Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש מצלמת דרך לרכב איכותית, בעלת מצלמה קדמית + אחורית בעלת יכולת שידור ווידאו בלייב דרך סים סלולארי.

לא מגביל בתקציב, אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי לשתי חברות אחת samsonix דגם r855 או r866 וחברה נוספת ddpai דגם X5 Pro.

האם אילו הדגמים המובילים בשוק למצלמות שמשדרות בסים בזמן אמת? 

חשוב שהרכישה תהיה בישראל ולא מאתר מחו"ל. לא מעניין אותי פיצ'זרים של הקלטה כשהרכב בחנייה וכאלו. הדרישות היחידות מצלמה קדמית ואחורית באיכות צילום גבוהה, מפתח מצלמה רחב ככל הניתן ומכולת שידור בלייב לאפליקציה יעודית וידידותית.

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מליפוש נוסף, הבנתי שחברה איכותית למצלמות הינה BlackVue אבל לא מצאתי רק אתר אחד ישראלי אחד שמוכר דגם אחד ישן יחסית למה שקיים באתר העולמי. אין להם יבואן רשמי בישראל?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היו לי BlackVue שונות מאז 2014, אוהב את הרעיון והעיצוב שלהן.

כרגע אני עם  dr770x-box שמכילה את כל התכונות שכתבת. 

הזמנתי אותה באתר האמריקאי שלהם, הגיעה עם פדקס עד הבית תוך 3 ימים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא, אין לי אותה (לכן כתבתי תבדוק☺️). יש לי משהוא פשוט מעלי שלך לא ההיתי ממליץ.

אם כי ראיתי אותה פעם אצל חבר, וזה היה נראה מעולה.

יתכן שיש דברים נוספים טובים.

פורסם

לחבר ולאשתו יש ברכב את המצלמה שהוזכרה כאן. הפרופ.

מגיעים עד אליך להתקין. 

אבל יקרה. 

מרוצים אם כי לא זוכר אם התלוננו כמה פעמים על חסרונות. 

אולי היה עניין של מצבר. אז שים לב לזה בהתקנה אם אתה הולך על הפרופ. למרות שלא יודע אם יש קשר או סתם צירוף מקרים שלהם.

פורסם

מקפיץ.
מחפש מצלמה קטנה שתעשה את העבודה.
אין לי בעיה לשלם כמה שקלים יותר ולקנות בארץ כדי לחסוך זמן, המלצה לדגם שאפשר למצוא בKSP?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...