשוך עוד סיבים.

• תוכן חדש...