Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים פעם ב שלוש שנים אני נעזר בכם המון

כמובן בנוגע לקניה הרכב הבא שלי אז הגעתי שוב 😏

אנסה לקצר 

עומדת לפתחי עסקה לקניית רכב מסוג גילי גאומטרי c שנת 2022 460 pro

המחירון שלה 133 אלף שח יש לי הצעה לרכוש אותה ב 115 אלף שח ולמה ??

כאן אצטרך את עזרתכם...

יש דוח שמאי עם ירידת ערך של 2 אחוז הנזק היה בחלק הקדמי של הרכב החלפת פנסים מכסה פגוש וכו  ופלסטיקה פשוטה 

וגם הרכב עלה לכביש ב 08-2022  ועשה 60.000 אלף קמ גבוה מהרגיל 

המחיר המחירון של הרכב לאחר הורדות הקמ וירידת ערך הוא 115 אלף שח 

מה שאומר שאני קונה אותו במחיר המחירון שלו ללא טובות (המוכר לא מכן לרדת )

תכלס מתאים לי הרכב עבר "תיקון הכללי "  בחברה במכלולים עם משמעות נמוכה 

מצד שני שוקל לשלוף מהכובע עוד 15 אלף שח ולקנות רכב ללא תקלות וכו כי למכור דבר כזה לא פשוט

וכאן הכותרת מה הייתם עושים במקומי 

תודה מראש לעוזרים מצפה לעזרתכם בכיליון עיניים 

פורסם

אם יש אופציה מקבילה במצב טוב יותר 

ויש לך את האופציה הכלכלית להוסיף את ה15 אלף האלו 

לא הייתי שוקל פעמיים

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לא מעט ג'ילי 460 למכירה עם נתונים טובים יותר מהמכונית המדוברת, ונראה לי שמוכרים יהיו גמישים יותר מהמוכר שלך. כנראה שמחיר השוק נמוך ממחיר המחירון, כי יש אלטרנטיבות זולות יותר בשוק.

אם יש לך את ההפרש בלי מאמץ גדול - אני הייתי מחפש מכונית נקיה.

אם אין לך - אז תרכוש רק אם בכוונתך להחזיק תקופה ארוכה. כי יכול להיות שכשתמכור תצטרך (באופן יחסי) להוריד יותר ממה שהורידו לך.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
Just now, zvit כתב:

יש לא מעט ג'ילי 460 למכירה עם נתונים טובים יותר מהמכונית המדוברת, ונראה לי שמוכרים יהיו גמישים יותר מהמוכר שלך. כנראה שמחיר השוק נמוך ממחיר המחירון, כי יש אלטרנטיבות זולות יותר בשוק.

אם אין לך - אז תרכוש רק אם בכוונתך להחזיק תקופה ארוכה. כי יכול להיות שכשתמכור תצטרך (באופן יחסי) להוריד יותר ממה שהורידו לך.

יש את ההפרש 

עם מאמץ קצת 

דיברתי עם המון מוכרים ממש ממש עקשנים ולא מוכנים להוריד כלום הכי טוב שמצאתי זה מחירון [או כל מיני כאלה שמתחת למחירון ויש סיבה לכך צבע או שהם גרים באצבע הגליל... וכו]

אני ממתכוון להחזיק תקופה ארוכה 

פורסם

לא קונה. 

גם ק"מ של מעבורת חלל משומשת וגם תאונת חזית? 

כדי שאשקול לקנות את הרכב הזה הוא צריך להיות זול בעשרות אלפי שקלים ממה שהוא מוצע היום למכירה.

המוכר מוזמן להמשיך להתעקש על המחיר, ושיהיה לו בהצלחה. 

חפש רכב אחר. 

בשביל רכב טוב אני מוכן להשקיע נסיעה לאילת או לגליל. מרוויח טיול וגם סיכוי לעסקה טובה. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

לא קונה. 

גם ק"מ של מעבורת חלל משומשת וגם תאונת חזית? 

כדי שאשקול לקנות את הרכב הזה הוא צריך להיות זול בעשרות אלפי שקלים ממה שהוא מוצע היום למכירה.

המוכר מוזמן להמשיך להתעקש על המחיר, ושיהיה לו בהצלחה. 

חפש רכב אחר. 

בשביל רכב טוב אני מוכן להשקיע נסיעה לאילת או לגליל. מרוויח טיול וגם סיכוי לעסקה טובה. 

