Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש וחצי נכנסו בי ברכב מאחורה. 

הפוגע עולה חדש, ובזמן התאונה היה מאוד קשה לי לתקשר איתו בשפה שלו. 

בסופו של דבר החלפנו פרטים.

יום למחרת התקשרתי לביטוח שלי, דיווחתי על תאונה, מילאתי טפסים והכנסתי את הרכב לתיקון. ציינתי בפני הביטוח שהנהג הפוגע מודה (תביעה צד ג).

הכנסתי את הרכב לתיקון, נתתי צקים דחויים ל3 חודשים. 

בהתחלה הפוגע שיתף פעולה, אבל אחרי שהוא שמע את גובה סכום הכסף, הוא סוג של ניתק קשר. אולי חושב שאם יתעלם, אז כל העניין ירד או משהו כזה.

הסוכן ביטוח שלו גם כן רדום ומחכה עד שהוא יואיל בטובו לגשת ולתת דיווח מסודר על תאונה. מה שהוא לא עושה עד כה.

אני מדבר כל הזמן עם הביטוח שלי שמדבר עם הביטוח שלו, וזה סוג של נתקע.

ולדברי הסוכן שלי שהוא לא יכול לעשות כלום עד שהפוגע יתחיל להזיז עיניינים. 

מה עושים במצב כזה? 

איך ממשיכים מכאן? 

תודה

פורסם

אני מניח שלא הפעלת את הפוליסה שלך.

שתי אפשרויות:

1) להפעיל את הפוליסה שלך , לקחת את הצ'קים מהמוסך והשמאי לאחר הפעלת את הפוליסה ולאחר מכן לתבוע את צד ג' על עליית הפרמיה וההשתתפות עצמית. חברת הביטוח תתבע אותו על הסכום שהיא שילמה. למעשה אתה נכנס יחד עם חברת הביטוח לתביעה.

2) תובע אותו על כל הסכום ששילמת למוסך ולשמאי אבל לא מפעיל את הפוליסה שלך. במצב כזה יש לדאוג שיהיה לך בחשבון את סכום התיקון כי עד שיהיה תוצאות המשפט אתה תשלם את התיקון והשמאי מכיסך.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...