Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר תקלות שגיליתי במזדה שקניתי לפני שבועיים ואבקש את עזרתכם...

מדובר במזדה 323 מודל 2000 שעשתה 111000 ק"מ

1. כאשר אני מדליק את המזגן לוקח המון מאוד זמן עד שיוצא אוויר קר וגם שמתי לב שיוצאים רעשים די חזקים של נקישות מוזרות מכיוון המאייד של המזגן שליד הרדיאטור... מה יכולה להיות הבעיה?

2. הרכב לא יציב על הכביש בפניות ולא אוכל מהמורות מהכביש טוב כמו שמזדה אמורה לאכול... אני אומר את זה מנסיון כי הייתה לי מזדה אחרת לפני המזדה הנוכחית! הרכב כאילו רך כזה... מה יכולה להיות הבעיה?

3. כאשר אני נוסע בעיר בלילה שיש שקט אני שומע מין חריקות מוזרות מהרכב...

4. שאני מתניע את הרכב כאשר הוא קר לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתניע דבר שלא קורה כאשר המנוע אחרי עבודה והוא חם

ארצה לציין שהייתה לי מזדה זהה רק שהיא הייתה מודל 99 לפני כן ולה היה רק 47000 קילומטר

ככה שיש לי למה להשוות...!!

אבקש את תגובתכם המהירה...

ממני... בן עמי...!

פורסם

בעיה:

"כאשר אני מדליק את המזגן לוקח המון מאוד זמן עד שיוצא אוויר קר".

פתרון: אז תדליק אותו קודם.

בעיה:

לא אוכל מהמורות מהכביש טוב כמו שמזדה אמורה לאכול

פתרון: צא עם הרכב לסיבוב לפני ארוחת הערב שלו.

בעיה:

אני שומע מין חריקות מוזרות מהרכב

פתרון: אם הוא שבע ולא אוכל מהמורות - כנראה שיש לו גזים. שמן אותו.

בעיה:

לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתניע

פתרון: סבלנות. תן לו את הקצב שלו.

כל התשובות - בהשראת השרשור הזה:

אחרי שצחקנו נעבור לקטע האומנותי:

1. כנראה שחסר גז במערכת המיזוג.

גש למכון מגזנים למילוי גז/בדיקת דליפה.

את הרעש לא הצלחתי לשמוע. (דרך אגב, אין מאייד למזגן).

2. הלנטיסים שאני מכיר לא יציבות על הכביש ולא נוחות בכלל.

המאזדה היחידה שאני מכיר שיציבה - הרבה פחות נוחה.

אם בולמי הזעזועים ברכב הם המקוריים, סביר שכדאי להחליפם. (בכל מקרה לא תקבל נוחות/יציבות).

3. מאיפה ברכב ?

זהו להיום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום לך .

1. תחליף את הפילטר של המזגן

2. תחליף בולמים

3. תבדוק רצועות או טיימינג

4. לבדוק את הסטרטר או חוטי הצתה

5. יחסית למזדה לנטיס 2000 שעשתה 110 קיבלת אוטו קרוע לדעתי. וחבל שהחלפת אם היה לך שנה פחות אבל עשתה רק 47. לא רוצה לבאס אותך אבל זו דעתי.

נ.ב. אם אתה מאיזור י-ם תיצור איתי קשר בפרטי יום א' אני יעבוד במוסך מזדה תבוא נסדר לך משהו.

אבל אם אתה לא מי-ם אל תתרח כי אין הנחות :) רק מקצועיות:)

פורסם

תודה על התגובות...

בקשר למילוי גז למזגן... יש קשר בין הגז לבין הרעשים שיוצאים?

ובקשר לזה שהיא עשתה 110 אלף לעומת ה 47 אלף של הקודמת... אתה תכלס צודק אבל מה לעשות שיש אנשים שאוהבים לגנוב מכוניות? חוץ מזה שיש לה מנוע 1.8 והיא נוסעת פצצה..!!! זה כלום 110 אלף על האוטו הזה!

בקשר לרעשים... אין מצב שזה רצועות שכן האוטו ב 90 אלף עבר טיפול טיימינג במוסך מזדה מרכזי בחולון

ובקשר לבולמים.... כמה אמורים לעלות ארבעה בולמים לרכב הזה? רק הבולמים... בלי עבודה... את ההתקנה אני יכול לבצע לבד

פורסם

אז מה אם היא עשתה טיימינג במוסך מרכזי של מאזדה? זה אומר שזה מוסך קדוש?

גם אני עשיתי בזמנו החלפת רצועות במוסך מורשה של טויוטה - וכל החורף הרצועה של האלטרנטור חרקה לי כי לא מתחו אותה מספיק...

ולפי הבעיות שאתה מתאר - באמת נשמע שלא קנית מציאה גדולה. נכון שמאזדה תחזיק הרבה יותר מ 111,000 ק"מ אבל השאלה מי נהג בה עד עכשיו. ועוד לאור העובדה שהיא 1800 "ספורטיבית"......

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בואו לא נדבר על אם כן הבאתי מציאה או לא... כי אני יודע בדיוק כמה האוטו מצויין ובאיזה מחיר הבאתי את האוטו...

בקשר לזה שזה 1.8 ספורטיבי... זה ממש לא נכון... זה אוטו סטנדרטי לחטולין... ברור שהיא לא נוסעת כמו 1.6 מושתנת אבל היא לא ספורטיבית!

בקשר לפילטר של המזגן... כמה אמור לעלות לי פילטר חליפי ואיפה הוא נמצא? ואתה בעצם אומר שאם אני יחליף פילטר אז הרעשים האלה יפסיקו וגם המזגן יתן אויר יותר קר?

פורסם

בקשר לפילטר של המזגן... כמה אמור לעלות לי פילטר חליפי ואיפה הוא נמצא? ואתה בעצם אומר שאם אני יחליף פילטר אז הרעשים האלה יפסיקו וגם המזגן יתן אויר יותר קר?

לא. אני אומר שלדעתי זו הבעיה אבל אני לא יכול להגיד לך בוודאות בלי לבדוק את זה.
פורסם

בולמ"ז קדמיים בשנתונים 00-02 ידוע כ"מחלה" שהם נוזלים ותקולים.

עלות זוג קד' כ-900-1,100 ש"ח(ללא עבודה), תלוי במותג.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הקטע הוא שהם לא נוזלים בכלל עובדה גם האוטו עבר טסט שבוע שעבר... זאת סתם הרגשה שלי שהם כבר בלאי וצריך להחליף...

פורסם

ברור... הם תקינים וכל ה4 צמיגים דנדשים!

אני משווה את היציבות שלה למזדה F מודל 99 שהייתה לי לפניה וה F הייתה יותר יציבה והייתה לה אחיזה הרבה יותר טובה... אולי כי היו לה צמיגים יותר טובים...אבל לא נארה לי שזה בגלל זה ואולי כי ל F היה מרכב האצ'בק ולזאת סדאן

אבל גם זה לא נראה לי!

לפי דעתי זה הבולמים...

פורסם

פילטר מזגן יעלה לך כ-400 ש"ח לא כולל מע"מ.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ואי... אתה רציני? איזה שחיטה... וסתם שאלה... מה הבלאי של פילטר מזגן? כל כמה שנים או כמה קילומטראג' צריך להחליף פלוס מינוס?

• תוכן חדש...