Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על החפירות בשבוע האחרון אבל אני לא יודע מה לקחת,

ראיתי סיאט לאון 2011 ידני 1.4(125 כוח סוס) 165 אלף קילומטר עברה לפני חודש טיפול שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, 4 ברקסים, ו4 צלחות,

באזור ה20000 ואני מתלבט בינה לבין סיאט איביזה 2010 ידני(105 כוח סוס)140 אלף קילומטר עשו לה קלאץ' חדש השבוע,גם באותו טווח מחיר,מה הייתם ממליצים לקחת?

פורסם

אם הלאון טופלה כמו שצריך, אני הייתי לוקח את הלאון. יחסית לאיביזה, היא הרבה יותר גדולה ומרווחת ונוחה. 

עם המנוע הזה ידנית תיהיה זריזה וטיפה כיפית. אבל יכולה להיות יותר יקרה לתחזוקה /תקלות 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 8 דקות, ninickname כתב:

אם הלאון טופלה כמו שצריך, אני הייתי לוקח את הלאון. יחסית לאיביזה, היא הרבה יותר גדולה ומרווחת ונוחה. 

עם המנוע הזה ידנית תיהיה זריזה וטיפה כיפית. אבל יכולה להיות יותר יקרה לתחזוקה /תקלות 

לפי מה שהבנתי מהבנאדם כרגע היא בעיקר בחניה והוא לא נוסע איתה כמעט והיא לא ראתה מוסך חוץ מטיפולי עשרת אלפים והטיפול שציינתי למעלה,במידה ואני לוקח אותה כדאי לעשות רצועת טיימינג באופן יזום?כי היא אצל הבנאדם 8 שנים והוא לא החליף,פשוט מפחיד אותי הקילומטראז' המעט גבוה 

פורסם
Just now, menir1 כתב:

לא

אז בנוגע לשאלה שלי בהתחלה אתה ממליץ יותר על הליאון מאשר האיביזה?לאור הנתונים שציינתי

פורסם

בהנחה שהיא תוחזקה "by the book" - בכל זאת, במכונית בת 13, יכולות לצוץ כל מיני דברים. מכונית עם הסטוריית אחזקה קפדנית, תקטין את הסיכוי לבלת״מים. המנוע בבסיסו אמין ומוצלח. יש לו רגישות במשאבת מים שהחלפתה יקרה יחסית (כ-2500 ש״ח לערך), כי יש לה מעגל קרור כפול (מנוע וטורבו) אבל אין משהו חריג אחר. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כמו שכתבו לרכב אין רצועה אלא שרשרת.

מדי טיפול המוסכניק(רון) בודק שהמתיחה תקינה ואין טיפולים בתחום הזה.

טיפולים יקרים במעט מרכבים אחרים שהחזקתי (צרפתיות ואיטלקיות) לא בפער עצום.

אמינות - גבוהה מאוד(נוק און ווד) , במיוחד בגרסה הידנית. לאורך 5 שנים היו לי רק טיפולי תחזוקה/מונעת למעט פין שנשבר בסוויץ' והוחלף.

מנוע - כיפי, גמיש, מומנט מתקבל בסלד נמוך.

מזגן - לא רע בכלל, אין פתחים אחוריים כמובן.

חיצונית - 2007 עד 2012 היא הגרסה הכי יפה של הלאון מאז ומתמיד.

צריכת דלק ממוצעת של בין 12.5 ל-13 לליטר מעורב.

נוחה ויציבה גם במהירויות גבוהות.

פורסם
לפני 55 דקות, aviaviavi כתב:

כמו שכתבו לרכב אין רצועה אלא שרשרת.

מדי טיפול המוסכניק(רון) בודק שהמתיחה תקינה ואין טיפולים בתחום הזה.

טיפולים יקרים במעט מרכבים אחרים שהחזקתי (צרפתיות ואיטלקיות) לא בפער עצום.

אמינות - גבוהה מאוד(נוק און ווד) , במיוחד בגרסה הידנית. לאורך 5 שנים היו לי רק טיפולי תחזוקה/מונעת למעט פין שנשבר בסוויץ' והוחלף.

מנוע - כיפי, גמיש, מומנט מתקבל בסלד נמוך.

מזגן - לא רע בכלל, אין פתחים אחוריים כמובן.

חיצונית - 2007 עד 2012 היא הגרסה הכי יפה של הלאון מאז ומתמיד.

צריכת דלק ממוצעת של בין 12.5 ל-13 לליטר מעורב.

נוחה ויציבה גם במהירויות גבוהות.

https://www.yad2.co.il/s/c/e56fq90u

נראה שאתה מבין בתחום,

אתה יכול להגיד לי אם במבט ראשוני זה נראה רכב במצב טוב?

פורסם

על הנייר נראה טוב מכל הבחינות. הייתי לוקח לנסיעות מבחן ולמוסכניק שמבין בגרמניות שיבדוק שאין משהו אקוטי.

למכון בדיקות הייתי לוקח רק לבדיקת מרכב(אם בכלל)

• תוכן חדש...