Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל- Cooler laptop stand

lolmit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד טוב לבדוק שכל הדרייברים מעודכנים, אבל לפחות ממה שעלה עד כה, נראה שה-CPU ולא ה-GPU מתחמם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, yoav911gt2 כתב:

לא ראיתי שעלה פה, אבל הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן? לא יפתור בעיית התחממות אבל לפעמים יש שינויים שרשורים למשחקים ספציפיים.

כן האמת אני דואג שיעודכן כל עדכון שיוצא ישר(דרך הNVIDIA GEFORCE EXPERIENCE) למען האמת בדיוק עכשיו סיימתי לעדכן.

לפני 29 דקות, falou כתב:

תמיד טוב לבדוק שכל הדרייברים מעודכנים, אבל לפחות ממה שעלה עד כה, נראה שה-CPU ולא ה-GPU מתחמם.

יש דבר כזה עדכוני דרייבר לCPU?

עריכה אחרונה על ידי lolmit
פורסם
לפני 15 דקות, yoav911gt2 כתב:

יש עידכוני BIOS ללוח ועדכוני FIRMWARE של היצרן, ווינדוס אמור להציע לך אותם בעצמו או בתור אופציה. 

אתה מדבר בWINDOWS UPDATE? בתאכלס כל יום אני בודק עדכונים בWINDOWS UPDATE ובNVIDIA GEFORCE EXPERIENCE

פורסם

רצוי לבדוק באתר של היצרן אם היו עדכוני BIOS. בימינו העדכון עצמו כבר מהיר ונטול כאבים, רק אל תעשה אותו על סוללה ריקה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 3 שעות, RedLabel כתב:

רצוי לבדוק באתר של היצרן אם היו עדכוני BIOS. בימינו העדכון עצמו כבר מהיר ונטול כאבים, רק אל תעשה אותו על סוללה ריקה.

איך בודקים ספציפית למעבד?

פורסם

אגב, הרבה פעמים פתרונות הקירור של המחשבים הניידים מורכבים בצורה גרועה עם פד תרמי מחורבן. אפשר לפרק, לנקות ולשים משחה טובה. לפעמים זה עוזר, אבל זה רק למיטיבי לכת ועלול לפגוע באחריות. 

פורסם
לפני 10 שעות, lolmit כתב:

איך בודקים ספציפית למעבד?

לא בודקים ספציפית למעבד, זה סוג של עדכון קושחה ללוח אם של המחשב. אם היו שיפורים שיגרמו למעבד או כרטיס המסך להתחמם פחות הם מובנים בעדכון.

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 3 שעות, RedLabel כתב:

לא בודקים ספציפית למעבד, זה סוג של עדכון קושחה ללוח אם של המחשב. אם היו שיפורים שיגרמו למעבד או כרטיס המסך להתחמם פחות הם מובנים בעדכון.

ואיך לחפש אותם? להיכנס לאתר של INTEL וזה אמור להופיע לי שם או שאני צריך לרשום את השם של המעבד עם צירוף של FIRMWARE או UPDATE?

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, lolmit כתב:

ואיך לחפש אותם? להיכנס לאתר של INTEL וזה אמור להופיע לי שם או שאני צריך לרשום את השם של המעבד עם צירוף של FIRMWARE או UPDATE?

באתר של יצרן המחשב (MSI) לפי דגם המחשב או לפי מספר סידורי של המחשב (לא יודע איזה אופציות יש להם לחיפוש, ב DELL יש משהו שנקרא Service Tag שאתה מכניס ומקבל תוצאות עבור המחשב הספציפי, אולי ל MSI יש משהו דומה).

בכל מקרה לא הייתי תולה יותר מדי תקוות בזה, יש סיכוי שעדכון BIOS יעזור ובכל מקרה זה טוב לעדכן, אבל לא בטוח שיהיה הבדל גדול אלא אם היתה איזו בעיה רצינית בביוס שהגיע עם המחשב.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם הייתה בעייה ברצינית ב-BIOS היו לזה עדויות באינטרנט.

יכול להיות שיש בעיה במשחק. גם משחקים ששואבים יותר מדי משאבים מקבלים עדכונים (patch)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...