Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 11.12.2023 בשעה 15:13, אלי35_ כתב:

אני צריך מנעולים לכל הדלתות כלל מכסה מנוע ותא המטען אני צריך פחחות וצבע אני כלל חידוש פלסטיקה לשים אטם ראש להחליף גומיות לכל הרכב,מדחס מזגן,קואלים,פלגים,טיפול כללי בולמי זעזועים משולשים,ציריות,תומכים,מערכת הזרקה,במקום הקרבורטורים,מערכת קירור רדיאטור,

כל התיקונים והסידורים האלה יעלו לך הרבה יותר מאשר למצוא אחת אחרת שמורה ונקיה עם קילומטרז נמוך ופשוט לקנות אותה ולהוריד את שלך מהכביש אחרי שפירקת ממנה מה שאפשר להציל. תוכל גם להשתדרג לאחת עם מנוע 1.6 או 1.8 להנות מביצועים יותר טובים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 13.12.2023 בשעה 20:16, SlowRide כתב:

כל התיקונים והסידורים האלה יעלו לך הרבה יותר מאשר למצוא אחת אחרת שמורה ונקיה עם קילומטרז נמוך ופשוט לקנות אותה ולהוריד את שלך מהכביש אחרי שפירקת ממנה מה שאפשר להציל. תוכל גם להשתדרג לאחת עם מנוע 1.6 או 1.8 להנות מביצועים יותר טובים.

אני מצאתי את כל החלקים ב2000 שח וחלק כבר הרכבתי לבד

אני לא מחפש ביצועים אני צריך אותה לנסיעות קטנות כמו מהבית לרכבת ופעם באף פעם לצאת ביום שישי אני רגיל לרכבת לא אוהב פקקים לרוב מחזיק אותה בגלל הילדים אחרת מביא לי אופנוע אני משפץ אותה כי זה התחביב שלי זה לא הרכב הראשון שאני עושה פרוייקט 

בתאריך 13.12.2023 בשעה 19:38, Tom_22 כתב:

מה שמחזיר אותי להודעה המקורית שלי - אם אין לרכב הספציפי שברשות פותה"ש ערך סנטימנטלי, למה להתעסק דווקא בזה עם מנוע 1.4 צנום?

היא חסכונית 

בתאריך 13.12.2023 בשעה 19:26, Pavlik כתב:

לדעתי עדיף לקנות כזו במצב הכי טוב שניתן, או לפחות בנצב תקין, שתהיה נקודת התחלה טובה. זה רכב יפה, אבל נשמע שלא מעט עבודה לפניך.

אם את רוב העבודה הייתי עושה במוסך בלבד אתה צודק אבל חלק מהעבודה כבר עשיתי לבד בחלקים עלו  2000 שקל חוץ מזה לסדר אותה במאה אחוז אני צריך מומחה שמתמחה בפרויקטים זה לא אומר שאני אשתמש בשירות שלו במאה אחוז אני עושה סקר שוק אני בודק מחירים ויש דברים שאני יודע לעשות כי עבדתי במוסך

• תוכן חדש...