תשמע כדי שתשקול לקנות רכב כזה הוא צריך להיות עשרות שקלים פחות זה נכון 

אבל במציאות לא כי תכלס הרכבים הללו נמכרים במחירים גבוהים ולא נותר אלא או לשלם את המחירון +

או פשוט להשאר עם הרכב הנחמד שיש בחניה ולא לקנות 

אני כמובן מדבר על הדגם הזה ספציפית 

לפני 3 שעות, zvit כתב:

אנשים פשוט לא גמישים ממש לא דיברתי עם המון 

לא מוכנים לרדת 

פורסם
לפני 4 שעות, יוסף2435 כתב:

המחירון שלה 133 אלף שח יש לי הצעה לרכוש אותה ב 115 אלף שח

זה לא מדויק - המחירון לרכב נקי עם ק"מ סביר הוא 133, המחירון לרכב הספציפי הזה, לדבריך, הוא ה 115 אלף שמבקשים ממך.

ומדובר על רכב עם קילומטראז' אסטרונומי ותאונת חזית, ואתה עוד מתלבט?

לפני 27 דקות, יוסף2435 כתב:

אבל במציאות לא כי תכלס הרכבים הללו נמכרים במחירים גבוהים ולא נותר אלא או לשלם את המחירון +

או לחכות שהמוכרים יבינו שהם לא מצליחים למכור ויורידו את המחיר - ואם הם יצליחו למכור כנראה שיש מספיק פראיירים. אני הייתי נשאר עם הרכב שיש בחניה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 דקות, Fazer כתב:

זה לא מדויק - המחירון לרכב נקי עם ק"מ סביר הוא 133, המחירון לרכב הספציפי הזה, לדבריך, הוא ה 115 אלף שמבקשים ממך.

ומדובר על רכב עם קילומטראז' אסטרונומי ותאונת חזית, ואתה עוד מתלבט?

או לחכות שהמוכרים יבינו שהם לא מצליחים למכור ויורידו את המחיר - ואם הם יצליחו למכור כנראה שיש מספיק פראיירים. אני הייתי נשאר עם הרכב שיש בחניה.

כן מתלבט 

מכמה סיבות 

1-מדובר על משהוא מאוד זניח מבחינת התאונה שקרת הייתי מעלה תמונות 

כמובן שלא היתה פגיעה בשלדה ולכן זה לא ירתיע חלק מהאנשים לקנות רכב כזה כמובן במחיר מפתה יחסית 

מה גם שאני לא מתכנן למכור אלא להשאר איתו

וגם אני נוסע 20 קמ בשנה בערך כך שזה ידביק את הפער של הקמ הגבוה 

ולא יודע עד כמה מוכרים מבינים שהם לא מצליחים למכור כי כבר לא מעט עסקאות הלכו כי הרכב נמכר במחירים גבוהים או מחירון 

(תמיד אני שואל מצי שאומרים לי נמכר אני שואל בכמה )

לפני 46 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

תישאר עם הרכב הנחמד שיש לך בחניה עד שתמצא רכב שמור במחיר טוב.

זה בהחלט חלק מהשיקול 

פורסם

שים לב לגבי האחריות - בד"כ היא עד X חודשים מרגע הקניה או עד Y קילומטרים, המוקדם מביניהם. עם קילומטראז' כ"כ גבוה בשנה וקצת נראה שתקופת האחריות התקצרה משמעותית. אז כדאי לבדוק את נתוני האחריות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברתי את אותו תהליך מפריוס 2009 לגילי גיאומטרי 2022 עם ירידת ערך מתאונה של 1% ו 60 K ק"מ ב 120 K ש"ח.

ממליץ מאוד, החיסכון הוא עצום (350 ש"ח לחודש חשמל על יותר מ 3000 ק"מ בחודש) והמחירון שלו יורד פחות מרכבי טויוטה מקבילים (כמו טויוטה CH-R שהמחיר שלו וכן הגודל ושאר הנתונים מאוד דומים).

כמו"כ ישנה אופציה להאריך את האחריות במחיר ששווה את זה, תלוי אם אתה עושה את הטיפולים אצל היצרן

פורסם
בתאריך 1.1.2024 בשעה 22:01, יוסף2435 כתב:

כמעט תמיד להשאר עם רכב נוכחי כלכלי יותר מאשר להתחדש ברכב חדש. 

זאת כל עוד הנוכחי אמין ומספק את הסחורה. ומהודעתך נראה שזה המצב.

אם אתה נוסע הרבה מאוד אז מעבר לחשמלי יכול להיות גם הוזלה. אבל זה רק בנסועה גבוהה מאוד וכמובן תלוי ברכב הנוכחי, מחירו והצריכה שלו.

על פניו גילי כזו אינה רכב מבוקש במיוחד. לא נראית לי מכונית שהמוכר יצליח למכור במחירון. אתה לא ממהר אז אתה יכול להמשיך לחוש את השוק.

כתבת שהמוכרים עקשנים ולא גמישים. ייתכן, אבל לא ברור כמה מוכרים בדקת וכמה זמן.

מעקב לאורך שבועיים שלושה על המצאי ביד2 וכמה שיחות עם מוכרים לעיתים מגלים תמונה שונה מהרושם הראשוני.

• תוכן חדש...